אם הייתה לכם משאלה...

Bubble Girl 27

New member
אין על השפחצול בן שלולית שלי

מתה עליו כשהוא מתפנק כמו חתול
אחחחחחחחחחחחחחחחח בריאות בריאות... שכחתי שהיום זה יום של הגמד שלו...

Bubble Girl 27

New member
איזה בעיה נשמה ד"ר בועית לעזרה

בבלאס?!
שוקלת להחליף ניק לקראת החלפת הקידמות הממשמשת ובאה... ואם במישמושים עסקינן....

מתי מחליפה קידומת?

אמממ,אז ככה:אני בתחילת קשר ,אבל מרגישה שהוא חונקותי זה אומר:הוא קנאי וכל דבר שואל ''מי זה היה '' וכאלה ,דבר שני במקביל פתאום צצו לי לאחרונה כל מני אנשים שהיו בעבר ,אני מבולבלת לגמריי!!! וזה שאני בקשר מעצבונתי לאחרונה ,למרות שאנחנו הרבה יחד ולמרות המרחק קיצר,גבר קנאי-זה לא סימן כי כל אחד שמשוחח איתי או מתקשר או ששולחים לי הודעות אפילו מהעבודה הוא מתרגז וזה הופך לשיחת היום ולריב ובכלל תחילת קשר לא אמור להיות הכי כיפי בלי ריבים ובלי שטויות? את או אתם יותר מנוסים ואני באמת משתדלת אפילו לפעמיים מוותרת אבל לא רוצה להתחיל בוויתורים וכל הזמן לחשוש מי התקשר אליי כי יש לי 2 ידים מאוד טובים וגם זה מפריע לו ובכלל בתחילת קשר למה אנחנו אמורים להכנס לזה בכלל לא? זה בקצרה מקווה שתביני, אני באמצע עבודה , : )

Bubble Girl 27

New member
לא אמרו לך שעצבים לא בריא לעור?!

רק היום דיברנו על זה!!! אם אמרתי שאני רוצה להיות ביקנעם למה שתהיה לי בעיה? פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

Bubble Girl 27

New member
אני יכולה לעזור בקטע של השיחה

לעשות לך תיקשור? האאאאא הוא תפוס כרגע הוא בחור מאוד מפוזר שכח שיש לו פגישה עם הנביא מוחמד... בקשר לאדומים... די לא עוד פעם צהוב צהוב צהוב... אפילו שאחי אתמול התקשר כדי להגיד לי שאני לא בירושה חחחחחח

למעלה