אם הגמר היה נקבע

amy3373

New member
אם הגמר היה נקבע

לפי המצעד שרץ כרגע, יש מצב שהתוצאות היו לגמרי אחרות!

אנאל, למשל, מקום שלישי:)

amit0423

New member
זה עצוב לראות את זה יותר מזה

אני חושבת שלשרית לא הייתה נבחרת כזאת מוצלחת העונה וזה נבע בעיקר מכך שלהרבה מתמודדים מוכשלים היא פשוט לא הסתובבה כאילו היא נרדמה
למעט כמה שהיא לפחות שמה עלייהם משהו כמו רודיי
מזל שהיה לה את מישה בנבחרת

מעניין אותי לדעת עד כמה היא יכלה להגיע גבוה אם סיוון בהנם שנפסלה בשלב הדו קרב

amit0423

New member
נכון היחידה שקיימת בטופ זאת עטליה

גם היא סוגשל מזל ממש על הקסקסשרית הסתובבה אלייה

doctorwhat

New member
פה אני לגמרי מסכים עם השועל

גם ביצוע אחד של עתליה זה ביצוע אחד יותר מדיי. אני שר יותר טוב מעתליה, ואני לא שר, נקודה.

andre93

New member
המתמודדים המוכשרים לא היו בוחרים בה בכל מקרה

חבל שהיא ציוותה את מישה עם סיוון ואז הדיחה את סיוון

amit0423

New member
מאוד חבל אתה יודע

כמעט אמרתי לעצמי שלא לינה ולא נעליים כל עוד ישלה את סיוון בנבחרת יש לה סיכוי לא רע לקחתגם את העונה והיא לדעתי ויתרה עלייה יותר מידי מהר רק בגלל שיר אחד שלא עבד כמו שצריך עלייה
אבל מצד שני היה לה את המחסום הזה היא בכל זאת זמרת מוכנה והכל זה קצת קשה לנסות לשנות זמרת שכבר יש לה משהו מאחוריה והופיעה בקדם אירוויזיון וכמעט ייצגה את המדינה

ולגבי הזמרים המוכשרים
צודק אבל בכל זאת תסתובבי מי יודע
אני חושבת שקטלין בזמנה באודישן הייתה צעד כלכך קטן מי ללכת עם שלומי שבת ושריתשכנעה אותה ברגע האחרוןללכת איתה אז גם הפעם אם היא קצת הייתה פחות רדומה היא יכלה לשכנע כמו שצריך את רוני פרי למשל או את מנאר ולא חסר באמת לא חסר וחבל

andre93

New member
נכון, באמת שרית הצליחה לשכנע בשנייה

האחרונה את קטלין להצטרף אליה

לגבי סיוון, היא בכל מקרה לא היתה מגיעה לגמר אבל יחסית לרמה של הנבחרת של שרית היה לסיוון מקום ב- 6 האחרונים.

doctorwhat

New member
הנבחרת של שרית היתה ביזיון

לא ברור מה קרה שם. היו שם כמה מוכשרים (מישה לדוגמא), אבל נדמה היה ששרית עשתה כמה בחירות שגויות ובאופן תמוה לא הסתובבה להרבה מתמודדים בולטים שהמנטורים האחרים דווקא כן. לעיתים היה נדמה לי ששרית באה לעונה הזו בידיעה שהיא מפסידה ולכן לא ממש אכפת לה.

doctorwhat

New member
אנאל פוספסה לגמרי ע"י שלומי שבת

לא שאני חושב שיש לה כשרון ששווה גמר או אפילו חצי גמר, אני חושב שאלו שהגיעו לחצי אצל שלומי אכן הגיע להם יותר מאנאל. אבל אנאל שרה המון שירים שלא החמיאו לה כלל והיא צרחה המון. בשלב מסוים אביב גפן החליט למרר לה את החיים. אין לי ספק שאנאל הגיעה עד לרבע הגמר כי שלומי שבת שמר לה חסד נעורים מהאודישן הטוב שלה, ובגלל הפוטנציאל שלה (וחייבים להודות, גם בגלל המראה), אבל מהר מאוד אפשר היה לראות שזה פשוט לא זה, ושאנאל היא לא ממשיכת דרכה של יובל דיין.

doctorwhat

New member
דבר נוסף ששמתי לב לפי התוצאות שפרסמתם

חובבי מוזיקה מזרחית כנראה ממש לא צופים בדה וויס ומעדיפים את אייל גולן קורא לך ואת כוכב נולד. סהר שרב, אור בן עטר, יהודה מימרן, יאיר לוי וחי אילן - כולם נעדרו מהמצעד. היחיד שהופיע במצעד הוא ניב ולא במקומות הגבוהים. מצחיק שאף על פי שיש כביכול שני מנטורים של מוזיקה מזרחית ושני מנטורים של רוק, המנטורים המזרחיים מנסים להעלים את המוזיקה המזרחית וללכת לכיוונים יותר בינלאומיים (כאשר אפילו למתחרים המזרחיים בקושי נתנו שירים מזרחיים), כנראה הבינו שאין קהל יעד אצל האוכלוסיה הזו. לא אופתע כלל אם בעונה השלישית ההפקה תדחוף שזמר/ת מזרחי/ת יזכה/תזכה. זה קרה בכוכב נולד בעונה השלישית עם סעדו, ובעונה הרביעית הם הלכו על טהרת הרוק עם מאיה/ג'קו.

amy3373

New member
היה עוד משהו לא הגיוני

הם כאילו דירגו את שירי הגמר? אז איך אופיר פעמיים?

כי השירים שלה ולינה מהגמר הכי נצפים ביוטיוב

זה הדירוג נכון לרגע זה, ע"פי בדיקה ביוטיוב שהשועל ערך הערב:

אופיר בן שטרית - אם ננעלו
http://www.youtube.com/watch?v=eY0wvCztlLA
41,527 צפיות

לינה מחול - Hallelujah
http://www.youtube.com/watch?v=hawzmyb4Zps
31,922 צפיות

אופיר בן שטרית - הקיץ האחרון
http://www.youtube.com/watch?v=r1IjRa2uNr4
20,563 צפיות

לינה מחול - What A Feeling
http://www.youtube.com/watch?v=1zyqVblbIlc
17,234 צפיות

אגב, ע"פי הדירוג הזה

אופיר ניצחה את לינה בסיבוב הראשון בגמר, וכנראה שגלל זה היא גם עלתה ראשונה לסיבוב השני.
אבל בסיבוב השני הקובע, רואים בבירור שלינה מנצחת אותה.

זה השיר הראשון שבוצע בגמר.

ולדעתו של השועל גם השיר שקיבל הכי הרבה קולות ובגלל זה עלה ראשון לסיבוב השני והמכריע.

אבל איך דרגו בכלל?

כלומר - מי אחראי על הדירוג?
ובכוכב נולד 3- לא היתה דחיפה לכיוון סעדו, להפך. השופטים עשו לו סוג של ניב מנצור- מעוך וכל הבולשיט הזה...

למעלה