T TuLiP wants PeAcE New member 14/6/02 #55 אבל אני רוצה תמונה עם צמותתתת!! ושרואים גם ת´פרצוף אם אפשר...
M Mooa-Numi New member 14/6/02 #59 השיער שלי כזה ג´יפה שמה... ../images/Emo5.gif ולא הצטלמתי עם הצמות דניאל, אני ירביץ לך-החתימה שלך מעצבנת. (ובינתיים ראיתי אותה רק בהודעה אחת...)
השיער שלי כזה ג´יפה שמה... ../images/Emo5.gif ולא הצטלמתי עם הצמות דניאל, אני ירביץ לך-החתימה שלך מעצבנת. (ובינתיים ראיתי אותה רק בהודעה אחת...)
T TuLiP wants PeAcE New member 14/6/02 #60 ../images/Emo99.gif לזה אני קוראת אוזן ~תתחברי לאייסיקיו ועכשיו~
B black and wite New member 11/6/02 #10 תודה!!! השלישית היא מכשפה בגלל זה העיניים שלה סגולות. אימצתי את הרעיון של האיפור, זה יותר טוב???
P partey girl New member 12/6/02 #46 ליעל יעל יצאו לך בובות מהממות!!! אבל אישית אני הכי אהבתי את השחומה... נראת יותר טוב... חולה עליך נשמה!!!
ליעל יעל יצאו לך בובות מהממות!!! אבל אישית אני הכי אהבתי את השחומה... נראת יותר טוב... חולה עליך נשמה!!!
T TuLiP wants PeAcE New member 11/6/02 #9 אני חולה על הדולי הזאת../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif אבל אולי תכיני חדשות
D dia doll New member 12/6/02 #45 מהממת!!! ואני הגבתי כשמת אותה בפעם הקודמת אבל לא משנה היא ממש יפה!!!
T TuLiP wants PeAcE New member 11/6/02 #16 ../images/Emo12.gif3 לא היה לי לב להרוס... התכוונתי בגודל נורמלי...
M Mooa-Numi New member 11/6/02 #18 ../images/Emo12.gif3.11 מוקדש מכל הלב ( ) לאהובתי, האחת והיחידה, המדהימה, המוכשרת, הפשושית, הכוסית, האשכיסטית. מי אם לא... טל!!! . מקווה שתאהבי
../images/Emo12.gif3.11 מוקדש מכל הלב ( ) לאהובתי, האחת והיחידה, המדהימה, המוכשרת, הפשושית, הכוסית, האשכיסטית. מי אם לא... טל!!! . מקווה שתאהבי