אם אני כבר כאן....

GK_FF

New member
אם אני כבר כאן....

אני חייב להאיר על הפירסומת המזוויעה של שניצל איילה.... שיתביישו להם.....

amiro007

New member
שניצל איילה??

איזה מדיה ברדיו?? רק שתדעו שתג´ינג´ל שלהם לרדיו לפני שנה ומשהו בערך.. כתבה הבת של מנהל חב´ הפרסום של שניצל איילה...בת 7.... אז על מה מדובר בדיוק..??

GK_FF

New member
ההודעה שלך קצת לא מובנת,

אני מדבר על הפירסומת ברדיו, הג´ינגל מסריח לאללה, כזה עלוב ותת רמתי, אבל זאת לא הבעיה המטרידה, אני מתכוון על הקטע הזה שלפניי, "את האם אם אמא של השניצלים יא מנ...", חבל שהם לא המשיכו עוד וקיללו קללות רציניות אם יש להם כזה אומץ, אני הייתי מוסיף גם "בן זונה תמות אמן" וכאלו... מפגרים

amiro007

New member
זה מה ששאלתי!!

באיזה מדיה!! ואתה ענית.. וכמו שאנחנו רואים לאחרונה הדעה שמתגבשת במשרדי פרסום היא לדבר בגובה העיניים.. רק חבל שלפעמים זה ממש יותר נמוך מהעיניים .. לדוגמא A I G קוקו וסטיב כבר לא ב"פיק" שהם היו בו בקיץ וחבל... ואדם שמבטח תרכב שלו דווקא כן רוצה סוכן ביטוח כמו פעם.. אפילו אם אתה עממי מה שנקרא עזבו את זה שקוקו וסטיב מדבר לבני 10-22 בעיקר.. והרי גם אחרי שיש לך אוטו אתה מבטח אותו אצל סוכן הביטוח של אבא והוא זה שמחליט איפה מבטחים.. קאפיש???

haddar

New member
שמתם לב לאגרסיביות של חברות הביטוח

בזמן האחרון? אתה פותח רדיו, ואו שקוקו שר לך שאתה פראייר ודופקים אותך, או שקריין צועק (ממש צועק, אמאלה!) עליך: וביטוח המשכנתא המטורף שאתה משלם זה לא חונק?! למה בעצ´בים? :)

למעלה