אם בא לכם תקראו...

אם בא לכם תקראו...

טוב אז אני פשוט מתה לשפוך את הלב שלי על מישהו אבל אין למי.. כל החברות שלי לא מקשיבות לי ואם אני יספר להם משו הם יספרו לכל העולם.. כל הזמן הן נגדי ולא תומכות בי כשאני צריכה וכשהן כן הן כאילו עושות טובה... יש לכם לפעמים את הקטע הזה שאתם קולטים שאתם לבד עם עצמכם בעולם? ואף אחד לא יכול להגן עליכם ורק אתם יכולים.. אז זה מה שאני מרגישה עכשיו.. כל הזמן מתעלמים ממני ואפשר לחשוב מה כבר עשיתי? לא עשיתי כלום לאף אחד ואני לא יודעת בדיוק מה קורה מאחורי הגב שלי.. זה נשמע כאילו אני איזה פריקית מנודה שאין לה חברים.. יש מצב שאני בתחילת התהליך פריקיות שלי... איזה כיף היה להוציא עכשיו הכל.. פשוט שחרור.... טוב אז מקווה שנהנתם לקרוא ולא נרדמתם באמצע או משו... =]

RayoDeLuz

New member
דיברת איתן?

אולי הן לא באמת חברות והגיע הזמן שתתחילי למצוא חברות אחרות?

sweetdreams

New member
אני מכירה את התחושה..

יש לי שתי הצעות אלייך: 1. זה נראה שיש לך צורך גדול לפרוק דברים מבפנים.. אולי כדאי שתבטאי את זה בצורות שונות גם בינך ולבין עצמך, כמו כתיבה יצירתית, ציור, פעילות ספורטיבית (לא תאמיני כמה שזה משחרר), או אפילו ניהול יומן. 2. נסי להכיר בנות בגילך, גם באופן וירטואלי.. נסי להכנס לפורומים שנראה לך שתמצאי שם אנשים עם תחומי עניין דומים לשלך, או שפונה לאוכלוסייה בגילך, ותנסי ליצור קשרים עם בנות, לדבר איתן דרך המסנג'ר. לפעמים דווקא מול אנשים שאת לא ממש מכירה, ודרך המחשב, זה הכי קל להפתח, וגם תגלי שהם מעוניינים להקשיב. כמובן שזה לא סותר את זה שתנסי להגיע לעמק השווה עם החברות שלך, להסתדר איתן יותר, ואם הקשר שלכן לא מספק אותך אז לנסות וליצור קשרים חברתיים נוספים שכן יתאימו לך, אבל את כל זה את כבר יודעת..

sh53

New member
נראה לי שאת זקוקה לידך

לאנשים שיתמכו בך, יעזרו לך בעת משבר ויהיו לך לאוזן קשבת. לא יודעת איך הגיע המצב לאן שהגיע ובעקבות מה, אבל ברור שאת זקוקה ליותר ממה שהן נותנות לך והייתי ממליצה להתחיל "לחפש" בכיתה/בשכבה חברות נוספות וליצור לעצמך חברויות טובות שיעשו לך טוב על הלב.

Osad 17

New member
פה יש אחלה אנשים להתחבר איתם,רק היה נחמד יותר

אם היית גם מכירה אותם פנים מול פנים..! :] שיהיה בהצלחה..!

ממש תודה על התגובות!

איזה תומכים אתם!.. נזכרתי רק עכשיו להוסיף תגובה חח.. ודי משעמם לי ב-12 בלילה.. יש לי ת'אמת יומן כזה שאני כותבת בו דברים שאני חייבת לפרוק על מישהו ואין לי על מי.. אני נוגעת בו איזה פעם בשנה.. אני מקווה שהוא עוד חי.. הפורום הזה כל כך תומך..! ממש תודה זה די עודד אותי..!

למעלה