אם היה לי כח....

לי28

New member
אם היה לי כח....

אם היה לי כח הייתי משנה את דרך העולם אם היה לי כח הייתי מנסה להתפתר מהשקרים והרעים אם היה לי כח הייתי הופכת את האנשים לטובים אם היה בי כח הייתי משנה את עצמי

לי28

New member
ארבל - אופטימיות

ארבל יקירי... תראה האופטימיות יוצאת לנו בחיי היום יום, בדיבור השוטף ובדרכי התנהגותינו... אך על הכתב אולי אז אנו מעלים את התת מודע לעבר המודע בכדי להביא את עצמנו למודעות נכונה יותר לי28

לא תמיד נכון

היומיים האחרונים שליהיו אינטנסיביים מאד באי.סי.קיו עם בחורה שהעבירה לפורום שירים דכאוניים ומצמררים וחשתי שהיא במצוקה נוראה ואכן לאחר ניצול אופצית המיילים התברר כי מדובר באנורקסית בלי תקווה אשר ביקשה למות.שיחות הנפש שניהלתי איתה החזירו אותה היום לאישפוז ההכרחי ואולי התקווה שבה אז אל תספרי לי שהחיים בחוץ אופטימיים!!

אני איש הפרוזה

שירים עושים לי את זה אך אני עצמי אימפוטנט מושלם בתחום-אני רק חושב שהשירה היא בבואת רגשותינו ולא יכול להיות שיש רק שירים עצובים אולי זה סתם ``אין`` להיות מלנכולי???!!!

ציניות זה פאסה

אז אמרת כבר בעצם הכל אתה לא יודע לכתוב שירה לא יודע לקרוא שירה ולא להבין אותה אז ארבל לסיכום העניין תחדד את החוש המוזיקלי שלך אם עדיין לא מאוחר......... תזרוםםםםם ואז תוכל לחוש אל תשאר בתוך בועת הציניות לא אוהבת ציניות

גלcom

New member
בית הקברות מלא באנשים כמוך...!

הם לא אוהבים צניות חם להם שם ..................:cool:).........:cool:)............:cool:)).......

גלcom

New member
HOT........HOT!!!!!

ישר מהתנור(עזוב אותך ממיילים....זה לא בשבילי) רק המרחבים ....היפים... איש אחד מת להזדיין ויש לו חמישים שקל. פתאום הוא רואה שלט על דלת אחת: ``זונה 50 שקל`` הוא נכנס....מביא לה 50 שקל..... היא אומרת 100! מתווכחים ומתווכחים...ובסוף היא אומרת לו: ``הולך..בתנאי שתכניס רק חצי``..... והוא מכני חצי זין.... אחרי שעה הוא מכניס את כל הזיין.והיא אומרת: ``מה זה קבענו רק חצי?....``, הוא אומר לה:.......``את..לא תגידי לי איזה חצי להכניס!!!``...

מפי אלה חיים?

את רחוקה מלהיות דומה לאלת אהבה והשיטנה מדברת מגרונך ובגלל אנשים כמוך צריך להשאר תמיד גם ציניים וגם עירניים ! איזו מן אוולת זו? וכבר ענתה לך גל במקומי!!!

ארבל יקירי

את גל אל תכניס לתמונה. אני מתנצלת כי פגעתי לא התכוונתי לפגוע באמת שלו אז קבל את התנצלותי הכנה. אני חושבת שאתה חמוד ושנון ואולי ניסיתי לחדד את השנינות והתגובה לא אחרה להגיע ממך אולי ואני מאמינה שקיבלתי רושם מוטעה וסליחה..... מכל הלב נ.ב. זה לא משנה את העובדה שאתה ציני אבל ציני חמוד(ואני באמת מתנצלת, מורידה את הכובע ו...הולכת למקלחת...שהסרחון יצא ממני)

למעלה