אם אני לא טועה

dawn 14

New member
אם אני לא טועה

היום יש לולנטיין יום הולדת!!!
ועוד הפעם

nAm250

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ותמונה שקשורה לנושא:

The Flash

New member
מייזל טוייב!../images/Emo49.gif../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

buffstar

New member
../images/Emo25.gifמזל טוב!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

קבלי וולפיפיר של ספייק בונוס...

Buffy1

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

עד 120,
הרבה אושר ועושר בריאות וכושר
קבלי וולפייפר סטאר קרוסי במתנה.

B a n j o

New member
מזל טוב !!!!!

אני אכיל לך במיוחד עוגה ליומולדת ! (פאי שוקולד מתאים) (ואם ראס יאכל מזה אני אאלץ להוסיף אבקות...)

תודה תודה ../images/Emo98.gif

אתם מוזמנים לשרשר תמונות אהובות מבאפי.. חסרות לי תמונות חדשות ובמיוחד במיוחד תמונות קומיקס, שאני די אוהבת. (נאן ספויילרס.) (יש עוגה? שוקולד? עם ציפוי?) ואל. (מרשה לעצמה לחטוא, כי יומולדת יש.)

14מתן

New member
מזל טוב וולנטין ../images/Emo77.gif

חיחיחי תמונה מצחיקה מעונה שישית אבל...

WillowFreak

New member
מזלללל ../images/Emo24.gif טובבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ואל
הרבה הרבה מזל טוב
אני אשמח לשרשר תמונות חדשות בשבילך. רק אם אפשר להיות קצת ספציפים.. לאיזה עונות/פרקים את מתכוונת
בנתיים קבלי תמונה יפה

תמונות של..

ווילו וטארה לא מהעונה השישית והבאות אחריה. או, תמונות של קומיקס של באפי? ואל.

talrv

New member
של מה/מי את רוצה?

יש לי את כל העטיפות של החוברות של באפי, ועוד כמה דפים מפה ומשם, אני אעלה בכיף.. מה את רוצה ?

האמת,

חבל להעמיס, תוכלי לשלוח לי את זה לאייסיק (אם יש לך?) או לאימייל ? ([email protected]) זה ממש יעזור. רק שהם לא יהיו ספויילריות, אז תבררי אותם היטב. ואל.

resputin

New member
לא מוותר על הבדיחות הפרטיות, הא?

מזל טוב ואל, 1200 שנים של הבאת נקמה בדרך אלייך :) (ההוראות לשימוש נכון בתיליון יגיעו מתישהו בין יום שישי ה-25 ל...אח"כ.)

למעלה