אם אני זוכרת נכון.. היום, מחר ומחרתיים עולה ההפקה של גומא אז שיהייה בהצלחה
ז זאת רק אני1 New member 10/10/04 #1 אם אני זוכרת נכון.. היום, מחר ומחרתיים עולה ההפקה של גומא אז שיהייה בהצלחה
ד דיתוּש New member 11/10/04 #3 בהצלחה! (לא היה לי זמן לאחרונה) בעע. שונאת להיות עמוסה! אני רוצה כיתה ו'
G gamegir New member 12/10/04 #5 ../images/Emo9.gif תודה! טוב, עברנו חצי.. היום הייתה ההצגה של הבחינה, והבוחנת עשתה רושם של התלהבות, אז זה טוב.. בכלל יש תגובות כיפיות ויצא, אהם, לא רע, נראה לי.. תודה על העידוד! גומא, מותש מאי-פעם (אך שמח, באופן כללי.) ואם כבר בהצלחות עסקינן- לגברת שאולה היה היום פסיכומטרי. ממ.
../images/Emo9.gif תודה! טוב, עברנו חצי.. היום הייתה ההצגה של הבחינה, והבוחנת עשתה רושם של התלהבות, אז זה טוב.. בכלל יש תגובות כיפיות ויצא, אהם, לא רע, נראה לי.. תודה על העידוד! גומא, מותש מאי-פעם (אך שמח, באופן כללי.) ואם כבר בהצלחות עסקינן- לגברת שאולה היה היום פסיכומטרי. ממ.
ל לה לה לה לה New member 12/10/04 #6 חחח..עברנו גם את זה... אני שמחה שהלך טוב, תכננתי באמת לברר את זה איתך מתישהו.. ובאמת רציתי לבוא אתמול להצגה, אבל בסוף רק הגענו לעזריאלי ב-15:00 וכבר לא ממש הספקנו../:
חחח..עברנו גם את זה... אני שמחה שהלך טוב, תכננתי באמת לברר את זה איתך מתישהו.. ובאמת רציתי לבוא אתמול להצגה, אבל בסוף רק הגענו לעזריאלי ב-15:00 וכבר לא ממש הספקנו../:
ש שלומצי New member 14/10/04 #8 אני מקווה שלודמילה לא היתה הבוחנת. ואני ממש, אבל ממש ממש בטוחה שעבר בשלום!