אם אפשר עזרה בבקשה..

אם אפשר עזרה בבקשה..

היי לכולם! מה המצב איתכם? מקווה שכולם סבבה..
טוב אז יש לי שאלה טיפשית וחשבתי אולי תוכלו לעזור.... אז אני דיי חושבת שיש לי רוחות בבית. בימים האחרונים יש לי כול הזמן קולות נורא מוזרים מין לחישות וזימזומים שבאים משום מקום ואני פשוט מרגישה שיש מישהו, ואתמול בלילה שיצאתי מהסלון פיתאום ראיתי צלליות מוזרות על הקירות (הם כאילו זחלו על הקיר) והם לא היו שלי כי לא הייתי קרובה לקיר הזה ולא היה שם אף 1 חוץ ממני ואז כאשר הלכתי ליד הקיר הזה, הייתה לי פיתאום הרגשה דיי מוזרה כאילו משהו קפוא ואוורירי עובר ליד היד שלי וזאת לא הייתה הרוח כי זה היה כאילו גוף שפוט עבר והלך. אתם חושבים שאולי אלה היו רוחות? אני פשוט ממש לא רוצה לנסות אפילו לבצע תיקשור או משהו דומה כי אני דיי בטוחה שאני אפשל וייקרה משהו לא טוב.. סליחה שייצא כזה ארוך אבל יש לי עוד שאלה אם אפשר.. איך אפשר לתקשר עם הרוחות המדריכות שלך? (מדריכים רוחניים) האם יש עוד דרך חוץ מלבצע תיקשור? תודה רבה לכל מי שיענה, ולילה טוב

נישמע ש..

יש איזה נוכחות של ישויות בבית שלך,ממליצה לך ללכת להתיעצות עם מתקשר (תסתכלי באתרי מיסטיקה בטח תמצאי איזה משהו). שלך חנה גונן

העצבנית

New member
שאלה...

לפני שהתחלת לראות ולשמוע את כל ה"דברים" האלה, התעניינת בנושא הזה?

היי עצבנית

אממממממ כן אני מיתעניינת בנושא בערך שנה ואף פעם מאז שהתחלתי להיתעניין בזה לא הרגשתי נוכחות של רוח בבית ולא חשבתי שהבית שלי רדוף רוחות או משהו אף פעם חוץ מעכשיו ובגלל זה זה גם כ"כ מוזר... כי הריי אם יש איזה רוח היא בדרך כלל רודפת אותו מקום הרבה זמן לא? אז מה הקטע? היא פשוט ניכנסה עכשיו לבית שלי?

העצבנית

New member
../images/Emo98.gif

יכול להיות שהישות נמצאת שם הרבה זמן, פשוט, בגלל שלא חשבת על זה ולא התעניינת בזה, אז לא ראית ולא שמעת. ברגע שאת מתחילה להתעניין ולהאמין בזה, את מודעת לזה. למרות שיש כאלה שראו ושמעו רוחות/ישויות והיו מודעים עוד לפני שהם התחילו להתעניין בנושא...

I am a freak

New member
או שזה בדיוק ההפך....

זה רק פסיכולוגי. ברגע שאתה נהיה מודע למשהו, באופן טיבעי אתה שם אליו לב יותר.
לדוגמא: אם אני אגיד לך עכשיו לשים לב למספר 7. אתה תראה אותו בכל מקום. לכל מקום שתלך יהיו מסביבך המון שביעיות. אתה התחלת להיות מודע ונפתחות לך העיניים- אבל, "לא כל מה שרואים או שומעים זה רוח". תחשוב על זה
הפריק.

peter Wi

New member
אני מניח

שב"תיקשור" את מתכוונת לסיאנס על סוגיו. אז כן, יש דרך לתקשר עם המדריכים הרוחניים בלי סיאנס דרך מדיטציה, אך אני לא מוסמך להסביר את השיטה הזאת. ובקשר ל"בעיה" שלך. מניסיוני, תדעי שצללים הרבה פעמים מסמלים שדים, ולא רוחות. הייתי ממליץ לך לעשות "בדיקת שדים" ורק אז תוכלי לדעת איך לטפל בבעיה.

