אם אני לא טועה...

מצב
הנושא נעול.

NewName

New member
../images/Emo45.gif

יש לאוטובוס גם מספר רישוי נחמד
51-551-15.

גם אנחנו שמנו לב לזה.. האוטובוס החדש שלהם גם צבוע ככה?

ישראל ב

New member
יש עם זה בעייה בכמה גרסאות של

אז כנראה
שאני רואה מספרים הפוך, כי אני כתבתי אותו אצלי הפוך כדי שהוא ייראה ישר לאחר מכן. האם זה רק אני והאם זה תלוי בקידוד אצלי?
הווינדוז. בגלל זה כשאני צריך למשל לכתוב למישהו את מספר הטלפון שלי באימייל אני תמיד כותב בלי המקף בין הספרות.

הבעיה במספרי רישוי

הווינדוז. בגלל זה כשאני צריך למשל לכתוב למישהו את מספר הטלפון שלי באימייל אני תמיד כותב בלי המקף בין הספרות.
הבעיה במספרי רישוי
היא שהמקפים הם חלק בלתי נפרד מהם.

natnea city

New member
אחלה תמונות

אם אני לא טועה...
זו פעם ראשונה שהאוטובוס הזה מופיכ כאן בפורום. זהו MAN, עם מרכב PB2003 של Irizar. האוטובוס הזה שייך למסיעי כרמית הרחובותית, וחוץ מהצורה המיוחדת שלו גם צבוע מאד יפה. פגשתי אותו כבר כמה פעמים באשדוד, אבל הוא תמיד הצליח לחמוק, היום אצלחתי סוף סוף לצלם אותו ליד התחנה המרכזית בגדרה.
אחלה תמונות
באמת אוטובוס מדהים וגם לי יצא לראות אותו שבוע שעבר והייתי מת לצלם רק לא יכולתי והנה עשית זאת באמת אדיר קבל חח ובאמת המשך ככה. באמת אוטובוס יפה ומדהים. אני מאוד אהבתי אותו והייתי מת לנוהג על אחד כזה.

באמת אוטובוס יפה ומיוחד

אחלה תמונות
באמת אוטובוס מדהים וגם לי יצא לראות אותו שבוע שעבר והייתי מת לצלם רק לא יכולתי והנה עשית זאת באמת אדיר קבל חח ובאמת המשך ככה. באמת אוטובוס יפה ומדהים. אני מאוד אהבתי אותו והייתי מת לנוהג על אחד כזה.
באמת אוטובוס יפה ומיוחד
עוד לא ראיתי כזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה