אם אני רוצה לחזור

אם אני רוצה לחזור

בס"ד אם אני רוצה לחזור למד"א אחרי שכחצי שנה לא התנדבתי (לאחר שנתיים בדיוק התנדבות), אני צריך לעבור השלמה רשמית כלשהי? בתודה מראש סבא נחמה *מד"א כפר סבא?* אה, ומישממדא כפ"ס- מי מהדור הישן נשאר? (כמו שי, אורי, עופרה, סוניה וכו')

../images/Emo104.gif היי עמית ../images/Emo13.gif

אתה לא צריך לעבור השלמה רישמית (לפחות ככה זה אצלנו בתחנה), אבל אני מתארת לעצמי שבגיל כזה תשמח לעבור השלמה ל-88 או אם יש לך זמן- לעשות אפילו קורס חובשים. סתם לידע הכללי..

וואלה.. :)

בס"ד אז תודה על התשובה
בקשר להשלמה לחובש (88)- אני רק בן 17.5 ככה שאני לא יכול.. נראה כבר מה יקרה :) להתראות, נדבר
עמית

כעקרון

מתנדב מפסיק התנדבותו שנה מיום סיום הביטוח האחרון שלו... יש תחנות שלאחר שלושה חודשים דורשים רענון... אבל זה משתנה... פנה לאחראי המתנדבים בתחנה שלך לפרטים נוספים

תודה גם לך..../images/Emo140.gif

בס"ד ואם יש כאן מישהו ממד"א כפ"ס- הדור ה"ישן".. מה קורה איתכם? כמה שרדו?

UV 101

New member
לא יודע למה אתה מתכוון...

הדור הישן... אבל אני בקשר עם כאלה מכפ"ס... אז יש את נטע, דניאל (המזלג), אבינועם, תומר (פובו) פיין, שי (קבב), סוניה.. נועה.. ועוד!

ובכן..

בס"ד שייקה קבב הוא מהדור הישן-ישן.. :) ישן יותר ממני.. :) אבל הוא נכלל בהגדרה כמובן. תומר הוא מהישן. סוניה, אבינועם, דינאל, נטע וכו' הם היו קורס די חדש כשאני עזבתי.. לי מה שהבנתי מאז שי עוד כמה חשדים אז הם כבר ישן.. בערך. סתם אני רוצה לדעת מי מהדור שאני בקשר איתו שרד.. (מהדור שלי גם היהי נחמד לדעת- אורי מור למשל)

עמית...

למרות שאני מתחיל ללמוד במכינה עוד יומיים, אני עדיין נשארתי מהדור הישן... "תחזור תחזור..." מתגעגעים אליך!

אהה וד"א...

עמית, אורי, אני ואתה מאותה התקופה... מלפני שנתיים וחצי ככה.... תומר,אבינועם,דניאל וסוניה הם שנה אחרינו, ונטע הגיעה 3 חודשים לפניהם(כי היא לא עשתה קורס בכפ"ס..) ויש עוד נגלה של חדשים מהקורס האחרון שאני העברתי מלפני חצי שנה ככה. ועכשיו ישנו עוד קורס 60 שהתחיל ביום ראשון האחרון, והוא קורס מרוכז של שבוע וחצי בערך.. קיצר..אתה מהדור הישן(והטוב...)

sofifi

New member
סוניה כאן.........

אני אכן נוכחת כפי שטרחו כבר להגיד... עמית, מה שהייתי עושה במקומך זה פשוט לבוא....יש דברים שפשוט לא שוכחים..... שייקה, גם אנחנו מהדור הטוב אמנם לא כול כך ישן אבל טוב..... עמית, שיהיה לך המון בהצלחה ואם אתה צריך עזרה אתה יודע איפה למצוא אותי....

