אם אשקע בפורום הזה

אם אשקע בפורום הזה

האם יש סיכוי שמכך לבד אהיה גרפולוגית? או שארכוש מושגי גרפולוגיה?

eldad-g

New member
לא בטוח אבל בטוח שתלמדי איך להגן

על עצמך מהשתלחויות חסרות רסן. כמו כן תיזכי לקורסים הבאים: משפטים הבנת הניקרא אל תיתן לי לבלבל אותך עם העובדות וכבונוס הקורס הנחשק " עלילות דם במסווה של סבר פנים יפות" עכשיו אודי יספוק כפיו בהנאה - "אמרתי לכם...." אלדד

מי שמתחיל לאבד שליטה ונהייה ציני

זה דוקא אתה, גם בשרשור זה, בתקווה שאתה לא מגדיר את עצמך. מי משתלח בך? איזה מסע לטיהור.. ומה הרגישות הזו שגורמת לך לאבד את נמוסי השולחן וחוש ההומור המפורסם שלך ולתקוף ? אגב, את זה רואים בכתב אבל חיכיתי שזה יגיע גם 'לשטח'. איזה עלילות דם ומה בכלל אכפת לך מה אני חושב ? מה זה כל כך מכעיס אותך? תחשוב שאני טועה, מפנטז, לא מתעמק בעובדות וזהו. הצורך שלך להתגונן גורם לך לחוש שהותקפת. אני רק אמרתי שאני לא מאמין לך. אם תתחיל להשתולל אמחק אותך.

eldad-g

New member
"עכשיו אודי יספוק כפיו בהנאה -.....

ראה ציטוט מלמעלה

מילה1

New member
אלדד-

לדעתי אתה משקיע אנרגיה מופרזת ובלתי פרופורציונלית בתגובה לניתוח אינטרנטי; הרי הופנית לגרפולוגית מקצועית וכבר הגשת לה כתב לבדיקה מעמיקה, אז מה כל כך חשוב לך מה שנאמר עליך כאן? כפי שצויין בכניסה לפורום, ניתוח אינטרנטי אינו יכול להשתוות לניתוח גרפולוגי "חי"- של כתב מקורי. לאחר בדיקה נוספת של שני כתבי היד אני מסכימה עם אודי שכתב ידך (בכל אופן שני הכתבים שנסרקו לפורום) אכן מכיל סימנים שנויים במחלוקת ובעייתיים, אך כדי להבין את מקורם- יש לנתח כתב מקורי לעומק, ואני בטוחה שהגרפולוגית שהופנית אליך תעשה זאת וממנה תקבל תשובה הרבה יותר מספקת. אז אין צורך להיפגע, להיכנס למעגל קסמים של ויכוחים, הוכחות, לתקוף ולהוריד את המורל למשתתפים אחרים בפורום. כפי ששמעון אומר- חבל"ז. כדאי לעבור לסדר היום ולהפנות את האנרגיות לאפיקים פרודוקטיביים יותר, לא?

eldad-g

New member
מילה היקרה - וזו לא מליצה...

שאלת מה כו"כ חשוב לי מה נאמר עלי כאן אם כך אשיב: יותר מנירמז ע"י אודי שאני "מבליע לעג וציניות כלפי הפורום" אנשים כאן עזרו לי ואין לי שום כוונה לתת לו להעביר מסר לא נכון ואף שיקרי לאותם אנשים חשוב לי שידעו את האמת ועם כל הכבוד לאדון אודי לא אתן לו להוציא את דיבתי רעה (וכן לכנותי שקרן זה מבחינתי להוציא את דיבתי רעה). לא כאן ולא בשום מקום. ובהמשך לגבי אנרגיות מופרזות הכל יחסי בחיים בינתיים הן לא מופרזות מבחינתי ועוד רחוקה הדרך לפני שאפנה לסעדים ותרופות המוקנים לי ע"פ חוק גם מחוץ לעולם הווירטואלי ושוב אני מדגיש ע"פ חוק . את הבסיס לאי אמון קחי בחשבון שאודי קבע כבר ע"פ ההודעות שלי בפורום ועוד לפני שניתח את כתב ידי אם היה בא ואומר: " רק ע"פ כתב ידך אני מזהה שקרן" אז באמת אין לי מה לעשות מישום שמבחינה חוקית הסכמתי לניתוח כתב ידי ונישאר לי רק להצר על נחרצות שאין לה אחיזה במציאות ולאמר לגימי שימעון ועוד כל הכבוד שכן נתקיים בכם הפתגם " אויי לתלמיד שלא עלה על רבו" ועוד איך עליתם. אה ולסיום את הניתוח הגרפולוגי שלי לא אקבל לידיי שכן מן המפורסמות הוא שכאשר אתה ניבחן למקום עבודה המבחן נישאר בבעלות המעסיק כך שלכל היותר אקבל תשובה שלילית או חיובית בברכת המשך יום טוב אלדד

אה, הבנתי, אתה רוצה לתבוע אותי כי

אני לא מאמין לך וסבור שאתה ציני. ובאמת, מי שמחפש מתחת לשולחן מלה כזו או אחרת כדי להפוך אותה "להכפשה" והוצאת דיבה, ומוסיף גם דברים שלא כתבתי ( אולי תראה לי איפה כתבתי שאתה שקרן ? יש מרחק רב בין להתוודות בפניך שאני לא מאמין לך, שזו זכות אלמנטרית דמוקרטית, לבין לומר לך שאתה שקרן ) כדי להעצים את האירוע ולהפוך אותו לפרשת "ויקרא" מוכיח בכך את היותו ציני, מלבה שנאה ומחפש מריבות. אתה, שמגדיר את עצמך מובטל לאחר רקע הרמוני במיוחד, ניצב לקראת מבדק ואולי יותר, קובעים ומשמעותיים לגבי עתידך. והנה, כתבתי לך את מה שכתבתי ( על פי הכתב וקצת גם לפי התוכן, ואני לא חייב לדווח לך באיזה חלוקה ), ואתה טוען ששגיתי והכל אצלך גלוי וקולח והרמוני. אז, בי כבר אין לך אמון וזה בסדר, אבל איך ייתכן שאדם שכמותך, שמוטרד ומתכונן המון לקראת המבדק הצפוי כדי לעבור אותו בהצלחה, לא מוטרד בכלל מהאפשרות שאחד שכמותי ינתח את כתב ידך במבדק אמיתי, ואולי עלול לשגות כמוני ולגרום לך עוול בלתי הפיך, ואולי גם אחת כמו מילה תכתוב, לא עלינו, שכתב ידך עתיר הסתרות שמחייבות בירור. אז איך עוברת לך בכזו בקלות האפשרות שעוד מישהו ישגה בניתוח ? כל טוב. אולי תראה לי איפה הגדרתי אותך שקרן ?

shamon51

New member
נראה שיש לכם הרבה מה לומר 1 ל 2

אז למה שלא תעשו את זה ב"מסרים"? שמעון (שקצת התעייף ...)

shamon51

New member
חבל"ז = חבל לך על הזמן

חובה ללמוד פסיכולוגיה על האישיות וכמובן מספר ספרים על הנושא וגם אז זה לוקח מספר שנים להגיע לרמה סבירה שלא לדבר על מקצוענות. בקיצור תחביב יקר בכסף וזמן
שמעון

למעלה