אם אני מעל גיל 19

newKiticat

New member
אם אני מעל גיל 19

אני יכולה עדיין ללכת למרפאת הסוכרת של בית חולים שניידר? מישהו כאן במקרה מכיר את המרפאה של מכבי- סוכרת בראשון לציון?

i l a n n a

New member
אני חושבת שכן...

זה נראה לי הגיוני שכן היות ואת מטופלת שם לא מאתמול... חוץ מזה שזכור לי שהיה כאן שרשור בנושא... (יכול להיות?)

newKiticat

New member
אני לא מטופלת בשום מקום אילנה...

ואני כבר מתקרבת בצעדי ענק לגיל 20...

i l a n n a

New member
אז מה?

אני עדיין חושבת ששווה שתרימי טלפון ותשאלי... אולי כן יקבלו אותך... ולגבי הפרצוף העצוב... אני מקווה שזה לא קשור לעובדה שאת מתקרבת לגיל 20... אני מתקרבת ל21 וקשה לי להאמין בזה אבל... תאמיני לי שיש חיים אחרי גיל הטיפשעשרה... והם לא רעים!!!!!!

newKiticat

New member
רק שאני רק אשתחרר מהצבא

בגיל 21 וחצי... אתחיל ללמוד רק בגיל 23 וחצי- ועד שאני אסיים ללמוד אני כבר אהיה בת 26! יאקיס!!!!

אני לא מבין את הבכי אני היתגייסתי

בערך חודשיים ליפני גיל 21 והשתחררתי בהתאם וזה לא ביגלל הסוכרת אז עוד לא הייתי סוכרתי היו לי בעיות אחרות אז שגרמו לגיוס שלי להידחות והיום אני בן 28 בעל משפחה נהדרת ותאמת עוד לא ממש יודע מה אני רוצה מהחיים אבל זה לא ממש מפריע לי לחיות אותם

newKiticat

New member
קשה לי מאוד עם הקטע הזה

של להחליף קידומת וכבר לא להיות ילדה.... כי זה משהו פסיכולוגי. אבל תכל'ס אני בחורה מאוד אחראית ומאוד עצמאית.....

i l a n n a

New member
אז מה?

לאן את רצה? את רוצה להיות מבוגרת לפני הזמן? תאמיני לי החיים לא כ"כ קלים... קחי את הזמן שלך, תעבירי את הצבא בסבבה... (תרכשי כלים להתמודד עם העולם) ואחרי זה נדבר על לימודים עבודה ומה שבינהם... אני מכירה כ"כ הרבה אנשים שבגיל 40 רק התחילו ללמוד... אז מה? את חייבת להפסיק לפחד מה"מעבר" בקידומת...

lili76

New member
כן, אני שייכת למרפאה הזו

מרפאה טובה בהחלט. מחלקה שלמה של אחיות, רופאים: סוכרת, כף רגל לחולי סוכרת, דיאטניות . אם תרצי פרטים ספציפים. תשלחי לי הודעה .

newKiticat

New member
את מדברת על המרפאה בראשון?

כי כנראה המרפאה הכי מתאימה בשבילי וזו המרפאה שכנראה אני אתחיל ללכת אליה...

יא זקנה ../images/Emo6.gif

בשניידר מטפלים עד גיל 40. אבל אני לא יודעת אם ניתן להתחיל שם טיפול בגיל 20+

אורלי6

New member
עד גיל 40 בתנאי שהתחלת שם צעיר...

עד כמה שאני הבנתי, מקבלים ילדים ונוער. אם הגעת לגיל מסוים (לא יודעת איזה), אז מפנים לבילינסון "מרפאת סכרת צעירים". בכל מקרה, כדאי להתקשר ולבדוק. אני הכרתי מקרים בודדים שקיבלו חדשים בגילאים בוגרים יותר. אותי כבר העיפו
משם לבילינסון. טוב, אחרי 32 שנה, כנראה נמאס להם ממני.

shay10000

New member
אצל מי?

אני מטופל אצל ד"ר זינגר, אני מת עליה, גם מקצועית מאוד, גם בן אדם.

אורלי6

New member
גם אני אצל זינגר

היא בסדר, אבל אני מתגעגעת לקירבה ולמשפחתיות שהיתה לי במרכז לסכרת נעורים (שהתחילה בקפלן, אח"כ בבילינסון, שוב בקפלן ובסוף בשניידר). אני מרגישה קצת בודדה בבילינסון, וחסרים לי האנשים שטיפלו בי לאורך השנים, אם כי בשנים האחרונות הם חסרו לי גם בשניידר לאחר שפרשו לפנסיה. חסר לי גם המפגש עם המטופלים האחרים, שחלקם נעלמו לפני שנים, פשוט הפסיקו להגיע למעקב. בבילינסון אני בדרך כלל ממתינה שעות במסדרון, יחד עם אנשים מבוגרים (חלקם מאד), והתחושה היא של קופ"ח רגילה, משהו שמעולם לא הרגשתי בשניידר. טוב נו.. גם אני בין הזקנים...אני פשוט מאד לא מרגישה כזו!!!!

למעלה