אם בא לך לקרא....

nekochan88

New member
אני מרגישה

שבמשך הרבה שנים, דווקא המיניות שלי - שלחלוטין איננה חשופה על פני השטח, אבל מתגלית בכל אונה במיטה - היכולת שלי לגמור תמיד (מגיל 18!), והעובדה שאני עומדת על זכותי לאורגזמה בכל זיון (כמו הגבר שאיתי.....) נתפסת אצל גברים לא מעטים כתכונה לא פשוטה. הדיבור על נשים חמות זה דבר אחד, והיכולת לבצע - דבר אחר.... לא מעט פעמים נתקלתי בגברים מאויימים מנשים מיניות וברורות (אפילו אם זה דבר שמתגלה רק במיטה עצמה), וההתנהגות הנשית של הסתרת יכולת מינית ותשוקה היא אדפטאציה של מאות דורות בהן נשים למדו שעליהן להצניע את מיניותן כדי לא להתפס כמאיימות.... וזה - רות יקירתי - לא משהו שממש השתנה במאזן הכוחות גברים-נשים.............

רות 2

New member
רגע......

הסתרת מיניות של אישה נכונה היא !!...בסיטואציה של זמן.. ומקום.. דוגמה :במקום עבודה ועלמנת להשיג עבודה....---בתשעים ותשע פסיק תשע אחוזים... כן נכון להסתיר את המיניות...... ושלא יתפרש חלילה כאילו יש להסתיר את הנשיות....... יש הבדל .. מה זאת אומרת "התכונה הזו ניתפסת אצל גברים לא מעטים כתכונה לא פשוטה."- לא הבנתי ...??? (רות וסטהיימר אני לא!!....אבל...
)

nekochan88

New member
הבהרה

אני מדברת על הרגע שאחרי, כאשר המיניות מתגלה בכל עצמתה - יש להרבה גברים בעייה עם זה! זה לא עניין פשוט!

מצוטטת

New member
דבר אחד הביאה לי הכתבה ../images/Emo70.gif

ת'חלסטרה
כי לדעתי (עם ובלי קשר לכתבה) נשיות ומיניות ת מ י ד צעדו ויצעדו יחד
למרות ועל אף שארועים מסויימים לפעמים פוגעים בנו . אישה קודם כל תהיה אישה... ואם היא נתפסת כנשית ו/או כמינית (ע"פ סדרי העדפה) זה כבר מהמקום של המתבונן מהצד.... לי טוב ונוח איך שזה !!! לא מוצאת שום צורך שיפרקו לי את הנשיות מהמיניות או ההפך. יצא מבולבל משהו אה
טוב נו זה מהחלסטרה

nekochan88

New member
רק לשם הבהרה..

בפסיכולוגיה קלאסית מיניות היא רק של הגבר ואין שם בכלל מקום לאישה! אז כשאת טוענת את מה שטענת, את צריכה להבין שחלק ניכר מן התרבות שלנו פשוט בנוי על העיקרון ההפוך........... לטעמי - התרבות היא זו שהדחיקה את המיניות הנשית אל פני השטח, עד שזו כביכול נעלמה. ועכשיו השאלה, איך משחזרים את מקומה, מבלי להתפס כמי שאיננה ניתנת לסיפוק, ועל כן - מאיימת.

רות 2

New member
מיקומה של אישה לא ניתן לשיחזור

היכן שהיא שמה עצמה ..שם מיקומה לאותו זמן מקום תלוי אך ורק בה. מה זה "אישה שאיננה ניתנת לסיפוק"...??? -כל אישה "ניתנת" לסיפוק אם היא מספיק פתוחה..אוהבת את אותו אקט מיני .. נוחה עם ...ונוח לה עם הפרטנר.. מסוגלת לדבר על זה בזמן.. לכוון לכך..מכירה את הנקודות שעושים לה ת'זה... ו..כו' **יותר מאיים כאשר מדובר ב... לא מסופקת שלא יודעת איך לספק את צרכיה שלה איתו . . גם זו דרך להציג אישה "מאיימת "כהגדרתך...

nekochan88

New member
צר לי רות

אבל אנינ לא מסכימה. אנחנו יצורים תלויי תרבות , סביבה וחברה - ומכיוון שהאורגזמה הנשית (ויש גם האומרים הזירמה הנשית!!!) מאד מדוברים כיום - אז הרבה אנשים מוטרדים מן העניין. מיניותה של האישה - הוא עניין מודחק במשך דורות, וזה לא עניין אישי בכלל - התרבות מכוונת אותנו להדחיק זאת. יותר מכך - בתרבות המערבית, שבאופן מסויים אנו שייכים אליה - זה להיט עכשיו - אבל זה לא אומר כלום על תרבויות אחרות.......... ולענייננו: נשים נמצאות במלכוד מאד קשה עם המיניות שלהן. זה לא מספיק רק להחליט ולהכיר את הנקודות הראויות כדבריך. יש כאן מטען כבד של איסורים, וטומאה ולכלוך וכו'...תראי כמה מן ההודעות בפורום הזה לבד מסתבבות סביב רגשות אשמה סביב מיניות נשים תמיד קושרות מיניות עם רגשות - זה הפתרון היחידי האפשרי להחלץ מן האיסור: אם אובים אז מותר לגעת ב"לכלוך" הזה שמגיל צעיר מאד אנו למדים על הסוד האיסור וההדחקה שלו. לכן כל כך הרבה אנשים חווים את המתח הזה כמילכוד בלתי נסבל שבין העונג והאיסור. והאיסור איננו עניין אישי - הוא מוטמע בנו בכל דרך. צריך הרבה כוחות נפש, ותובנות, ונפש מורדת, ויכולת לעמוד על שלך, כדי שיקרה הנס הזה של אישה המסוגלת לקבל את המיניות שלה באופן מלא - ואת יודעת מה - אפילו תובעני קמעה - כמו זו של הגבר.......כל זמן שהאישה נמצאת בעמדת הפיתוי ולא בעמדת היוזמה - היא במקום הא-מיני. הפיתוי כוחו באי-מימוש: ברגע שיש מימוש, יש מין - נעלמת האישה , הנשיות, ונולד אדם חדש הוא מימוש ולא פיתוי. מקווה שאני ברורה.....

