אם הייתה לכם הזדמנות ...

space girl

New member
אם הייתה לכם הזדמנות ...

לפגוש את קורט ( אל תחשבו שאני מזניחה את דייב וכריס , הם פשוט עדיין חיים אז יש הזדמנות לפגוש אותם ...) ןלהגיד לו משפט אחד ויחיד מה הייתם אומרים ?
שנה טופה לדוד גיבור אשר על המשמרת

tomgavish

New member
תגיד אתה מכיר חנות לכלי נשק קרובה?

סתם...לא יודע אי אפשר להגיד מה היית שואל אותו עד שתפגוש אותו...מה שמומלץ כשפוגשים איש כזה לא להתנהג כמו איזה מעריץ מפגר...אלא להיות עצמך וזהו...חבל שזה לא יקרה

הייתי אומרת לקורט

שהוא מדהים ושהוא הפסד אדיר לתעשיית המוסיקה שאני אוהבת אותו ושהוא משמש לי השראה ענקית.

Stillwater

New member
קורט, תעשה לי ילד!

סתם! בטח הייתי מתחילה לדבר איתו על מוסיקה...

יש לי חולצה שלך!!!!!

כמה גרסאות יש לקליפ של in bloom מה הקטע עם המעודדות הלסביות ב smells Like Teen Spirit כמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה

Skate is Back

New member
מתי הספקת לקום?

איך יצאת מהקבר? למה אתה מסתובב בישראל? מסוכן כאן ואולי המוות שלך זה רק קונספירציה? יש לך כח לדבר על מוזיקה?

The Sandman

New member
אם אני הייתי פוגש את קורט

אחחח זה יהיה כל כך נפלא אני הייתי רואה את פרצופו מתקרב אליי את מכנסיי הג´ינס שלו קרועות כמו תמיד השיער מתנפנף ברוח ומסתיר לו מעט את הפנים. הייתי מתקרב אליו במבט המום והייתי שואל אותו:"תגיד אחי אתה לא הייתי בהופעה של יוסי עדן? מה לא? סתם פארש מסריח טו אליך לפחות יש אליך סיגריה?". לא לא לא סתם בצחוק אם הייתי יכול לומר לו רק משפט אחד הייתי אומר לו שההתאבדות שלו זה היה ההפסד הכי גדול לתעשיית המוזיקה

ganja man

New member
אם אני הייתי פוגש את קורט

הייתי משתחווה ואומר "I´m not worthy" הרבה פעמיים עד שהוא היה מפסיק אותי(הרעיון מהסרט עולמו של ווין).

למעלה