אם החיים היו

אם החיים היו

משהו שקיבלתי במייל ... תנסו לחשוב על זה , ותגידו איך תגיבו ...

שבלולינה,ובזמן שנחשוב על מה

שקיבלת במייל וננהל עליו דיון משהו על העלאה במשכורת

גלעד40

New member
חחחחחחחחח

אם ואם ואם היו לסבתא גלגלים! והפרצוף שצירפת חבל עם הזמן. מי ישן צהריים?

אופה3

New member
אם ואם, טוב שאין אם יש את המציאות

ובקשר לבוס שלי אם הוא אומר לי את זה שיחפש אותי בסיבוב ביייייייי

אופה,יש לי הפתעה בשבילך

(באמת,באמת,באמת! עבדתי במקום עבודה שברגע שהמצב במשך נהיה על הפנים ועל כל מקום עבודה,קפצו אלף מועמדים, אז גם היחס לעובדים ממש ממש היה מתחת לכל ביקורת. ואם היית פותחת את הפה, היו מייד אומרים לך "לא טוב? קחי את התיק ולכי הביתה" ככה שהיום מאוד מאוד בעייתי כל הנושא הזה של יחסי עובד מעביד.

חחח הדבקת אותי עם הצחוק שלך../images/Emo24.gif

אנצל את ההזדמנות שאנחנו במצב רוח טוב ואשאל אותכם חידה.. נראה אותכם פותרים משהו שנאלצתי להתמודד איתו כשהייתי עדיין צעירונת. (לו ישבתי מולכם-הייתי מציירת,מאחר ולא תנסו להפעיל תדימיון) תדמיינו ילד......
מידי יום קם הילם מוקדם מוקדם בבוקר הלך קברת דרך ארוכה על מנת להביא שני דליים מיים(כמו שהיו סוחבים פעם...תמשיכו לדמיין מה היה פעם) כך חוזר חלילה. יום אחד פגש הילד חמישה אחים,כולם זקנים------->אח אחד היה בן---------55 גילו של האח השני היה---------------64 האח השלישי היה בן------------------73 גילו של האח הרביעי היה ------------82 והאח המבוגר מבין כל האחים היה בן---91 חמשת האחים הזקנים היו רעבים ועייפים מהדרך הארוכה שעשו והיו צריכים לעבור עוד קברת דרך ארוכה עד שיגיעו לביתם, ראו האחים את הילד הקטן,סוחב דליים מיים,ביקשו ממנו להשקות אותם במעט מיים. הביט עליהם הילד הצעיר שהיה כולו בן 10 חשב ובסוף אמר לחמשת הזקנים.. תראו,ברצון הייתי נותן לכם, אבל אני ילד קטן,סוחף כל יום שני דליים מיים ואין בי הרבה כח להמשיך במשימה זאת. אבל אסכים לתת לכם מהמים,ביום בו תהיו בגילי ואז תוכלו גם לעזור לי בלסחוב את הדליים עם מים. ישבו האחים הקשישים,לטכס עיצה איך יוכלו להשתנות,ולהפוך לילדים צעירים בגיל 10 ולו רק ללגום טיפונת מים.? הקשישים עדיין יושבים ושואלים עצמם איך יוכלו לשתות מהמים... מה דעתכם ..גלעד,אופה,שבלולינה,פאנק, אפילו לא מתמסרת,קונן היפה, ובאה לפעמים(אולי תבואי גם הפעם?) אולי תעזרו לאנשים הקשישים האלה ליהפוך לצעירים בני 10 על מנת ללגום מהמים?

למעלה