אם הייתי רוטשילד

Tinkerblack

New member
אם הייתי רוטשילד

יהבהדהבה.... בכל מקרה אם הייתם ראם(בן אדם שעל כסא גלגלים פוחד מכל מחלה קטנה כולל אבק וגרגרירי אבק הכי קטנים בעולם) והיה לכם מאגר תרופות וניסיתם להשתלט על מקום כל שהו שמה לעשות לא שיתפו פעולה האם הייתם מחלקים להם אותם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ אם הייתי ראם כמו שאת תארת אותו, בן אדם שעל כסא גלגלים פוחד מכל מחלה קטנה כולל אבק וגרגרירי אבק הכי קטנים בעולם, סביר להניח שלא... כי ראם הוא חתיכת חולע שליטע קמצן ונוראי, ולכן סתם הייתי נותנת לסגנים שלי לעשות את העבודה השחורה ולגרום לעיר לשתף פעולה... עם זאת, אם הייתי ראם בלי כל הקטע של החולע שליטע קמצן ונוראי (בנאדם על כיסא גלגלים פוחד מכל מחלה קטנה כולל אבק וגרגרי אבק הכי קטנים בעולם) כן, הייתי נותנת להם את התרופות... ../images/Emo52.gif על התגובה הקשה, את פשוט יודעת מה אני חושבת על הגבר שלך...../images/Emo5.gif

Mrs Garfieldon

New member
../images/Emo45.gifמה שדפי אמרה../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

Ivy Riddle

New member
ראם יקירי

אויש נושא לא נשמע טוב...
oh well... חוץ מהעובדה שרם שולט והוא חתיך רציני (וגם קוראים לו טום אז בכלל) הסיכוי שאני יהיה כמותו קלוש.. אבל אם כן... יש לי מוסר משל עצמי- הייתי מנסה לצאת מהכיסא גלגלים (להתחיל ללכת) וכן הייתי מחלקת את התרופות..

למעלה