אם אני זוכרת נכון- לRESTO הייתה היום יומולדת=)
R RESTO New member 9/5/07 #2 פששש ואת יודעת מה הקטע היפה שאת זוכרת נכון רחלי, תודה! שימחת אותי! (אגב, איך זכרת?!)
כ כבשה פלורסנטית New member 9/5/07 #5 אני בדרך כלל זוכרת תאריכים ב"ה חחחחחחחחחחחחחח והפעם זה אפילו לא כתוב ביומן!!!
ו ורודת שורש New member 9/5/07 #7 מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif המון אושר , עושר בריאות , הצלחה וכלללל מה שאתה מאחל לעצמך. (שמעתי היום שזאת הברכה הכי טובה שאפשר לאחל לבנאדם, אז איחלתי. )
מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif המון אושר , עושר בריאות , הצלחה וכלללל מה שאתה מאחל לעצמך. (שמעתי היום שזאת הברכה הכי טובה שאפשר לאחל לבנאדם, אז איחלתי. )
ר רוני13 New member 9/5/07 #8 מזל"ט(מזל טוב-למתקשים)...../images/Emo24.gif חחח....שיהיו לך כל האיחולים שכבר אמרו כאן ועוד יאמרו ויותר מזה! שתזכה ל-100 כ-20
מזל"ט(מזל טוב-למתקשים)...../images/Emo24.gif חחח....שיהיו לך כל האיחולים שכבר אמרו כאן ועוד יאמרו ויותר מזה! שתזכה ל-100 כ-20
א איתמר זלק New member 9/5/07 #9 מזל טוב אחי תיודע אתה ברשימת איסי שלי ולא זכור לי שדיברתי איתך פעם יותר מ3 משפטים וחצי... אז מזל טוב אושר כושר בריאות הצלחה והכל.
מזל טוב אחי תיודע אתה ברשימת איסי שלי ולא זכור לי שדיברתי איתך פעם יותר מ3 משפטים וחצי... אז מזל טוב אושר כושר בריאות הצלחה והכל.
H HoDoSh 16 New member 10/5/07 #11 מזל טווווווב מזל טוב..=] שיהיה לך את כל הטוב שאתה מאחל לעצמך בן כמה אתה?
I isilme New member 14/5/07 #13 ../images/Emo205.gif גם אתה ברשימת אייסי שלי, וגם אנחנו החלפנו בערך 3 וחצי משפטים לפני שנים רבות...
I isilme New member 15/5/07 #16 ../images/Emo205.gif אנחנו משתמשות באייסי לצורך תכנוני מזימות על רונאל... [זדוניות שכמותנו...]