אה, הבנתי, אתה רוצה לתבוע אותי כי
אני לא מאמין לך וסבור שאתה ציני. ובאמת, מי שמחפש מתחת לשולחן מלה כזו או אחרת כדי להפוך אותה "להכפשה" והוצאת דיבה, ומוסיף גם דברים שלא כתבתי ( אולי תראה לי איפה כתבתי שאתה שקרן ? יש מרחק רב בין להתוודות בפניך שאני לא מאמין לך, שזו זכות אלמנטרית דמוקרטית, לבין לומר לך שאתה שקרן ) כדי להעצים את האירוע ולהפוך אותו לפרשת "ויקרא" מוכיח בכך את היותו ציני, מלבה שנאה ומחפש מריבות. אתה, שמגדיר את עצמך מובטל לאחר רקע הרמוני במיוחד, ניצב לקראת מבדק ואולי יותר, קובעים ומשמעותיים לגבי עתידך. והנה, כתבתי לך את מה שכתבתי ( על פי הכתב וקצת גם לפי התוכן, ואני לא חייב לדווח לך באיזה חלוקה ), ואתה טוען ששגיתי והכל אצלך גלוי וקולח והרמוני. אז, בי כבר אין לך אמון וזה בסדר, אבל איך ייתכן שאדם שכמותך, שמוטרד ומתכונן המון לקראת המבדק הצפוי כדי לעבור אותו בהצלחה, לא מוטרד בכלל מהאפשרות שאחד שכמותי ינתח את כתב ידך במבדק אמיתי, ואולי עלול לשגות כמוני ולגרום לך עוול בלתי הפיך, ואולי גם אחת כמו מילה תכתוב, לא עלינו, שכתב ידך עתיר הסתרות שמחייבות בירור. אז איך עוברת לך בכזו בקלות האפשרות שעוד מישהו ישגה בניתוח ? כל טוב. אולי תראה לי איפה הגדרתי אותך שקרן ?