אם הייתם סופר גיבור?

Sabre Runner

New member
אם הייתם סופר גיבור?

איזה סופר גיבור הייתם? סתם צפיתי פה ושם בכמה קטעים מ-Who Wants to be a SuperHero ועלתה לי השאלה הזאת. אם הייתם צריכים להתמיין לתוכנית, להציע את עצמכם. בתור מה הייתם הולכים? אני הלכתי בכיוון הזה.

Ihavenonick

New member
לא כל האנשים פה נמצאים שם

ומתחשק לו לשאול אותנו. איזה מסכן

Nihau

New member
שאלה קשה קשה...

כעקרון הייתי מציעה את ד"ר טלי אבל היא מתה... פעמיים... או שלוש, תלוי איך סופרים. too bad an omen. אז אולי... ניהאו... הלבקנית מנוסגות' ,לא הואלר מהפריפורם. יכולותיה העל טבעיות- מעבר בין מימדי מיידי, קיום חצי גשמי לפי בחירה והתאמה אישית, המרת אנרגיות ולחימה בסגנון ייחודי לגזע. וכדרך אגב- הדמות שלך סופר מאגניבה :)

רמץ

New member
../images/Emo6.gif

"Thank god you're here, Captain always saying the obvious!" "Yes. I am here."

ogmios

New member
אפרופו Who Wants to be a Super Hero

רק אני שמתי לב שסטן לי מביא דוגמאות מ-DC לא פחות מאשר ממארוול?

ogmios

New member
נואש.

כבר שנים שאין למארוול מה לחדש בתחום, ובצר לו, לי מחוייב לתת דימויים מ-DC, שלצערו נחקקה הרבה יותר טוב בזיכרון הקולקטיבי.

0Pandemonium0

New member
אני לא חושב ש-DC נחקקה הרבה יותר

טוב בזיכרון הקולקטיבי. נכון שיש להם את סופרמן ובטמן, אבל למארוול בכל-זאת יש את ספיידרמן, אקסמן, האלק והרבה גיבורים יותר מוכרים. אני לא יודע אם התוכנית הזו שייכת למארוול או עוסקת בקומיקס באופן כללי, אבל אני חושב שסטן לי פשוט נותן דוגמאות מעולם הקומיקס, בלי קשר לחברה. - זה שלא ראה פרק אחד.

Sabre Runner

New member
אני דווקא אהבתי את ה-Ultimates.

ועד כמה שאני יודע גם MAX נחשבים שלהם.

DDN

New member
אני לא מסכים

הם מצליחים לעניין בחוברות שלהם הרבה יותר מDC. את כל סדרות הDC שהתחלתי לקרוא בזמן האחרון, אני הולך להפסיק, חוץ מ"52" בגלל שפשוט התחלתי לאבד עניין. במארוול, כל סיפור הCIVIL WAR זה משהו די מזעזע וגדול שגורם לך להמשיך לרצות לקרוא כדי לדעת מה יהיה בסוף.

tapas tapas

New member
שימשון הגיבור

זה ממש תלוי כמה כח אתה מאפשר לסופר דמות הזאת. אפשר גם להיות אלוהים וזהו.

tapas tapas

New member
כשאתה מדבר על דמויות על

מה שמפריד את הדמויות האלו מסתם אנשים רגילים זה הכוחות המיוחדים שלהם. כשאני מדבר על כח אני לא מתכוון בהכרח הכח להרים דברים או לעשות נזק. אני מדבר על כוחות כמו: היכולת לקרוא סדרות ארוכות של ספרי פנטזיה מבלי להשתמש בידיים. היכולת לגרום לרמזור שלך להפוך לירוק באמצעות מצמוץ בעיניים, כאלה דברים. רק העוצמה של הכוחות והיכולות של הדמות משפיע ישירות על אופי המשחק. ולכן שאלתי איזה כח יש לדמות, כי אישית הייתי מעדיף או דמות שהיא סתם בן אדם רגיל, אבל ייתכן שהוא יהיה מעורב בארועים עם כוחות מיוחדים. אבל דמות עם כוחות מיוחדים, הייתי מעדיף דמות שיכולה לשנות את כל המציאות במחשבה בלבד. הקצוות ניראים לי יותר מעניינים. זה יותר מדי נוח שיש לך כח חזק, אבל לא חזק מדי. כי אז יש לך מצד אחד יתרון על רוב האנשים, ומצד שני היתרון הזה לא מציב בפניך דילמות מאוד קשות כמו האם לשנות את העולם בצורה מהותית.

tapas tapas

New member
במילים אחרות

יתכן וכל אחד היה רוצה איזה כח קטן מיוחד כזה שיעשה לו את החיים יותר קלים. אבל הוא לא היה רוצה שיהיה לו יותר מדי כח, כי אז קשה כבר לשלוט על הכח הזה, והשימוש בכח גורם להרבה דילמות קשות.

Sabre Runner

New member
אני התכוונתי לתוכנית.

איך היית מגיע לתוכנית? איזו דמות היית מציג שהיית גם יכול לשחק במהלך התוכנית?

tapas tapas

New member
לא מכיר כל כך את התוכנית הזאת

כך שאני לא חושב שאני יכול לענות.

למעלה