אם אתם כבר פה...

LOLI152

New member
אם אתם כבר פה...

ואנחנו מאוד אוהבים להיות רצויים, וגם לגרום לכם להיות רצויים פה ממש
אז לפני שניפרד יפה וסופית, לפחות נכיר אתכם, שנדע שאנחנו משאירים את הבית שלנו בידיים טובות. שם: שכבת גיל שאני שייך אליה: גיל: כינוי: משהו נחמד לספר על עצמך:

How I Disappear

New member
שיניתי ת'חתימה כבר ../images/Emo6.gif

שם: עומר שכבת גיל שאני שייך אליה: עולה לי"א גיל: 16 כינוי: לא יודע
משהו נחמד לספר על עצמך: הממ

מוחע

שם: אסטר שכבת גיל שאני שייך אליה: עולה לי"אאא גיל: 16 וחצי כינוי: סטאר משהו נחמד לספר על עצמך: אכלתי 4 פיצות וכואבת לי הבטן

hadarinke

New member
אין בעיות.

שם:הדר [אבל תקראו לי בקר -Becker, כמו רוב העולם] שכבת גיל שאני שייך אליה:עולה ליא' גיל:16.8 כינוי:בקר, הדרי,חומוספיתהצ'יפססלט. משהו נחמד לספר על עצמך:יש לי בגינה עץ בננות אבל מעולם לא צמחו שם בננות. :O

LOLI152

New member
יש לך תאריך לידה אדיר!

את מזל אריה! נשמאמי!
רוצה להיות אחותי הקטנה? (אבל את צריכה לומר פות ולא כוס. זה חוק.)

hadarinke

New member
איך הגעת למסקנה הזאת? ../images/Emo3.gif

אני בת 16 ו8 חודשים. נולדתי ב23 לנובמבר... ואני לא אומרת כוס, אני נוהגת לומר פתותה בגלל ההשפעה שאני נמצאת בה, למרות שאני מנסה להיגמל מהעיוות הזה

LOLI152

New member
כי כתבת 16.8

משום מה חשבתי שזה תאריך לידה. לא נורא. אני אאמץ אותך בכל זאת. אבל תגידי פות!!

LOLI152

New member
יאללה אז גם אני (וגם אתם שמיניסטים טריים שלי)

שם: אלה שכבת גיל שאני שייך אליה: שמיניסטית. גיל: ב9 לחודש אני אהיה בת 17. בלוח השנה העברי, אני היום! כינוי: לולי, פאי, משהו נחמד לספר על עצמי: אה. אני בצופים, ויש לי תפקיד חדש ומגניב. (לא, אנחנו לא קרובים אפילו לאלו עם השפעת חזירים, או אלו הנפשעים שאנסו..) אחנו שבט שמתקרב להיות בינוני (מבחינת הכמות, מבחינת האיכות אנחנו אדירים!!) אני גם צבעונית ממש. משקפיים, לק, תיק. חחח וזהו .

hadarinke

New member
באיזה הנהגה ושבט את? ../images/Emo9.gif

הייתי בצופים עד שנה שעברה, בשבט און בדר"ג. [קרית אונו].

LOLI152

New member
חחח היום חלפתי לידו..!

הייתי בקניון קרית אונו... למה פרשת?!!? אני בשרון דרום

LOLI152

New member
כואב לומר את זה

אבל אין שבט אחר באזור? לי יש חברים משבט נופר, להבים ומשבט ערבה, קרית גת. אלו אחלה שבטים.

l i o r a n g e

New member
שבט הכי קרוב הוא בב"ש

זה שעה וחצי נסיעה באוטובוס :-\ וזו גם לא ממש נסיעה זולה. בקיצור זה בעייתי. אל תסקלי אותי, אבל בערך חצי שנה אחרי שהשבט נסגר עברתי לנוער העובד והלומד, זה נראה לי הדבר הכי טוב לעשות.

l i o r a n g e

New member
מיאו וזה.

שם:ליאור שכבת גיל שאני שייך אליה:עולה ליא' כנראה גיל:ב22.8 16 כינוי:קינקס משהו נחמד לספר על עצמך: אני רוצה חיים.

hadarinke

New member
יא ליאור,

זוכרת שבאתי אליך לפני שנתיים ככה למצפה רמון?

l i o r a n g e

New member
בטח ../images/Emo13.gif

זוכרת שעשינו שטויות בבנין של תפוז כשיוגב הפך להיות מנהל פורום צופים?

למעלה