אם אפשר, התייעצות

../images/Emo4.gifהגזמת....

האדם שלוקח סכום כזה לא משקר לאף אחד. הסכום ידוע וכך גם הטיפול. המטופל יכול להחליט אם הוא מקבל את הטיפול בתנאים הללו או פונה למטפל אחר. כמו שניתן לקנות אותה שמלה בחנות יוקרה במחיר כפול או בשוק בחצי מחיר. אין פה שום דבר שגובל בחוסר יושר אלא בחוקי שוק. ושלא אובן לא נכון-אני לא באה להגן על מטפלים שגובים סכומים גבוהים יחסית אלא להכניס דברים לפרופורציה. עירית

freearth10

New member
זה בדיוק מה שאת עושה

ועוד שמה פס שחור מול עינייך ואומרת אני לא עושה את זה. אני לא רוכלת ולא מעניין אותי מה המחיר בשוק או בחנויות יוקרה. דבר אחד אני יודעת שכאשר מנצלים את מצוקתו של האחר, בסופו של דבר זה פוגע בנו. חוסר היושר הוא בחוסר הפרופורציה בין מה שאתה נותן לבין מה שאתה מקבל. וחבל שאת מגנה(בצרה ולא בקמץ) על טפילים שכאלה.

מאיר72

New member
מאיה היקרה

אפשר קצת מהחומר שאת לוקחת? החיים הם לא שחור ולבן, יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אפור באמצע. אני לא אנצל מצוקה של אדם ולא אמנע טיפול מאדם אם אין לו יכולת לשלם לי עבור טיפול כמו השאר, אבל זה לא אומר שאני לא צריך לקחת כסף ממי שיש לו.

המלצה על מטפלים

אני אשמח להפנות אותך למטפלים באזור מגורייך שלוקחים בין 150-300 ש"ח אם את מעונינת, נוכל להמשיך דרך המסרים האישיים

yperelman

New member
מבט נוסף (ודעה אישית)

חלק מהמטפלים ברפואה המשלימה עוסקים במהלך הטיפולים גם בקשר בין המטפל למטופל (אמון, גבולות, תקשורת...) כחלק לא מבוטל מהתהליך הטיפולי ומהבסיס לריפוי (בדומה לטיפול נפשי). אם אין התמדה, לא נבנה קשר כזה ומכאן ש: אם הקשיים מהן את סובלת הם כרוניים ומלווים אותך תקופה ארוכה, ייתכן שנדרשות נקודות התייחסות נוספות גם בהיבט הפסיכולוגי. לטעמי, כדאי לך לפנות למטפל שיכול לתת לך גם את ההיבט הזה, או לפנות בנוסף לטיפול המשלים לפסיכולוג/פסיכותרפיסט תרגישי טוב

למעלה