אם בא לכם לתמוך...

The Cat Woman

New member
אם בא לכם לתמוך...

פרסמתי רשומה בבלוג שלי- אתם יותר ממוזמנים לקרוא ולהביע דיעה- הלב שלי פשוט שבור. כבר שבועיים אני לא עוברת את זה ולא מתגברת, למרות שדמעות הן כבר לא חלק משגרת יומי- אני בוכה מבפנים והלב שלי פצוע ומדמם. איך זה יכול להיות שיש אהבה, יש התאמה כמו כפפה ליד ומה שעוצר אותו מלהיות איתי זה רק טיימינג? רק בגלל שהוא בצבא 4 לילות ועובד 2 לילות ואני גרה באשקלון והוא ברמת-גן? רק בגלל שהוא לא מוכן להשקיע- "נכוויתי פעם אחת, אני לא רוצה להכוות שוב". ככה גברים חושבים? אם התרסקת פעם אחת זה אומר שבוודאות תתרסק שוב? שאהבה= כאב? שאני אבגוד בו כמו שההיא בגדה בו?

danielo18

New member
צ'מעי אחותי...

עם כל הסימפטיה והרצון הטוב - אני מבין אותו. גם אני מפחד (עדיין) ליצור קשר מחייב כדי לא להיכוות (למי שלא מכיר ת'סיפור - זונה אחת, בגדה בי פעמיים) ולמרות שניסיתי - זה לא ממש הולך. אמנם זה לא פייר כי אולי (ואני מדגיש, אולי) יש באמת בחורות טובות איפה שהוא, אבל אני מבין את החוסר ביטחון / רצון שלו להתעסק בשיט הזה שוב. אכן, אהבה זה כואב.

The Cat Woman

New member
גם בו בגדו. 6 פעמים עם חבר שלו.

האקסית הראשונה שלו- בגדה בו עם חבר לעבודה. האקסית השנייה שלו- בגדה בו עם חבר שלו. 6 פעמים. הוא לא מסוגל להתמודד עם זה שהוא מרגיש שוב אהבה מאז ההיא, הוא לא רואה את עצמו נותן שוב מעצמו כ"כ הרבה כי בפעם האחרונה שהוא אהב- זה נגמר בבגידה ופרידה מכוערת. כן, אני מבינה את זה. לא מקבלת את זה, זה נראה לי טיפשי ומשהו שצריך להתגבר עליו, אבל מבינה מאוד. הקשר האחרון שלי גם היה בעייתי- אתה יכול לראות אפילו בבלוג, היה לי קשר מאוד טעון רגשית. מאוד קשה! גם צבא, גם הרבה בלאגנים אחרים... ויותר קריטיים... אין מה לעשות, כל אחד בא עם מטענים מהקשרים הקודמים וצריך להתגבר על זה ולתת צ'אנס כי מפסידים המון אם לא...

למעלה