Goooofy

New member
שלום לכווולם

היי כולם ממד"א כפ"ס ולכולם בפורופ בכלל
. למי שלא מזהה זאת הדר (מהדור הישן של שירה, אופיר, אלון לירון וכו') גם אני רוצה לחזור להתנדב בזמן הקרוב (אחרי שקיבלתי אישור סופי מהצבא). אתם יודעים אולי מתי יגאל נמצא בתחנה? שאלה נוספת אם עשיתי קורס חובשות בצבא, מה אני נחשבת מבחינת מד"א? מה הסמכויות שלי? עמית, כמו שסוניה אמרה לדעתי פשוט תבוא, אבל בשביל ההרגשה האישית שלך אני מציעה לך לחזור על החומר לפני רק בשביל ריענון קטן שתרגיש בטוח עם החומר. תודה והמשך שבוע טוב לכולם, הדר

הדר!

סב"ד שלוום הדר. מה שלומך? אז ככה, שירה כמו שאת יודעת בקורם קצינים, אבל אני אמסור לך ד"ש בשמנה, כמו שהיא הייתה עשוה אם היא הייתה פה עכשיו :). בהצלחה בהתנדבות ובצבא.. והייתי חוזר בשמחה על החומר, פשוט על המשמרת הראשונה שלי, יצאתי לנסיעה, חזרתי, ומחברת הקורס המושקעת שלי (עם איורים והכל!) נעלמה לה.. אגב, בתור אחת שמשרתת במקרפ"ר.. אויל את יודעת. לאחרונה היו לי מעין התקפי כאב בלב.. עשיתי אק"ג, צילום חזה, ואקו לב, והלב נמצא 100%. אני עושה ביום ראשון בדיקה במאמץ. נניח והכל יהיה בסדר, אבל יכאב לי, זה יוריד פרופיל או יוסיף סעיף? ואם ימצאו בעיה בבדיקה במאמץ.. אותה שאלה: פרופיל או סעיף? (השאלה נובעת משום שאם זה סעיף אני לא אדווח. אם זה פרופיל אני אשקול) שבוע טוב לך עמית

Goooofy

New member
היי עמית

תודה על הד"ש
(כמובן שאני מוסרת בחזרה). בקשר למחברת אני בטוחה שאם תדבר עם יגאל או עם אחד מהמדריכים הם יכולים לתת לך אולי מערכי שיעור שתוכל להיעזר בהם. שוב אני חושבת שהחזרה על החומר תתרום להרגשה האישית שלך אז כדאי לך לחזור עליהם (אני בטוחה שאני אעשה את זה אחרי שלא הייתי קרובה אפילו לרפואה ב-7 חודשים שעברו מסיום הקורס). בקשר לשאלה שלך, אני אישית לא יכולה להגיד לך בוודאות אבל!!! מכיוון שיש לי גישה בערך לכל הענפים והמדורים במקרפ"ר (כמובן מבחינת טלפונים, בבקשה לא לחשוב שאני איזו קרימינלית קטנה שפורצת למחשבים של כל המדורים והענפים בבסיס) אני יכולה לשאול בשבילך מחר ואני אתן לך תשובה ביום ראשון או במהלך שבוע הבא. סופ"ש נהדר לכוולם (אני אהיה בצבא עם העכבר, האסבסט ובלי מזגן
- כיף מובטח), הדר

תודה רבה :)

בס"ד תודה רבה וסופ"ש רגוע, בלי טלפון שיעיר אותך כשאת ישנה על השולחן :)

בהצלחה שי!! :)

בס"ד גו שי.. גו שי.. וויפ וויפ וויפ וויפ.. :) ו.. אתה לא יותר זמן ממני במד"א? הייתי בטוח שהגעת לפניי.. או שרגע... אתה היית מהקורס המצומצם שהעביר ערן?? זה שביום ההשתלמות שלכם הוא אמר שאסור לבוא עם סנדלים, ואני ישבתי בחדר עם סנדלים??
אני אראה מה קורה עם החזרה שלי אם בכלל :)

למעלה