אם אתם מגיעים ליפן

hadass80

New member
אם אתם מגיעים ליפן

אז יש שם יפני מקסים ששמו מסשי שישמח לארח אתכם האי-מייל שלו הוא :[email protected] ממליצה

Fantasy WRC

New member
איך את יודעת שוהוא ישמח לארח אותי?

ואיפה הוא גר ביפן?

אם הוא קשור לעיסוקים בלתי חוקיים...

אם הוא קשור לעיסוקי הפשע, באסטות, זיופים ושאר הגועל נפש בהם היית מעורבת ב"שהותך" ביפן נראה לי שעדיף להמנע מיצירת קשר כלשהו עם טיפוסים כאלה...

NEKO אנא מחק את השרשור הזה

המסאשי הוא סוכן של באסטות ועניינים לא חוקיים ביפן. פרסום האי-מייל שלו כאן יוביל אנשים אל עבודות לא חוקיות ביפן. תודה.

וזו לא השערה. הודעה דומה כבר

התפרסמה בעבר כאן בפורום - הודעה על מעצר ביפן עם אזכור שמו של אותו מסאשי מפוקפק זה.

dannyshadow

New member
שלום שלום ליפני המקסים

בגללו, דרך אגב, ישראלים רבים שרוצים להכנס בחוקיות ליפן נתקלים בקשיים והרבה חקירות. איש מקסים פורע חוק.

dudusan

New member
מי אמר לכם שהוא קשור לבאסטות?

זה בסה"כ יפני שהיה בקשר עם ישראלית ביפן(לא קשור בכלל לבאסטות) ואחרי שהיא חזרה לארץ הוא בא לבקר אותה פה בישראך- אני יודע את זה בגלל שאני מכיר את הדס ויצא לי לדבר עם היפני שהוא הגיע לארץ. היפנים היחידים שמקשרים אנשים לבאסטות שייכים ליאקוזה- לא הייתי הולך לבקר אותם אישית ביפן. ודני הסיבה שאנשים לא נכנסים ליפן הם בגלל ישראלים אחרים לא יפנים.

dannyshadow

New member
אמ..

התוכן "אז יש שם יפני מקסים ששמו מסשי שישמח לארח אתכם" די מראה ש"לארח" הכוונה להעסיק אתכם בעבודות לא חוקיות, מה גם ששמעתי עליו הרבה, לא רק מההודעה האחרונה בפורום.

dudusan

New member
אם הייתי מסשי הייתי תובע אותך על

הוצאת דיבה. לארח זה אומר מקום לישון. לא יודע באיזה שפה לארח משמעותו "להעסיק אותך בעבודה לא חוקית ביפן". הוא לא קשור לבאסטות נקודה. הוא סתם אוהב ישראלים, חבר יפני של סקאזי, זהו.

dannyshadow

New member
כן, ורואים איך סקאזי מושפע מהיפנית

"אליפות העולם NUMBER 1 איצי ONE "
אני בספק שהוא מארח בלי עבודה. אבל לא אכפת לי, סע למסשי ותהנה XD

dudusan

New member
בנוסף לקשיים בהבנה מסתבר

שיש לך גם קשיים בשמיעה.

dannyshadow

New member
בהנחה ששמעת את הטראנס הזה

אח שלי חרש עליו כולכך הרבה פעמים שאני כבר יכול לזמזם לך אותו בע"פ. כנראה שלך יש בעיות בשמיעה

למעלה