אם אפשר לשאול...

אם אפשר לשאול...

השבוע הייתי באילת...טיול שנתי ובדרך המצלמה הדיגיטלית התלוותה אליי.. הצלחתי להוציא תמונת פנים מקרוב שלי... האיפור היחיד הוא מעט מסקרה מהבוקר שירדה אפשר לקבל עצות לגבי צבעים לאיפור? עם הזמן אני יותר ויותר יורדת עם המשחקי צבעים ונשארתי רק עם מסקרה מעט סומק ופס שחור מתחת לעין...להגדלה לא להקטנה. הייתי רוצה לחזור ולשלב עם צלליות ובאמת להתאפר...

yottami

New member
שלום לך חמודה....באמת את יפה

יש הרבה דברים שיתאימו לך......לערב את יכולה להפציץ עם עיניים מודגשות בצלליות כההות והרבה מסקרה.....ליום יום הייתי הולך על צלליות מבריקות עדינות בגוני הפיץ' אפרסק בננה.....וכו'...מסקרה סומק בגוונים תואמים לצללית וליפגלוס עדין נוטה לשקוף......

אוי תודה רבה שענית בדיוק חיפשתי

מישהו שיעזור לי אני מקווה ששוב עוד הערב... מישהי כבר שאלה אותך על המראה החתולי וביקשת תמונה של מבנה העיינים את העיינים שלי דווקא רואים מקרוב היום אני יוצאת ובא לי להדגיש אותם בצלליות כהות... משהו בסגנון מערבי, הודי ערבי...הרבה חומים... אני לובשת שחור עם מחשוף עמוק כנראה שאני אוסיף טיקה בין העיינים (אצייר) או שאוותר...תלוי עד כמה העיינים יהיו מיוחדות... יש לך תמונות או הצעות איך פחות או יותר לאפר בשחור/חום... רק אם אפשר לא מבריק, אני אוהבת מט...

לא משנה מה תעשי

הכל יבוא לך יפה על הצורה של העין והגבות שלך... :) יש לך עין מזה נוחה לאיפור בואי לאילת נעשה לך משהו יפה :))

הייתי! ורציתי לפגוש אותך...

מין פגישת פורום קטנטנה...סולו. רק לפני כמה ימים חזרתי משם...התמונה היא בעצם מאילת. הלוואי והיא הייתה נוחה לפעמים אני רואה דברים ואני לא מאפרת מקצועית או משהו יש לי את הדברים הבסייסים שכל בן אדם נורמלי אמור לדעת... ואני פשוט לא מצליחה לעשות...אני יותר מדיי מגזימה או מעדנת...אני לא יודעת להגיע לדברים הנתונים.

אז זהו ש...

אין לי מושג איפה אפשר לקנות! ובסוף לא ציירתי... כמו שיותם אמר "הפצצתי"
את העין בצללית שחורה ויצרתי שפיצים בקצוות העיינים...החלק הפנימי נוטה מטה והחלק החיצוני נוטה מעלה...ברגע של מבט כזה רע כזה...מסתכל מעלה אני נראת רעה ביותר...
שמתי מעט סומק וכמובן פודרה שקופה ומייק אפ לבסיס וקיבוע ויצאתי.

rachely2000

New member
אני יכולה לשאול אותך משהו מתוקה?

איזו מסקרה זאת? העין מהממת! או שאלה הריסים שלך שארוכים??

אז אני אקבל את זה בתור מחמאה

הריסים שלי ארוכים (ארוכות...אותו דבר את הבגרות בלשון כבר עברתי). בבל במקור המסקרה של פופה...הם יצאו במבצע של 50 ש"ח אם אני לא טועה באמת ששווה לקנות. כבר לא שמים לב בתמונה שאני עם מסקרה כי עברו קרוב ל10 שעות מהרגע שהנחתי אותה...טיול שנתח
מבטיחה לחפש תמונה עם המסקרה ...

למעלה