רות 2

New member
88..........

לא יודעת מאופו הבאת את זה..שברגע שיש מימוש,יש מין נעלמת האשה הבאתי את המאמר כי לא הסכמתי עם השחצנות וההתיימרות להפוך את האקט הפיזי למשהו שלא משתווה לרגשותיו ואו תחושותיו של הגבר... באותה מידה אנני מקבלת את השפיפות הנשית שבאה לילדי ביטוי בחלק מדברייך וחלק לא קטן מתחושת הקרבן הקלסי הבא לאחר נתינה ריגשית ופיזית טוב אבל על דבר אחד אנכנו לפחות מסכימות!!!! לא מוותרות על..

nekochan88

New member
רות יקירתי

אני "מביאה" את זה מן ההבנה שהעלתי קודם: מיניות=גבריות, פיתוי=נשיות. מיניות, בהגדרה זו היא היכולת לחשוק, לפנטז,לזיין. הזיין הוא האיבר של המיניות. גם כשנשים אומרות מיליון פעמים "זיינתי אותו" - הן למעשה חוזרת על האקסיומה עצמה - יש רק זין, והוא אחד, והוא של הגבר. לפעולה המינית הנשית - אין שם. לא רק בעברית. בשום שפה. ניסית פעם להגיד "כיסכסתי אותו" או "פותיתי אותו"? זה נשמע כמו מה בדיוק? במקרה הזה, העובדה שנשים אימצו את הצורה "זיינתי אותו" משקפת בצורה עמוקה מאד את הכשל של התרבות להכיל את האפשרות של מיניות נשית פעילה כאופציה אפשרית בכלל. הנשיות לעומת זאת כוחה בפיתוי. כשמתקיים פיתוי רציני וטוב, (שום) זין (לא) עומד בזאת. כוחה של האישה אם כך, הוא הכח שאינו כח, למעשה - שנעשה לכח מתוך היכולת הפסיכולוגית להפיל את כל הכח העצמה והמיניות של הגבר בפח הפיתוי. אבל הפיתוי, הוא לעולם עיקרון העומד על חוסר היכולת להשיג. מרגע שהאישה הושגה, מרגע שיש מין - נגמר הפיתוי - ובכך נגמרת ה"נשיות". וזהו בעצם הרגע הקריטי שבו אנו דנות, ולמעשה, זוהי השאלה המרכזית היום: אם האישה של ימינו איננה פיתוי (כי היא אוהבת רוצה ומשתוקקת למין, ובהגדרה שכזו - נמנע הפיתוי - כיוון שהמפתה לעולם איננו עוסק ברצון של עצמו, אלא באופנים שבהם יגרום למפותה לקרוס), והיא גם לא מין (שבהגדרתו הוא זכרי וכו'...) אזי צריכה להיוולד כאן הגדרה חדשה להבנה של המקום האמיתי אותו תופסת האישה. אלו הם דברים מאד חמקמקים - אבל בעיני, זהו לב הכשל של הזוגיות בת ימינו - המקום הלא ברור, לא ידוע שבו ניצבת האישה - שאיבדה את מקומה הפתייני, ואשר איננה מסוגלת למלא את המקום של הפאלוס.

nekochan88

New member
ורק שתי מילים להוסיף

צורת ההגדרה של המאמר בעינייני פרחים וכו' - לא אומרת דבר. אנימבקשת להבין בצורה רצינית מ זה מיניות נשית לפי גרסתה של הכותבת - ובמה היא דומה או שונה ממיניות גברית..............

just yael

New member
ואני התחברתי ל...../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

"מיניותה של האישה היא פתיחת עומקים פנימיים. האקט המיני הנשי, מהותו כפתיחתו של ניצן רב עלים לפרח חשוף לשמש" "האישה באמצעות מיניותה יכולה לקחת את עצמה ואת הגבר שלה לחוויה אלוהית של אחדות הנשמות" "אקט מיני נכון שמוכתב על ידי המיניות הנשית הוא אקט של התחברות לידע עליון ולאהבה." אחחחחחחחחח........קוראת ....וכבר מתענגת... אחרי 12 שנים עם מיניות משוחררת, אך מוכתבת בעיקרה על ידי האנרגיה הגברית, מבלי לדעת בדיוק...מה חסר... היום...אני יודעת מה היה חסר. ושוב מחייכת...

אמא'לה ../images/Emo5.gif

שלומלום לך, קיבלתי את פנייתך אליי שאגיב על המאמר ואני אכן אעשה זאת בהמשך הערב או הלילה. שלומלום

רות 2

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif.........תודה שלומלום...

וכרגיל... מסכימה לעיתים ביקורת "גברית"- על מאמר/עמדה נשית.. על נשים מפי אישה.. יכולה להיות הכי אוביקטיבית !!!!!

למעלה