אם הייתי ראש ממשלה

שרוף

New member
אם הייתי ראש ממשלה

הייתי סוגר מייד את כל המפעלים המזהמים את הקישון ובכך כבר הייתי שומר על ביטחון אזרחי המדינה. במעשה זה הייתי מציל חיי מאות ואולי אלפים של אנשים באיזור ממות מחולי ומסרטן. בארה``ב מצאו פתרון לזיהום האיום של מפעלים פטרוכימיים השופכים רעל לנהרות ליובלים ולאגמים מדוע לא לאמץ את השיטה שהצליחה שם? נכון זה עולה כסף למפעלים ולמדינה אבל זה מציל חיי אדם ומשפר את חיי הצמחיה והחיי בר. בקיצור זה עושה טוב לכולם.

אלוני.

New member
איירין ברקוביץ`

בישראל אנחנו כאילו חרדים לחיי אדם, הציניות שולטת. לחשוב שבימים שכל המדינה הייתה עוצרת נשימה עם הישמע אות החדשות, שכל המדינה הייתה אבלה כאשר המהדורה הייתה נפתחת בדובר צה``ל מודיע ...ובהמשך שמענו על נפילתו של חייל...... באותם ימים היה מי שידע והעז לשלוח את חיילי השייטת לצלול בקישון. אתה באמת חושב שלמישהו כאן איכפת ? מנהיגות צינית.

שרוף

New member
לאף אחד לא אכפת

זאת לא מנהיגות צינית זה ממסד פושע לא מדובר רק בחיילי צה``ל מדובר בדגה מזוהמת הנכנסת לצלחת של הרבה אנשים במדינה מדובר ברחצה בים נגוע בחמרים מסרטנים. לא יודע אם הבחנת בציניות המסתתרת בהודעה שלי אבל אנחנו ואני מתכוון לכולנו אנחנו עם שאין לו כבוד אלא רק לכסף המהיר להתעשרות המהירה ואף אחד לא עוצר ושואל רגע מה קורה פה זה כל כך פשוט אפשר לטפל בבעית הזיהום זה מצליח באירופה ובארה``ב אז מדוע לא פה? מתי שמעת את השרה לאיכות הסביבה מקדישה את עצמה לטיפול בבעיה? זמן היה לה להופיע בטלויזיה ולהפחיד אותנו במלחמות ואסונות אם לא נהייה ילדים טובים ונבחר בברק. פשוט בושה וחרפה. אני שולח לכתובת האי מייל שלה בכנסת מכתב מחאה חריף על הקישון. אני אפרסם אותו פה ברשותך.

אלוני.

New member
קישון, לא אפריים

ברור שלא מדובר רק בחיילי צה``ל, כיוונתי לנושא החיילים הללו מכיוון ששם הציניות מגיעה לשיא עולמי. צה``ל מאתר את המיטב שבמיטב ומשקיע הון אנושי וכספי כדי לטפח את חיילי השייטת, מדובר בטופ של הלוחמים, ובאותה נשימה שולחים אותם לצלול במקום כזה. וכמובן בלי כל קשר לצה``ל אני מסכים עם כל מילה שכתבת.

למעלה