אם אפשר

BENZOOR

New member
אם אפשר

שלום לכולם שמי אור אני רוכב כבר קרוב לשנתיים ברשותי אופני טראק 4300 זנב קשיח מעוניין לקנות אופני כביש אני מתלבט איזה רמה לקנות מכיוון שאני רוכב די טוב ממוצע של 50 -70 קילומטר ארבע פעמים בשבוע השאלה אם אופני פתיחה מהדרגים הנמוכים יהיו מספיק טובים בשבילי לדוגמה מרידה 903 או טראק 1.2 או שמכיון שאני כבר רוכב סבבה אז ללכת על משהו קצת יותר רציני יש לציין שאני לא מתכוון לרכב יותר קילומטרים אלה רק לשדרג אופניים אשמח לשמוע הצעות תודה

aabramovich

New member
אחלה, בוא תספר כמה כסף

אתה מוכן להוציא... האם יד שניה אפשרי? אופני פתיחה כאלו יספיקו לך גם למרחקים יותר גדולים. הכל ברגלים (ואתה מוכיח את זה כבר עכשיו)

BENZOOR

New member
לאברמוביץ שלום

תודה על ההתיחסות קניתי מרידה 904 אבל הם ממשלא נוחות לי או שבגלל שאני לא רגיל, לא יודע, לא נהנה לרכב עליהם יכול להיות שיש בעיה באופניים ?ההילוכים קצת מרעישים והתנוחה לא כיפית (לא מחזיק למעלה כי אין ברקסים) וגם לא מרגיש יציבות יכול להיות שאני צריך להתרגל? מה חושב.?

aabramovich

New member
ואו, באסה

ספר בדיוק איפה קנית, האם יתכן שהמידה לא נכונה ולכן לא נוח למה לא מחזיק למעלה? מ'זתאמרת אין ברקסים למעלה? כדי להחזיק ב"דרופים" (החלק הנמוך ביותר בכידון) צריך להתרגל ולהתגמש. להפנות את הצואר כך למעלה זה לא משהו שקורה פתאום. הילוכים מרעישים זה בד"כ עניין של כונון פשוט. אולי מעט שימון. איפה אתה גר? אולי אפשר לעשות איזה "שידוך" קטן עם מישהו בעל נסיון שיוכל לתת כמה עיצות פשוטות שיעשו לך טוב על הנשמה, ויותר חשוב על האופנים

BENZOOR

New member
אברמוביץ שלום

קניתי דרך אדם פרטי, הייתי בחנות של מצמן וכיוונתי אותם ,הוספתי קליטים אך עדיין זה לא זה. בעיקרון הייתי רגיל לרכב על טראק 4300 הסיבוב שלי היה פחות או יותר קבוע הייתי מתחיל לדווש בטיילת בת ים (שם אני גר) עובר דרך יפו (שד\ ירושלים) ממשיך על טיילת תל אביב עובר דרך הנמל מתחבר לפארק הירקון עד לגני יהושוע חוזר בחזרה דרך נמיר ושוב בחזרה לבת ים בימי שבת רוכב לפעמים עד הרצליה וחוזר אך עם הכביש יותר קשה לי ופחות נוח אולי הם לא מתאימות לסיבוב שכזה ? יש לציין שעל הטראק הייתי ממש נהנה ולא נקרע רציתי להתייעץ איתך מה אתה חושב אוליי אני צריך לחזור לאופני זנב קשיח או לחילופין שיכוך מלא? פשוט רוצה אופניים מהירות ונוחות ואולי תוכל להמליץ על דגם מסוים תודה רבה על הסבלנות והעזרה

למעלה