אם אפשר עזרה...

lo siento

New member
אם אפשר עזרה...

טוב, אז שוב שלום, מה שלום כולם פה?, איפה מייק A?, ישנו? בכל מקרה,שאלה לי אלייכם, משהו שמסקרן אותי, חבר אמר לי לפני כמה זמן על תקליטנית בשם מירנדה... עכשיו,אותה מירנדה שהוא דיבר עליה נאמר שהיא פרופסורית למוסיקה משהו ואת הקטעים שהיא מנגנת במסיבות שלה( ומכינה בבית כמובן9 היא חוקרת על בני אדם, כלומר, בודקת את ההשפעות של הטראקים על האנשים, יודעים על זה משהו, מי זו? .siento

Z R u b A V e L

New member
בבקשה...

אז עליתי מול מירנדה במסנג'ר ושאלתי אותה אם היא פרופסור למוזיקה וזאת הייתה התשובה Miranda | Nästa fest: 2006-02-25 Tap 303 Label Tour says: haha no.. im not a proffesor ואז שאלתי האם היא חוקרית את המוזיקה שלה על אנשים לפני שהיא מוציאה אלבום והתשובה הייתה Miranda | Nästa fest: 2006-02-25 Tap 303 Label Tour says: not all the tracks but some i might play for friends אני חושב גיא יכול לתת לך קצת מידע על מירנדה, אם אני לא טועה זאת האמנית המועדפת עליו. מקווה שעזרתי:)

lo siento

New member
חחחחחחחח

עלית מול מירנדה במסנג'ר?
הלוואי וזה היה כ"כ פשוט,אם כן היום כבר הייתי מדבר עם ג'ונו ריאקטור
ואגב, אני לא יודע אם זו המירנדה שמדובר עליה, פשוט נראה שהיא זו שקשורה לסצינה הזו של הטראנס. לא רק זה, גם נאמר לי שהיא עשתה מסיבה סגורה של 3000 איש בערך וכולם עם אוזניות..., יודעים משהו על זה או שהאכילו אותי סרטים?
.siento

Z R u b A V e L

New member
זו המירנדה שדיברת עליה..

האימות הכי פשוט שלי היה עם האתר שאתה בעצמך שלחת.. אגב מירנדה מוכרת (מאוד מאוד מאוד מוכרת) מהסיבה הפשוטה שהיא מייצרת מוזיקה משנת 1995 (בערך) תחת השם "אטניה" ככה שאין מקום לבילבול. וסתם שתדע באירופה נהוג לחלק אטמי אוזניים במסיבות סגורות (אולמות) במיוחד במסיבות טראנס ודאב שא ברכה.

lo siento

New member
שמע, אני אגיד לך מה

פשוט זה היה האתר היחיד שהיה נראה לי קשור, ואת כל הביוגרפיה גם אני קראתי אז זה בסדר, יודע על השם השני שלה וכו'
הנק' היא ששמעתי על מישהי בשם מירנדה, פרופסורית למוסיקה שרושמת את המוסיקה שלה בבית ומגיעה למסיבה ופשוט בודקת את ההשפעות של המוסיקה שהיא רושמת על ההתנהגות של האנשים והיות זו המירנדה שחשבתי אז..., החלטתי לשאול, אבל זה לא מחייב שזו היא ספציפית, זו הנק', אם מישהו יודע או שמע על תקליטנית שעושה את הדברים האלו( וקוראים לה גם מירנדה חחח)- זו השאלה
.siento

psytherapy

New member
שמע אני גר בארופה

ואני יוצא לחפור פעם בחודש אים לא פעמיים ועז היום במשך שנתיים שאני גר פה לא קיבלתי עתמי אוזניים או אוזניות אני לא יודע מאיפה צצים לכם ליפעמים ראיונות כאלו הזווים

Z R u b A V e L

New member
לפני 4 שנים

הייתי ב 2 מסיבות בצרפת (קיבלתי אטמים) לפני 5 שנים הייתי במסיבה בגרמניה (קיבלתי אטמים) והייתה עוד איזה מסיבה לפני 4 וחצי שנים שעזרתי קצת בהפקה שלה ביפן וגם שם חילקו אטמים ועד היום (בעיקר במסיבות דאב) בארה"ב מחלקים אטמים וזה מנסיון אבל כנראה שאנחנו יוצאים למקומות שונים.

lo siento

New member
שמע

לגבי האטמים אני מסכים, אני יודע על הדברים האלו, זה בגלל שרמת הדציבלים כ"כ גבוהה שם שפשוט זה מסוגל לגבול בסף הכאב ובגלל זה נותנים את זה, שלא נדבר על מקומות סגורים שבהם יש החזרים של תדרים וזה כמו חדר עם מלא מראות ולייזרים
אבל לגבי העניין הזה של האוזניות מדובר פה על מחקר שעשו על בני אדם( כמובן ממה שאמרו לי) אז ככה שזה לא היה איזה מודה לגבי מסיבות. מעבר לזה באוזניות מרגישים את הפאנינג הרבה יותר טוב מאשר ברמקולים וכנ"ל משחקים מיוחדים( נו מה, תקשיבו לאינפקטד באוזניות ותבינו על מה אני מדבר) בתדרים נמוכים וכו'( וזה נקרא משחקים פסיכואקוסטיים למי שממש רוצה לדעת בשם המקצועי). וואי וואי, איפה כולם שצריכים אותם?(זרובבל, זה לא שלא מעריך, אדרבה, נהפוך, מאוד מעריך, אבל איפה כולם?), אני זוכר את הפורום הזה כשעוד היה לו 3 עמודים בסה"כ וכל החבר'ה של המוסיקה האלקטרונית באו לפה לשאול שאלות ואח"כ חטפו צרחות על הראש חחחחחחחח, איפה כל אלו שהיו? siento. בקריאה מרגשת להחיות את פורום טראנס פסיכודאלי!!!

psytherapy

New member
עז ניראה היום

סמים פס עלינו חוץ מי זה אולי אתה יכול לעזור לי אני באמת מחפש בזמן האחרון אטמי אוזניים מיוחדים שעובדים בתור פילטרים לצלילים את יכול אולי לכוון אותי לתת לי שמות של חברות שמייצרות אותם או איך קוראים לסוג אטמים האלו אפילו אולי איפה אפשר ליקנות אותם

Mike A

New member
נוכח

מייק A סגר שבת, אבל עכשיו רוב השבוע הוא יהיה בבית.

למעלה