קרציה היא רזה.. אני לא
H Hollywood 210 New member 19/7/10 #18 יש גם קרציות שמיינות, את חושבת שכולן אצלהן דוגמניות? אז ישלי חידוש בשבילך- ממש לא! יש מלא קרציות מכוערות ושמנות, יש להם דוגמניות ויש את הממוצעות. כמעט כמו בני אדם רק שאותם שונאים /tapuzforum/images/Emo3.gif
יש גם קרציות שמיינות, את חושבת שכולן אצלהן דוגמניות? אז ישלי חידוש בשבילך- ממש לא! יש מלא קרציות מכוערות ושמנות, יש להם דוגמניות ויש את הממוצעות. כמעט כמו בני אדם רק שאותם שונאים /tapuzforum/images/Emo3.gif
H Hollywood 210 New member 19/7/10 #24 בדיוק אתמול חשבתי על פרפרים.... איך ישלהם כאלו כנפיים חלשות והם כאלה עדינים... דפקא אני אוהבת פרפרים.
בדיוק אתמול חשבתי על פרפרים.... איך ישלהם כאלו כנפיים חלשות והם כאלה עדינים... דפקא אני אוהבת פרפרים.
H Hollywood 210 New member 19/7/10 #25 ה "להטיל ביצים" זה החלק היותר מעניין /tapuzforum/images/Emo3.gif
ש שיבולת נרד New member 20/7/10 #27 /tapuzforum/images/Emo4.gif ממתי ציפור דרור מטיל ביצים, אני לא יודעת.
ש שיבולת נרד New member 20/7/10 #30 אז אישתך ציפורת דרור בכפייה קלוט ת`ניגוד. עיניינים איתי? השבח לאל , אנחנו גודלים מיום ליום
ר רiעה צxן New member 20/7/10 #31 היא צריכה להטיל באיזה שהוא שלב. אפחד לא כפה עליה. להיפך בזמן שאני "דוגר" היא יכולה למצא דרור לנפשה הציפורית..
היא צריכה להטיל באיזה שהוא שלב. אפחד לא כפה עליה. להיפך בזמן שאני "דוגר" היא יכולה למצא דרור לנפשה הציפורית..
Z zoareena New member 20/7/10 #35 דולפין החיה האהובה עליי, הם יפים וחכמים ואין כמו מים 3> ובכלל חיה מאוד חברותית שנהנית מהחיים. רק חבל שכל הזיהום במים פוגע בדולפינים.
דולפין החיה האהובה עליי, הם יפים וחכמים ואין כמו מים 3> ובכלל חיה מאוד חברותית שנהנית מהחיים. רק חבל שכל הזיהום במים פוגע בדולפינים.