אם במבחן אחד...

• פותח הנושא LeB
  • פורסם בתאריך

LeB

New member
אם במבחן אחד...

קיבלתי 500 אבל 150 בפרק של האנגלית (עשיתי את המבחן רק בשביל האנגלית) ומבחן אחר קיבלתי 700 אבל האנגלית 100- אז האם יש לי פטור מאנגלית? אני יודע שלוקחים את הציון הגבוהה בפסיכומטרי- אבל האם לוקחים גם את הציון הגבוהה באנגלית בסך הכל?

לא..

את צריכה לקבלת מעל 136 באנגלית כדי לקבל פטור... אם ישלך באנגלית ממש נמוך..אז יהיה לך פטור מהאוניברסיטה...
בקיצור..הכיטוב פסיכומטרי 700 ואנגלית מעל 136 :} ואיך זה יכול להיות שיש שיפור כזה גדול מ-500 ל-700 וירידה כזט גדולה באנגלית?.. נראה לי קצת תמוהה... =/

LeB

New member
לא תמוהה

אין לי כח לעברית והבולשיט הציון מתחיל מ500 האנגלית אני יודע

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תשובה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לשם שינוי נכונה. לוקחים את הציון הגבוה באנגלית רק לצורך קביעת הפטור. הפטור הוא מציון 134 ומעלה בחלק האנגלית. אם אתה רוצה לעשות רק בשביל האנגלית, אתה לא עושה פסיכומטרי, אתה עושה בחינת אמי"ר, שמסווגת לך את הרמה באנגלית.

LeB

New member
אני יעשה הכל

אני מת על מתמטיקה
רק העברית דופקת לי הכל, ואת החשק לחיות.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif *אעשה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אתה בטוח שתעשה הכל ? אפילו תפסיק לרדת על רייני ? ... חבל שציון הפסיכו' שלך לא יכול להיות כרוך בזה

LeB

New member
לרדת על ההומו! כמה זמן לא עשיתי

את זה! ולמי אכפת מהפסיכו? זה לא שיקבלו אותי לעתודה.. אבל לקבל 150 באנגלית יהיה מספק כשהמורה לאנגלית תשמע את זה בזמן שהיא ממשיכה להכשיל אותי

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני פשוט לא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מבינה למה אתה כזה... זה גורם לך להרגיש טוב ? <אני מדברת גם על הירידות, וגם על הקטע שאתה צריך "להראות", במובן של להוכיח לאנשים לא חשובים בגרוש, מה אתה שווה. כאילו, מה איכפת לך לעזאזל ממורה לאנגלית ????? חוץ מזה אנגלית של הפסיכו' שונה מאנגלית של הביצפר. זה לא בהכרח יפתיע אותה שיש לך 150. אהה.. וגם- קודם תקבל אותו, אח"כ נדבר
>

LeB

New member
אההה

זה הרגל לרדת על ריינבו, פשוט לא פגשתי עוד הומואים בתפוז (פרט לאחד אבל הוא לא ממש הומו, אבל אני יורד עליו בכל מקרה מעצם היותו הוא) ואם ת לא יודעת, אז הנקמה זה כנראה היצר הכי חזק באדם- ואין דבר שיעשה אותי יותר מאושר (מבחינה של ביצפר) מלקבל 150 באנגלית בפסיכו'. בשביל ההרגשה האישית שלי- וזה כנראה הדחף שמניע אותי לקבל ציון טוב! אני לא רואה עוד סיבה בשבילה ללמוד.. חוץ מזה, מורה לא מורה- אנגלית אני יודע אבל מכשילים אותי כי, כנראה, המורה החליטה להוריד לי "מנות" למרות שאין לנו בביצפר מנות, אבל זה לא מונע ממני לדעת אנגלית יותר טוב מ99 אחוז בכיתה למרות ה60 בתעודה. simple as that

Mapisto

New member
עצה לחיים

take it or leave it. פשוט סתם נדמה לי שגם בחיים את תתקני אנשים בטעויות דיבור, אז זה ממש לא מומלץ - אחרי זה חושבים שאתה סתם פלצן. (לא אני אמרתי, איזה פסיכולגית אחת אמרה)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חבל ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שיחשבו מה שהם רוצים, מציק לי שאנשים מדברים לא נכון. אני סה"כ עושה להם טובה, ומתקנת אותם, אם הם יתייחסו לזה - הם יתחילו לדבר נכון, והכל יהיה טוב

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ישלי כבר את ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

כל ההוכחות בעולם שבגרויות לא שוות כלום, אני באמת לא צריכה עוד אחת.

למעלה