אם החבר...

פרח 007

New member
אם החבר...

היה קורא לכם בשם של האקסית, שאיתה היה 7 שנים ולא רצה להתחתן איתה ולי הציע להתחתן אחרי 3 חודשים וכיום אנו נשואים , והוא עדיין מדי פעם קורא לי בשמה (אנחנו ביחד 3 שנים ).בקיצור איך לאכול את זה?

פרח 007

New member
אז זהו ששאלתי

והוא טוען שהוא לא יודע למה זה קורה לו, הוא בכלל לא חושב עליה, והוא נשבע שאוהב רק אותי. האמת היא שאני מאמינה לו, אבל נמאס לי. למה זה קורה קיבינימט?

לא יתכן שהוא לא חושב עליה

אבל קורא לך בשמה. יש דברים בגו... נסי לקרוא לו כמה פעמים בשמו של הבוס שלך (רק אם הוחא חתיך...חחחחח) תראי איך הוא יגיב... ואז תגידי שאת לא חושבת עליו... חחחחחחח

היי פרח בגנו

יש משהו במה שאמרה קליאו´. אבל מצד שני ובשורה תחתונה, התוצאה! שאת זכית בה. ועובדה שהתחתנתם. וגם יכול להיות שאת מזכירה אותה בדמיון בניכם.

הרגלים רעים ניתנים לשינויי

לבעלי היה משפט כזה, שהיה מטריף אותי כל פעם מחדש: "עשיתי לך את הכלים..." "קיפלתי לך את הכביסה..." אוחחחחח, איך אני הייתי משתוללת. אז הייתי עונה: "כיבסתי לך את הבגדים של הילדים שלך..." כשזה לא עזר (כי התפלק לו) השתמשתי בכמה שיטות נפלאות: 1. לא אפיתי לו את עוגת השוקולד האהובה עליו. 2. השתמשתי בתירוץ ההוא של כאב הראש. 3. כאב הראש חלף לו במפתיע דווקא בזמן משחקי כדורגל חשובים. 4. לבשתי לו את הבוקסרים האהובים עליו, ולא מיהרתי לכבס אותם. יש עוד מליוני שיטות, תתעקשי - זה יעבוד.

למעלה