אם אני לברון

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מכניס את ווסטברוק לחדר מלא חולי קורונה ומשבית אותו לשבועיים.
אולי כשיחזור הוא יתאפס על עצמו קצת.

השחקן הזה הפך לנזק אמיתי לקבוצה שלו

Rapgamer

Well-known member
בקצב הזה תצליחו לשכנע אותי בסוף שהטרייד שהביא את ווסטברוק היה טעות.
הלייקרס הצליחו לנצח בסוף בקושי רב את מינסוטה בלי טאונס וראסל. רמסנו אותם בריבאונד 56-28 כולל 20 ריב' התקפה מתחת לסל שלהם אבל בזבזנו את הפוזשנים אקסטרה עם 23 איבודים קבוצתיים, בנוסף לערב קליעה חלש משלוש שמנע מאיתנו לגנוב משחק חוץ.
צריך לתת ללייקרס בכל זאת קצת קרדיט על הסכמה ההגנתית מול אדוארדס, הם שמרו סוג של איזורית והעמיסו את הצד שלו במגרש בbodies, הוא לא קרא את המשחק מספיק טוב, סיים עם 8 איבודים ולא הגיע לסל מספיק.
בצד השני הריצה העיקרית של הלייקרס הייתה כשווסטברוק על הספסל כמובן, לברון עם מונק וכרמלו מהספסל הובילו ריצת 10-0 בתחילת הרבע הרביעי.
ווגל עדיין מתנסה עם כל מיני רוטציות, 4 שחקנים שלו קיבלו DNP ואת כולם ראינו פותחים בחמישייה בתקופה האחרונה- אלינגטון, בייזמור, דאנדרה ודוויט. במקרה של השניים האחרונים אני מסכים שאין להם מה לתרום ברוב המקרים.
מינסוטה יורדת ל-4 משחקים מתחת 50%, המאזן הכי חלש שלנו מזה תקופה ארוכה, פועל יוצא של מכת COVID ולו"ז קשה. נשאר לנו עוד משחק אצל הקליפרס בבק טו בק ואז לו"ז יותר מאיר פנים.

בוסטון נזקקה ל50 נקודות מג'יילן בראון והארכה כדי לנצח את אורלנדו אצלם בבית. יש להם דלת מסתובבת של שחקנים חסרים ועדיין לא ברור לי איך הם מסתבכים במשחקים מסוג זה.

Krit123

Well-known member
כמה הערות כלליות:

* קצת מצחיק שדווקא לאחר שפיניקס החליטה לוותר על ג'יילן סמית (מטעמי אכזבה/תקרה), הם מקבלים ממנו את התרומה שציפו לה בעונת הרוקי. יהיה שחקן חופשי בקיץ, מעניין היכן ינחת. חייב לציין שמדובר במהלך חריג, לוותר על בחירת לוטרי, לא רק במהלך חוזה הרוקי אלא כבר בפתיחת העונה השנייה שלו.

*קליבלנד שוב התסבכה ברבע השלישי, הפעם מול הרכב נטול הגארדים של אינדי, סאבוניס התפוצץ עליהם עם 16 נקודות במהלכו. הצליחו לחזור ליתרון ולשמור עליו ברבע האחרון באצמעות חילוף אוטומטי בהגנה והתקפה משופרת. ביקרסטף לא מגיב במהירות, לפחות הפעם הוא פישט את הסכמה ההתקפית, לאב מקבל את הכדור בפוסט סמוך לקו הבסיס ואלן עושה duck in בצבע, תרגיל שעזר לדלג על הצפיפות שאינדי הציעה. מאמין שבקרוב רונדו יגיע וינסה לעשות קצת סדר במבוך ההתקפי שלהם. אה ו.. הפייד של מובלי על כתף שמאל היא אחת מהזריקות הכי קטלניות בליגה, אולי כבר עכשיו.

*דונציץ', המאבס מעט התקשו מול אוקייסי, לוקה סגר עניין ככה
הוא הציב רף כזה גבוה שנעשנו אדישים למסירות שלו. אגב ג'וש גידי הפך לצעיר אי פעם שרושם טריפל דאבל, הדיח את לאמלו מהפסגה. לונזו החזיק בשיא בשלב מסוים, גם לוקה אם אני לא טועה.
עוד בקטנה, אחד השחקנים האהובים עליי מהדראפט האחרון הלוא הוא אארון וויגינס, קלע 18 נקודות בממוצע ב-62% בששת המשחקים האחרונים. מדובר על הבחירה ה-55, איזה דראפט מטורף לא יאומן.

למעלה