אם בהיפותיזה עסקינן

Ragamala

New member
אם בהיפותיזה עסקינן

אז הנה אחת - אם לא היה טרור פלשתינאי, האם הייתם מתנגדים למדינה פלשתינאית בגבולות 67? ובבקשה בלי הסברים ארוכים - תחשבו על זה הכי עמוק שאפשר - אין טרור, אין סכנה ביטחונית, יש עם שרוצה להגדיר את עצמו שונה מאיתנו - האם נותנים לו מדינה?

skywalker 8

New member
בנסיבות הנוכחיות- כן.

לא בגבולות 67 במדיוק אבל עם חילופי שטחים.

Ragamala

New member
כלומר, הדת אינה מהווה שיקול

אלא רק ביטחון מדינת ישראל?

skywalker 8

New member
לא רק.

שיקול בטחוני, כלכלי ודמוגרפי. מלבד זאת, הפלסטינים צריכים להוכיח שהם באמת מכירים במדינת ישראל כמדינה יהודית ואין להם רצון לחסל אותה ויפסיקו עם ההסתה. הרי ברור שאם היה אפשר לסמוך על הפלסטינים, שיפסיקו עם הטרור, ההסתה, ויוכלו להחזיק מדינה מבלי לפגוע בישראל, מזמן כבר הינו מוסרים להם את כל השטחים(עכשיו מאוחר מדי).

masorti

New member
אם לא היו פליטים, ולא היתה אמנה...

והם היו מוותרים על הר הבית, אז היה בא המשיח. ההיפותזה שלך פשוט בלתי אפשרית מבחינה לוגית.

masorti

New member
אי אפשר לענות לשטות לוגית.

באותה מידה יכולתי לשאול אותך איך תארוז חפצים עגולים-מרובעים בתוך קופסאות בצורה אופטימלית. לשאלה אין תשובה כי חפץ אינו יכול להיות עגול ומרובע בו-זמנית, ולכל אופציה נקבל אריזה אופטימלית שונה.

אירוניה..

המצחיק הוא שלא שאנחנו מתנגדים להקמה מדינה פלשתינית , אנחנו פשוט מתנגדים להקמה מדינה כזו בתוך ארץ ישראל! ומן הסתם, זו הסיבה היותר גדולה לכל הטרור! אז, כל מה שאמרת באמת נשמע קצת מצחיק

אישלום

New member
למה באין ברירה?

לא מדובר בדבר שיש להצטער עליו וצריך להשלים איתו מתוך כורח. יש לשאוף ולברך על הקמת מדינה פלסטינאית שתוקם לצידה של מדינת ישראל.

masorti

New member
כמו שיש לברך על מחלות התוקפות אותך.

גם למחלות יש נטייה לנסות להישרד במקומך ולא לצידך.

masorti

New member
הצחקת אותי...

יש כאן טרנספריסטים, שאפילו לדעתך גרועים ממני. חוץ מזה, אין שום רע בהשוואת המדינה הפלשתינית למחלה. לא דיברתי על העם הפלשתיני אלא על המדינה שהם רוצים להקים. ברור לחלוטין שמדינה כזו תשאף לחסל את ישראל ולרשת את מקומה. אם אינך מאמין, אתה מוזמן לעיין באמנה הפלשתינית.

למה שלילי..

איפה אתה חי באיזשהו כוכב שמחוץ לכדור הארץ? מה לא ברור כ"כ בהקמת מדינה ערבית זו...הסיבה פשוטה, אם תקום מדינה כזו ,היא לא תקום בעזה והסביבה או שבעצם כן בסביבה שזו ארץ ישראל..איזה מין אזרח אתה שמוכן לוותר כ"כ על ביתו לטובת עם אחר? אוקיי , גם אני רחמנית ואין לי שום דבר נגד ערבים, אני בעד פינוי ההתנחלויות , אני בעד הקמה של מדינה כזו..אבל אם נסתכל על המציאות ונעזוב מאחורנו את האשליה שמדינה כזו תקום לא בא"י ולא תשאף לחסל אותנו נבין כמה שזה נכון!

Ragamala

New member
השוואת הפלשתינאים למחלה

נובעת מחשיבה פשיסטית טהורה. הדרך משם לטיהור אתני (או "אנטיביוטיקה למחלה") קצרה מאוד. אתה הולך ומדרדר

masorti

New member
שקרן. לא השוויתי את הפלשתינים למחלה

השוויתי את המדינה הפלשתינית למחלה. מבחינתך מדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי היא מחלה, ואתה היית שמח "לטפל" בה באנטיביוטיקה חזקה במיוחד.

masorti

New member
שקרן. אתה לא מצטט אותי...

אתה מסלף את דברי במתכוון. העם הפלשתיני אינו זהה למדינה הפלשתינית. בדיוק כפי שהעם האיטלקי אינו זהה לאיטליה הפשיסטית של מוסוליני.

למעלה