אם הייתי CSI?

Marg H

New member
אם הייתי CSI?

יטמטמטמטמטמ.. [כמו "אם הייתי רוטשילד"
לא? לא משנה..] לכבוד חג הפורים הנחמד הזה, חשבתי [שוב] לנסות להחיות את הפורום כמו הילדה חסרת החיים שאני. אז אם אתה הייתי CSI? - איזה CSI הייתה ולמה? בואו ונהפוך זאת לדיון פילוסופי מטורף, ואם זה לא עובד, נא למחוק הודעה זאת! אני אתחיל!
אם הייתי CSI הייתי בטח שרה מווגאס, נאיבית קצת, ילדותית, דלוקה על גריסום. הופכת לצמחונית בשלב מסויים. היא נורא ילדותית ותמימה וקצת מדוחדכת, מדוכאת, מתבודדת כזאת. ממש כמוני. אבל האמת הייתי מעדיפה להיות דומה קצת יותר למישהו אחר, אחרי הכל, זאת שרה
תחשבו אם הייתם הורשיו, חכמים, נאים, פותרים תיקים ולא נותנים להם להשפיע עליכם [שורה זאת נכתבה בסרקיזם מושלם
]

xXx Shiraz xXx

New member
ווריק כי הוא חתיך וכי הוא מצליח להשיג

בחורות מבוגרות (עיין ערך קתרין)

Marg H

New member
הוא היה מת!../images/Emo190.gif

קת'רין שלי!
למרות שאני מוכנה להתחלק בה עם גריסום או ניק.

MeItOsH

New member
מממ..

אני חושבת שסטלה.. א.כי גמאני סוג של city girl כזאת..עירונית לגמרי? ב.יש לי אובססיה לחולצות V ואני תמיד אנעל נעלי עקב.[אלא אם כן יש שיעור ספורט ו/או יש לי כבר כאבי ברכיים מהעקבים] ג.אני תמיד יוצאת עם האנשים הלא נכונים a.k.a פרנקי שניסה להרוג אותה [לא,אותי לא ניסו להרוג
] אני אוהבת בה את הצד הסרקסטי ואת המסירות לעבודה...ואני גם טיפוס פלרטטני כמוה. [דני,פלאק וכו'..] זהו.

Marg H

New member
cute!

גם אני חולה על נעלי עקב וחולצות V
אם זה לא חולצת V זה מזה חולה. [איזה שיחת בנות זאת ><]

hitchhiker218

New member
זה ממש מעפן...

למה אני במקום להגיד:"ברוך שלא עשני גבר" אני צריכה להגיד:"שעשני כרצונו"?!?

חח כי אנחנו יותר אינטילגנטיות

ואומרים משהו מכליל,ולא רק שלא עשני גבר,והם נחותים הם מפחדים מנשים

Marg H

New member
חח../images/Emo6.gif

חוץ מזה, כשאלוהים ברא את הגבר הוא ראה כמה הוא אידיוט וברא את האישה שתעזור לו. מאז הגבר חושב שהוא השולט אבל זאת בעצם האישה. מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה!
- או איך שלא אומרים את זה

אני הייתי ראיין!

כי אני ממש דומה לו באופי, קופצני, ילדותי בדברים מסוימים, מלאאא הומור.... אבל רק דבר אחד מפריד ביני לבינו, אני אחראי, הוא לא. חח.. אבל הרבה דברים דומים כזה
הייתי יכול להיות גם ניק מוגאס, כי הוא גם קריזיונר מעט מכל דבר, מה שגם אני בדיוק ככה חחחח..

hitchhiker218

New member
אני בטח הייתי

רוצח המניאטורה:) סתם...:p פשוט בדיוק עכשיו אחותי ציטטה לי מהסדרה שבתות וחגים:"יצר הרע,עין הרע ושנאת הבריאות מוציאים את האדם מן העולם" שמעת אביה? די לשנוא את הבריות!!" אוקי אני בטח הייתי חצי גריסום וחצי קת'רין... גריסום הא כזה שתקן ומופנם וקת'רין היא יותר אחת שאומרת הכל... ואני קצת מזה וקצת מזה=]

שרה או קאלי

שרה,עם החוצפה והחוכמה שלה אפשר להגיע לכל מקום וקאלי? איזה מין גבר יעמוד בפניה

weinerit

New member
קתרין!!!

א. כי היא ג'ינג'ית!!!!!!! ב. סתם ברצינות:: כי היא הכי אני-- ביטץ' שלא שמה על אפחד.. נדפקת עם כל הגברים הכי גרועים.. אבל שומרת הכי קרוב את ההכי טובים (ווריק,ניק,גריסום.....XP) ג. כי ווריק דלוק עליה.. ובשבילו אני מוותרת על 35 שנה.... =]]]]!!

../images/Emo103.gifאני הייתי

אחת מהבנות האלה שיושבות במעבדה עם המחשבים, בחדר קול וכו'... כי הן בעיקר עושות קולות של עובדות וניראה לי שהן כל היום מסתלבטות שם (מתאים לי
) ומזילות ריר על אריק (מתאים לי מאוד
)

deathcaster

New member
אין ספק

אני הייתי גרג קצת חנון... חכם, ליצן, מוסר אישי גבוה, מוסר עבודה לא כ"כ גבוה...
דרך אגב - "איזה CSI היית ולמה?" ולא "איזה CSI הייתה ולמה?", היית = גם לזכר וגם לנקבה.

למעלה