אם הייתם

SaintJohn

New member
אם הייתם

צריכים לשאול כל אחד מחמשת חברי אירוסמית' שאלה אחת בלבד (בהנחה שלא התעלפתם כשפגשתם אותם), מה הייתם שואלים?

Xboy123

New member
אני ראשון יאאאאא!!!!

את סטיבן טיילר : איזה דבר מחזיק אותו בחיים וגורם לו לשיר כל כך יפה , עם המון שמחה וילדותיות.. כמו נער שעדיין לא התבגר! אממ כלומר.. נקודת אור שבעקבותה הוא הולך ובזכותה התהילה והשירים הכ"כ יפים והאופן שבו הוא משדר את שיריו.... את ג'ו פרי - איך הוא למד לנגן לבד וכל כל יפה? את טום המילטון - אממ.. בן כמה הוא? את קראמר - אם הוא היה פעם ליצן? (הוא נראה לי כזה חחחח) את בראד וויטפורד - למה הוא נראה כזה יבש למרות שהוא מנגן פשוט י-פ-ה!! אממ שאלות לא כאלה חכמות.. ולא מסקרנות ולא יפות.. אבל זה באמת מה שהייתי שואל את חברי הלהקה... מי שנעלב - סליחה!

falling angle

New member
אז ככה....

את סטיבן - עם כמה בחורות הוא שכב? את גו - כמה סמים ( בק"ג ) , הוא וסטיבן "עיכלו" ...? את טום - אייך הוא מרגיש עם העובדה שכל הזרקורים מופנים לסטיבן וג'ו? את בראד - האם הוא מודע לעובדה שיש לו סקס אפיל של נעל בית, ולא של כוכב רוק? את גואי- המתופף הגדול מכולם.. רציתי ממש לתחקר אותו על התאונה/שריפה שהוא עבר בתחנת דלק לפניי כמה שנים... צמרמורת....

בקשר להתאונה/שריפה של ג'אי

שמעתי אל זה איפשהוא ואם אני לא טועה ראיתי תמונה של פרארי שרופה. מישהוא יכול כצת להרחיב אל זה?

דיתוּש

New member
לא יודעת...

אישית אם רק הייתי רואה אותם נדמה לי שהייתי מתעלפת. וזהו

AeroDar

New member
כנראה...

שרק מהידיעה שאני הולכת לפגוש אותם אני יקבל דום לב וימות אבל בכל זאת... סטיבן- בא לך להתחתן איתי?? ג'ו - איפה אתה קונה את הגיטרות שלך וכמה עולתה הגיטרה הכי היקרה שלך...? טום - מה המצב? חחח לא סתם...מאיזה גיל אתה מנגן? ג'ואי - אני יכולה לבוא לבית שלך ולנגן על התופים שלך? ובראדי - למה אתה לא מבקש יותר סולואים...?! וווואווו איזה שאלות מפגרות... מזל שאין סיכוי שאני יפגוש אותם בחיים...חחח כי אם כן אני פשוט יעשה לעצמי פדיחות!

hangman Jury

New member
חח טוב

לא יודע יש כל כך הרבה שאלות לשאול סטיבן טיילר ו-ג'ו הם 2 האנשים שאני הכי אוהב בעולם.... ג'ו נתן לי חשק לנגן בגיטרה והנה בקרוב ממש אני מתחיל חח (בעיקר בזכות מלא הופעות שלהם שראיתי) גם טום ובראד וג'ואי אני אוהב אותם כמובן... הייתי גם מדבר איתם על התקופה שהם היו על הסמים... איך הם הרגישו וכל זה
אבל כרגע זה רק חלומות לדבר איתם תמשיכו לחלום (כמו בשיר) ואולי זה יתגשם חח

AeroTom

New member
אני הייתי שואל את ג'ו-

איך זה היה להצטלם עם גיא!!

rag doll16

New member
אז ככה...

גם אני הייתי נתקפת בעוויות מוזרות... אבל לפני שהייתי מתעלפת הייתי קורעת מהם את הבגדים (סליחה נועם)... את סטיבן: אם הוא יכול להביא לי חתימה ... את בראד:למה הוא עזב את הלהקה מלפני שנים... את ג'ואי:אם הוא יכול לתת לי שיעורים פרטיים... את ג'ו:איזה גיטריסטים הוא מעריך... את תום: יש לך בן? להכיר לי... כן... כן אני יודעת שאני סתומה...

למעלה