אם הייתי הומוסקסואל...

Roobie

New member
אם הייתי הומוסקסואל...

הייתי מגיש תלונה על זה. וכן, אני יודע שאני יכול להגיש תלונה בכל מקרה, אבל עדיף שאירגון רציני ייקח את זה על עצמו. לא ירחק היום ומישהו באמת יחליט שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, כמו אותו בחור מההודעה.

מפחיד!!!

העובדדה שמישהו מסוגל להחזיק בדעות כאלה פשוט מזעזעת. אני חושבת שזה רק מחזק את הצורך בצוות שמאור רוצה להקים. באיזה ערוצים בדיוק ניתן להתלונן על זה?

Roobie

New member
אני באמת לא יודע

אני מניח שיש כאן אנשים שמבינים בזה יותר ממני

אני מזועזעת!!!

ידעתי שיש בתנועת מולדת אנשים קיצוניים,אבל מעולם לא ציפיתי למצב כזה. לדעתי הדבר הראשון שיש לעשות הוא להתלונן ב"תפוז משוב" על כך שמנהלי הפורום בחרו להתעלם מהודעת הנאצה הזו. צריך להדפיס ולשמור על כל מקרה,כי אינני רואה כעת מקור נוסף להתלונן בו בצורה שלא תיתן פרצות להכחשות וליציאות נגד נוער מרצ כגון "אתם רשמתם את זה בכוונה כדי שיהיה לכם מעניין" וכו´. טלטול

kennycandoit

New member
המקום להתלונן:

א. פורום משוב, ולא רק על המנהלים שהשתההו במחיקה (זה כבר נמחק) אלא על האדם, שיזהירו אותו ויחסמו אותו (כמובן שזה לא ימנע כניסה נוספת שלו...) ב. תחנת המשטרה הקרובה לביתכם. שם יפנו אותכם לתחנה העוסקת בעבירות ממוחשבות. ג. אתם יכולים לנסות בפרקליטות המדינה, אבל אני לא בטוח עד כמה זה יעזור... ד. אם הוא רצה להקים ארגון טרור, אז גם השב"כ הוא מקום לתלונות...

pelegs

New member
אני מסכים איתך בהחלט

אבל כצפוי, זה מה שקורה במפלגות קיצוניות, כתמיד. במקרה שלנו, המצב היום יוצר אנשים(בדר"כ לא אינטלגנטים במיוחד - תסלחו לי על זה) שנעשים לאומנים וככה זה תמיד היה. ההמון הזועם הזה מתחיל בשלב מסויים להתמתן, אם וכאשר המצב מפסיק. גם כן יכול להיות שהאדם הזה ספציפית ישאר בדעות שלו, ובמקרה הזה הוא באמת מסוכן, ובאמת צריך לבדוק קשר להסתה(למרות שאני לא יודע עד כמה לרשויות שלנו יהיה איכפת). אגב, אני פלג, אני חדש פה ובנוער מרצ בכלליות(סניף רמת-גן) "אנחנו אוהבים אותך פלג..."

Roobie

New member
We love ../images/Emo24.gif You Peleg

טוב, האמת שאני לא בנוער מרצ, אבל ברוך הבא לפורום!

pelegs

New member
תודה

אני מתכנן לכתוב ולתרום כמה שאוכל לפורום זה ובנימה זאת, הרשו לי לנצל את הבמה להגיד שלום מיוחד(וחיבוק כמובן) לליהי, בהנחה שזה לא מפר חוקי פורום מסויימים...

פלג!!! ברוך הבא!

פלג, הוא פעיל חדש בסניף ר"ג, ועכשיו גם בפורום. אז שלום מיוחד, וחיבוק גדול גם לך.

pelegs

New member
זה אומר במינבארית פשוטה:

(וקצת קלוקלת): Dukat´s place holds the future And so it begins... (והמבין יבין)

חומר למחשבה

שלוש שלום....שלום שלום שלום. קראתי את הדברים הקיצוניים שהאדון רשם לגבי הסקילה וכל הנטיות הללו, אבל צריך להבין שנער או איש שכזה הוא יוצא במינו והוא לא שונה בהרבה מאנשי "גוש שלום" או ארבע אמהות או נשים בשחור או בצלם או האגודה לזכויות האדם" או "עמותת הרופאים למען זכויות האדם בשטחים הכבושים" זה נכון שהאיש קיצוני אבל בכדי לדרוש את מחיקת מאמרו או סילוקו מהפורום חייבים להתסכל מתחת לאף!! אל תגידו שזה לא אותו דבר כי זה בדיוק אותו דבר. וכאשר מסלקים איש אחד קיצוני חייבים ל"יישר קווים" ולעשות בדק בית בצד שלכם!!!

Carl Freeborne

New member
איזה אנשים אצלנו...?

איזה אנשים במחנה השמאל אומרים להרוג אנשים אחרים ולסקול אותם? רק תגיד לי מי, אני רושם.... ובינתיים עד שתמצא, אז כדאי שלא תגיד הרבה דברים לא נבונים!

למעלה