אם הייתם במקומי..

meoon

New member
אם הייתם במקומי..

מה הייתם בוחרים ב- KLR 250 שנת 96 עם בעייה בשסתום או ב- DR 380 שנת 92 ללא כל בעייה ? התיקון של ה-KLR יעשה מכספו של המוכר... שתייהם באותו מחיר.

meoon

New member
שאלה קשה...

נראה לי KLR אבל אני לא בטוח מה ההבדל בין KLR ל KLX-R ?

hananlv

New member
יום ולילה

KLR הוא דו שימושי חלש מאד בעל מתלים רופסים KLX-R אופנוע שטח ברמה גבוהה מנוע יחסית חזק מאד לנפחו ומתלים משובחים ביותר.

meoon

New member
בררתי זה KLR... אבל

לא עדיף אופנוע שנת 96 על 92 ועוד DR הבנתי שDR ישנים עברו חיים קשים

hananlv

New member
לא במקרה הזה

ברור שעדיף 96 על 92 אבל אם הייתי מקצין את השאלה נניח: מה עדיף V_MAX 89 או פיאגו סי מודל 2002 אני מניח שהיית בוחר ב 89 במקרה שלך: אתה מדבר על השוואה בין אופנוע שטח ברמה גבוהה לבין דו שימושי שהמיטב שלו הוא נסיעה עירונית...

צודק חנן אין מה להשוות בכלל

נדמה לי כי אתה טועה בדגם אדגב חנן תתקשר אלי המספר שלך נעלם לי ( הנייד טבל במיים
)

choochee

New member
שים לב

KLX-R זה 650 מפלצת לשטח לא 250 מצ´וקמק DR זה הבחירה החד-משמעית למי שיש לו עד 500 רק לבדוק טוב שהוא לא טחון בכל-זאת זה 92

hananlv

New member
תיקון קטן

קיים גם דגם KLX_R 250 למרות נפחו הדל מדובר באופנוע שטח משובח ביותר שבשטח סלעי למשל ישאיר הרבה מפלצות כגון אחיו הגדול הרחק מאחור

enigo

New member
DR380???

אם לא מדובר בטעות כתיב, אלא באמת ב DR שעבר הגדלת נפח, לא הייתי נוגע בו עם מקל של מטר. למרות שזה נחשב קיט לא אגרסיבי מדי. אין לך דרך לדעת מי עשה את העבודה, איך ומתי. כשמשהו ידרוש החלפה יש סיכוי טוב שחלק מקורי לא יתאים ותצטרך לטחון את האינטרנט בחיפושים, וגם אז לא בטוח שתמצא. אם אתה מתחיל ששטח לא בראש מעיניו היתי מחפש משהוא אחר. אולי XT350, שהוא עדיף על ה KLR בכביש ובשטח, וזול בהרבה מה DR עד כמה שאני יודע, אבל גם נחות ממנו בשטח. בקיצור תגדיר מטרות מדויקות וננסה לעזור, אניגו.

enigo

New member
הר פרופסור...

האמור ידוע ומוסכם (הכתבה היתה עם השוואה ל TT 93 כמדומני?) אבל שים לב שכתבתי "למרות שזה לא קיט אגרסיבי מדי" ועדיין לדעתי עדיף לו לא לגעת באופנוע בגלל בעיות תאימות חלקים וחוסר ידיעה על איכות ההתקנה. מה גם שנראה שהוא איש כביש ביסודו, ועל שיפורים משלמים בד"כ מחיר כבד בחיי היום יום (למשל צריכת דלק של 1 ל 10 ק"מ ...) .

למעלה