אם אני מת עליה והיא מתה עלי, חובה שנפגש בבית על מין ?
פ פרדי האתונאי New member 3/2/07 #8 זה כן ממשמש אללה הוא אכבר וניטשה אעWאר. [מאנטש החזיר באכילס בר המינן בעיצומו של הקרב הניטש על ניטשה ומינה]
זה כן ממשמש אללה הוא אכבר וניטשה אעWאר. [מאנטש החזיר באכילס בר המינן בעיצומו של הקרב הניטש על ניטשה ומינה]
א א י ל ה New member 3/2/07 #10 בוא'נה יחסית לאתונאי אתה מה זה לא מחדש כלום. אתה מהנפוץ במדינה או בזה שרוצה להיות הנפוץ במדינה?
ג גומר מהר New member 3/2/07 #17 שיר ארס דווי ? ( הא-מת שבא-מת נמאס לי כבר מהניק המטופש הזה, והגיעה שעתו לעבור מין העולם. ממחר אני "גומר מהר החמוראי" )
שיר ארס דווי ? ( הא-מת שבא-מת נמאס לי כבר מהניק המטופש הזה, והגיעה שעתו לעבור מין העולם. ממחר אני "גומר מהר החמוראי" )
א א י ל ה New member 3/2/07 #18 שיר ארס ב-דווי. מהמורשת העתיקה שלי. והדוויה. ובא-מת, "גומר מהר החמוראי" זה חדשני, מקורי ומסעיר כמעט כמו הפורום סקס החדש של ההוא.
שיר ארס ב-דווי. מהמורשת העתיקה שלי. והדוויה. ובא-מת, "גומר מהר החמוראי" זה חדשני, מקורי ומסעיר כמעט כמו הפורום סקס החדש של ההוא.
א א י ל ה New member 4/2/07 #20 פרדי הפרד ומשול. אבל אבל אבל - יש לפעמים את פרדניזון, ופתאום הפציע כאן איזה פרדי אתונאי, אז זה כבר אינפציה פרדית, אתה לא חושב? תגיד, רוצה שנארגן לך "ניק נולד" כזה עם אסמסים ופרומואים וצביקה הדרים? <טוב, אז לא>
פרדי הפרד ומשול. אבל אבל אבל - יש לפעמים את פרדניזון, ופתאום הפציע כאן איזה פרדי אתונאי, אז זה כבר אינפציה פרדית, אתה לא חושב? תגיד, רוצה שנארגן לך "ניק נולד" כזה עם אסמסים ופרומואים וצביקה הדרים? <טוב, אז לא>