אם היה סרט...

Witch Child

New member
אם היה סרט...

טוב, זו הפעם הראשונה שאני פותחת שרשור, אז מזל"ט לי! השרשור שלי עוסק בשאלה הבאה: אם היה סרט על רשומות רומח הדרקון (למרות שזה בטח היה זוועה) איזה שחקן הייתם מלהקים לאיזו דמות? ניסיתי לחשוב אבל אין שום שחקן שהוא גם מספיק טוב וגם מתאים... לדעתי לפחות...

python 4

New member
אבל לא בזמני,

ואם זה היה לפני יותר מחצי שנה אפשר לחזור על זה, לא?

E l y s s a

New member
4 פעמים זה לא כל כך הרבה...

נסה להתמודד עם 5 פעמים תוך שבועיים, שכל פעם כזאת הופכת לשרשורפלצת עם ויכוחים מכאן עד להודעה חדשה! בסופו של דבר מחקנו כל שרשור שרק הזכיר בתוכו אופציה לסרט. ולמרות הכמות הבלתי נלאית של דיונים בנושא, לא הצלחנו להגיע להסכמה על שום שחקן...

sbr16

New member
הגונב מגנב פטור מתשלומי כפל!!!!!

מי שגונב מגנב חייב להחזיר את הגניבה אבל לא חייב לשלם כפול (שזה מש שגנב רגיל צריך לשלם) אלה רק להחזיר את הגניבה!!!!!!!!!! :)

Witch Child

New member
יש לי רעיון!

הרגע קלטתי... יש שחקן מתאים! היכונו... לדעתי האיש המתאים לשחק את פיזבן/פלדין הוא... איאן מק'קלן!!! ("שר הטבעות") לדעתי הוא יהיה נהדר

python 4

New member
אני דווקא חשבתי על בילי קריסטל

שיחדש את התפקיד שלו מהנסיכה הקסומה. זה בול הוא!

strahd

New member
בילי קריסטל בתפקיד פיזבאן....

רעיון מקורי ונהדר והנה התוצאה: הייתי רוצה ליהוקים מקוריים עבור שחקנים. נמאס כבר לשמוע שאנג'לינה ג'ולי היא קיטיארה ושאשטון קוצ'ר הוא קרמון (אף על פי שהוא ליהוק ממש מדהים). אני תמיד חשבתי על סופי מרסו בתפקיד קיטיארה. היא הרבה יותר ביצ'ית והרבה יותר יפה.

NJS

New member
אם כבר מקוריות...

אתם לא חושבים שפייטון מתאים בול לתפקיד של חלמיש? עם הבעיות של הגיל... וההתעקשויות הקטנות...

midnight dragon

New member
וגם זה שהוא גמד?../images/Emo15.gif

שמגדף כל היום עם כזה זקן ארוך.. לא, לא מתאים
חחח

לא לא, רק אני יכולה לשחק את חלמיש.

מחמל נפשי... אה, טוב, אז אם לא אני... אז ג'ון ריס דייויס. עשה תפקיד מצויין בשר הטבעות בתור גימלי, וצריך להמשיך בדרכו גם כאן. דמיינו את החמוד הזה עם בתור חלמיש!

Witch Child

New member
כן כן כן

התכוונתי כן לג'ון ריס-דייוויס! אני מתה עליו, עוד מהתקופה שהוא שיחק ב"גולשים בזמן", סידרה ישנה שודרה בערוץ הילדים, שם הוא שיחק את פרופסור מקסימיליאן ארתורו או משהו כזה... הוא יהיה נהדר!!!

למעלה