אם הארי יהיה אנימאג?

Asafpotter

New member
אם הארי יהיה אנימאג?

טוב אני יסנה לכתוב את זה כמה שיותר ברור אם הארי יהיה אנימאג הוא יהפוך לנחש בגלל שהוא יודע לחששנות ? וסתם.... לאיזה חיה את חשובים שהוא יהפוך (וחשבתי על חשופית או איך שלא קוראים לזה)

The Death

New member
אני גם חשבתי על זה, ו.......

ולדעתי הוא יהפוך לחתול, זה מופיע באחד הפאנפיקים שלי. אבל זה בגלל שאני אוהבת חתולים והחתולה שלי היא שחורה עם עיניים ירוקות...
או<פ>יר

Asafpotter

New member
דרך אגב יש לכם\ן מושג מי זאת באמת

החתולה של הירמיוני ??? (אולי אנימאג של מישהו)

Marty McFly

New member
זה בן, קרוקשנקס...

והוא יהיה משהו, זה בטוח. גברת פיג? לא, לא נראה לי... אבל הוא חייב להיות מישהו, וגם באחד הפאנפיקים עשו אותו מישהי (למה מישהי לעזאזל?). טוב, בקיתר הוא ישחק תפקיד חשוב לדעתי.

Marty McFly

New member
המניאקים! חתכו את מה שכתבתי...

אז המשך להודעה: הממממ.... אולי דמבלדור?

ואם כבר מדברים על קרוקשנקס אזזז:

יש לי תגלית מרעישה! ג´יי קיי הודתה בראיון שקרוקשנקס הוא לא חתול! היא אמרה שהוא ניזל ! שזה מין חיה כזאת מ"חיות הפלא ומרבצן". ודרך אגב לקחתי את הרעיון הזה ויישמתי אותו בפאנפיק שלי, רק שזה לא על קרוקשנקס על מישהו אחר... s@me @ne

fluppster

New member
זה היה בפאנפיק שלי.

ואתם תגלו בהמשך למה זו מישהי ולא מישהו. למעשה, אתם כבר תגלו את זה בפרק הבא.... חן

Meijen Shaggy

New member
קרוקשנקס הוא לא חתול רגיל

הוא הכלאה בין חתול ל Kneazle. למי שלא יודע מה זה ניזל, זו חיה שמופיעה ב"חיות הפלא ומרבצן", והנה מה שרשום עליה, בתרגום חופשי: הנִיזֶל מקורו בבריטניה, אך כיום הוא מיובא בכל העולם. הוא יצור קטן וחתולי בעל פרווה מוכתמת, מנומרת או מנוקדת, אזניים גדולות יתר על המידה וזנב כמו של אריה. הנִיזֶל הוא אינטליגנטי, עצמאי ולפעמים תוקפני, אך אם מכשפה או קוסם מסויים מוצאים חן בעיניו, הוא יהיה חיית-מחמד מצויינת. לנִיזֶל יש יכולת על-טבעית לגלות בני-אדם חשודים או בלתי נעימים וניתן לסמוך עליו כי הוא יוביל את בעליו הביתה בבטחה, אם הוא הלך לאיבוד. לנִיזֶלים נולדים עד שמונה גורים בפעם אחת, וניתן להכליא אותם עם חתולים. דרושים רשיונות לבעלות, היות והנִיזֶלים (כמו קְרָאפּים ופְווּפֶּרים) הם די יוצאי-דופן כדי למשוך את תשומת-לבם של המוּגלְגים. Meijen Shaggy כל הזכויות שמורות לי על התרגום

Nagini Potter

New member
אני מקווה שהוא יהפוך לטיגריס....

למרות שמשום מה יש לי הרגשה שלא....... ולמה טיגריס אתם שואלים? (וכשאתם שואלים, שימו לב - לא נמר, לא יגואר, לא פומה, לא ברדלס. טיגריס! הכי יפה!) אנימורפס הפנה את תשומת ליבי לטיגריסים, הם מתוארים שם כחיות כאלה יפוווווות........ ואכן, כשהקדשתי תשומת לב לתמונות של טיגריסים, גיליתי שהם אכן יצורים מקסימים להפליא!! איזה חתיכיייים! וכל כך חזקים..... כל כך גמישים.... כל כך יפים....... Nagini Potter, מעריצת הטיגריסים הרשמית

האמת שאין לי מושג, אבל ג´יי קיי

אמרה שבספרים הבאים חתולים יקחו תפקיד גדול, אז אולי הוא יהיה חתול, למרות שמקגונגל כבר חתולה... s@me @ne

S.Riddle

New member
ובקשר לחתולים-

אם אני לא טועה, ג´יי קיי אמרה שקרוקשנקס הוא ניזל, ושנגלה את זה בספרים הבאים, ככה שאין הרבה סיכוי שהוא גברת פיג או משהו.

Nagini Potter

New member
קרוקשנקס הוא ניזל?

מה זה ניזל?? Nagini Potter "עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון."

Lady_Voldemort

New member
ארר זאב נשמע לי חביב

או משהו יעיל כמו חתול או ארררר עייט או משהו שעף

ניזל זה מין חיה קסומה כזו שדומה

לחתול ומופיעה ב"חיות הפלא ומרבצן". הניזלים גם מסוגלים לזהות דמויות חשודות, ולבטוח בדמויות לא חשודות. זה מסביר איך קרוקשנקס עזר לסיריוס בספר השלישי... s@me @ne

רחלי!

New member
לא יודעת...

זה הוא בוחר, אתם יודעים... לדעתי הוא ינסה להיות אייל כמו אבא שלו, אולי אפילו כלב (כי נראה לי שג´קר אוהבת אותם), או ינשוף... הוא יהיה אנימאגוס, זה ממש ברור! אה, ולדעתי ההודעות שלך ברורות מאוד, אני תמיד מבינה אותם! (אבל אני גם הבנתי ספר בעברית מ-1924 (!!!!), אז אני לא דוגמה...)
רחלי
Kathy: Is that Baywatch? Chandler: Yeah, but I watch it just for the articles. (f.r.i.e.n.d.s)

o.h

New member
את לא מתכוונת לפלייבוי?

baywatch זה משמר המפרץ. אני לא חושבת שיש שם מאמרים......

למעלה