אם אפשר בבקשה

nik19864

New member
אם אפשר בבקשה

המלצה על אלבומי סולו של: 1. ריצ'ארד תומפסון. 2. ברט יאנש.

HelterSkelter1

New member
את תומפסון אני לא מכיר

אבל המומלצים של יאנש, ממה שאני מכיר, הם הראשון שלו, Jack Orion ו- Birthday Blues. אם אתה חובב גיטרות טהורות, אני ממליץ בחום על השת"פ שלו עם ג'ון רנבורן הענק, באלבום Bert and John. ואם כבר ג'ון רנבורן, אתה חייב את Faro Annie שלו, וגם את Another Monday. הסגנון של יאנש הוא פולקי-בריטי באלבומים הראשונים שלו, למרות שהוא גם נוגע בבלוז. יש דימיון גדול בינו לבין רנבורן, ולמרות שהוא ענק בפני עצמו, אני דווקא יותר ממליץ על רנבורן, לפחות להתחלה. ובלי קשר אני ממליץ, ככה בדלת על האחורית, על אלבום שנחת אצלי היום, זהו האלבום השני של להקת הקראוט-רוק, Neu!, המשך ישיר לאלבום הראשון המצויין שלהם. טראנס-רוק-פסיכדלי מהפנט. צמד גאונים שהקדימו את זמנם. לטעמי חובה.

melancholy man

New member
Bert and John זה פצצת מימן של פולק

אבל אני רוצה להמשיך דווקא עם רדבורן, לא מזמן נפל ליידי אלבום שלו בשם Lost Sessions, האלבום הזה, שהוא כמובן אסופה של קטעים ולא אלבום אולפן "כמו שצריך" הוא פשוט יופי טהור ומאוד מומלץ לכל מי שפולק חשמלי עדין עושה לו את זה.

giloni

New member
תומפסון

לבד, לך על Starring as Henry the human Fly מ 1972, שהוא אלבום הבכורה שלו כסוליסט ולדעת רבים גם הטוב ביותר שלו. אני גם הייתי מציע לך לשמוע משהו מהדברים האחרונים שלו: או Mock Tudor או The Old Kit Bag (שאני מאד מחובר אליו מסיבות שלא כאן המקום לפרטם) מ 2003 יש לו כמה אלבומים עם זוגתו דאז, לינדה, וביניהם האלבום I Want to see the bright lights tonight מ 1974 הוא באמת אלבום שכיף לשבת עם כוס יין טובה בשקט ולהקשיב לו בהנאה. אם אתה מוכן לשים את נפשך בכפך ואת כספך באמאזון (או בחנויות אחרות) הייתי ממליץ לך לעזוב את אלה וללכת על הקופסא המשושה שלו מ 2006 שכוללת מכל טוב התומפסון בכל הגלגולים והווריאנטים. באשר לברט יאנש, אני מצטרף בחום להמלצות של Nik בהצלחה יקי

nik19864

New member
רק לא הבנתי

מהם ההמלצות על בארט יאנש? ויקי, אם אתה יכול המלץ נא לי על אלבום של PENTANGLE חוץ מ-BASKET OF LIGHT שכבר יש לי.

HelterSkelter1

New member
כמו שאמרתי

Bert Jansch - S\T Bert Jansch - Jack Orion Bert Jansch - Birthday Blues אם אתה מעדיף משהו יותר פשוט וגולמי, אז הראשון של יאנש יעשה את העבודה. אם בא לך פולק קלטי-בריטי - לך על Jack Orion. אם אתה רוצה פולק בלוזי יותר - Birthday Blues.

giloni

New member
בהחלט

Reflection מ 1971, האלבום השני (ולא במרחק גדול) הטוב ביותר של פנטאנגל.כל מה שאתה יכול לאהוב אצל ברט יאנש, ג'ון רנבורן וג'קי מקשי. יש שם רוק, פולק, בלוז, ג'אז - יו ניים איט. יקי

Mr Mustard

New member
ואם לא תמצא את מה שיקי המליץ עליו

אני ממליץ בחום על Sweet Child, אלבום כפול עם כמות היסטרית של חומר (בערך 140 דקות!), שמחולק להופעה חייה ולאלבום אולפן. בחיים לא הייתי מוותר על זה, ובכל מקרה, אם אתה קונה את האלבום שיקי המליץ עליו, אתה תרצה גם את Sweet CHild אחרי זה בכל מקרה...

למעלה