אם היו....

MoOsHoN16

New member
אם היו....

אנשים עם חזון וקצת הגיון ויזומה מזמן היו מאחדים את מכבי חיפה עם הפועל חיפה....יש לכך את כל הסיבות שבעולם הדבר יביא רק טוב לכדורגל הישראלי ולעיר חיפה....(ד"א אני לא חיפאי)

teen17

New member
על מה אתה מדבר בכלל?

הדבר הכי נורא שיכול לקרות זה שהקבוצות יתאחדו. עקב כך לא תהיה תחרות בחיפה וגם זה לא יתן שום דבר ולא יתרום שום דבר להפועל חיפה חוץ מזה שנשלם להם את החוב ותו לא!!! האיחוד יגרום למחנות האוהדים מריבות לא קטנות ובפרט יגרום למהומות...

LordNor

New member
בדיוק, ואני מסכים איתך לגמרי

וגם אם יהיה איחוד לא יהיה מספיק אקשן. הכי טוב זה לראות את ההתגרות בין האהודים ולראות איך אנו כובשים את כל האצטדיון וצובעים אותו בירוק ומשאירים קצת אדום... לעולם לא נסלח להפועל חיפה על מה שעשו ולא יהיה איחוד!!! אנחנו הירוקים נמשיך לצבוע את חיפה בירוק אף אחד לא ייקח את מקומנו!!!

teen17

New member
כל הכבוד היום לנתניה שעשו לנו שוב

את העבודה השחורה וניצחו את מכבי תל אביב והשאירו אותנו לבד בפיסגה, איזה כיף להריח את פיסגת האלפים מפסגת ההר...ניחוח צח ונעים...

חחחחחחחחחחחחחח כמה שזה נכון

באמת הרבה זמן חיכינו לפסגה הזאת, אבל תמיד ידעתי שזה יבא,כי קודם כל מכבי ת"א זה היה לי שקוף שיבא היום והיא תיקלע למשבר הזה, וכשהיא נכנסת היא נכנסת מכל הלב, לפי דעתי המאמן שלהם עשה הרבה טעויות, והגדולה מהם לפי דעתי היא: שהם לא רחשו שחקנים,הם היסתפקו בנימני, אבל הנה, זו התוצאה, וניר לוין יוכל אותה על זה... והפועל היא היחידה שנראה לי שניצתרך להתנגח איתה על האליפות, כי היא באמת קבוצה חזקה ומאוחדת, אבל בכל זאת מכבי חיפה לפי דעתי תיקח אליפות העונה, וגם אם היא לא תהיה הכי טובה, אז תמיד יש את היהלום, ק ו ב י ק ו

למעלה