יום האהבה בפתח ../images/Emo23.gif

את אירועי יום האהבה נפתח באירוח מיוחד של הכוכב העולה בשמי הזמר העברי, הזמר הכי רומנטי בשטח- יוסי אזולאי, שמוציא אלבום חדש ומגיע לענות לשאלותיכם. תפוז LIVE בהנחיית רועי וערן, הערב ב-19:00 בפורום קופסת הלהיטים.
ועוד ברוח האהבה: עמוד אהבה מיוחד ליום האהבה עלה היום בתפוז אנשים- אתם מוזמנים להכנס ולהתאהב
.
ולסיום, קצת פרסים: ריכזנו עבורכם את מיטב התחרויות בקהילות תפוז אנשים. כל הפעילויות, כל החידונים, כל הפרסים, מעתה בעמוד מיוחד- כדאי להכנס ולהתעדכן מידי פעם במה אפשר לזכות! תפוז FUN

I am a freak

New member
מה זאת אומרת "מוסמך"../images/Emo35.gif

זה בצורת מטאפורה.... נכון
אם לא, תסביר. *כי זה בהחלט לא הגיוני*

peter Wi

New member
מטאפורה?

מוסמך = הסמיכו אותו. אין לי תואר או ידע מעמיק באותו נושא ולכן אני לא מוסמך להסביר אותו.

Nizzan Cohen

New member
מה הקשר למטאפורה ?

מטאפורה זה כלי סיפרותי...... המילה "מוסמך" היא שם תואר כשם שהמילה "כחול" והמילה "גדול" הם שמות תואר. באה אחרי גוף... דוג' : הוא מוסמך. הילד מוסמך. הילד כחול. הילד גדול. מטאפורה זה ביטוי אשר בו מילה אחת שומרת על משמעותה ומילה שניה מעבדת את המשמעות שלה... דוגמה : "והרוח תקום בטיסת נדנדות" (עוד חוזר הניגון, נתן אלטרמן) ה"טיסה" שומרת על משמעותה ואילו הנדנדות מעבדות את משמעותן המקורית. בד"כ קשה לתרגם מטאפורום משפה לשפה.

I am a freak

New member
לפיטר וניצן

אני לא מפגר. תודה
כשאומרים 'מוסמך' בדרך כלל מתכוונים לאדם שעבר קורס או משהו כזה ולאחר זאת- הוא מוסמך (בעל ידע) לבצע את הפעולה שעליה הוא הוסמך. לדוגמא- אני מכונאי (מתקן מכוניות). לפני שבוע עברתי הסמכה למכוניות מסוג 'סובארו' וכעת אני מוסמך לתקן מכוניות מסוג זה.
מטאפורה- כשאמרתי מטאפורה התכוונתי לזה שאם הוא לא עבר הסמכה (לפי הכללים- כמו בדוגמא) אז בעצם הוא אמר את זה 'בצחוק' כי פשוט יש לו ידע רב בנושא זה. עוד דוגמא שמסכמת את הכול- כשאני אומר- "אני מוסמך לטפל בחולי סכרת" זו בעצם מטאפורה כיוון שבעצם- אני חולה בסכרת מגיל שלוש, ולכן- יש לי ידע עצום בנושא (תרופות והכול) אבל- אני לא רופא (לא למדתי רפואה) ולכן- אני לא מוסמך לפי הכללים (אין לי תעודה...)
מקווה שהבנתם, שוש.

peter Wi

New member
או, אז התכוונתי

לשתי המשמעויות שהבאת של "מוסמך". מתי אמרתי שאתה מפגר?

I am a freak

New member
לא הגיוני+חס וגראס

לךא הגיוני: זה לא משתלב... בוא נשאל ככה- מי הסמיך (
) אותך ואיזו הסמכה עברת
חס וגראס: לא אמרת שאני מפגר.... פשוט- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=502&msgid=19072115 *לרמוז בצורה עדינה* חיחיחי....

למעלה