אם אנחנו כבר בקטע של

:) תשובות

שם, גיל ומין: עידו.. אממ.. סוף שנות.. זכר. אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) ארוך או עירום ופוך. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) קצר או עירום. מה מצויר על המצעים שלכם? חלקים. מה אתם עושים לפני השינה? צופה מע בטלויזיה. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון המעורר. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? ספסל בגן ציבורי. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אם אני קם מוקדם אז ה-11 אם מאוחר אז בשלוש. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 29 שעות חחח מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 17 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? הכי הזוי? כולם הזויים. פיג'מה - כן או לא? לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן.. איך הגעתי לספסל? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? הא, זה קורה לי כל בוקר.. בייחוד בחגים. ישנתם ערומים? כן. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן ולא אהבתי את זה. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן והוא אהב את זה. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא.. :( כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מעל מאה פעם. ישנתם אצל חבר/ה? 30 -40 פעם. ישנתם בישיבה או בעמידה? בצבא- עמידה. נרדמתם מול הטלויזיה? 4-5 פעמים. נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא קרה. חלמתם "חלום צלול"? 5 פעמים. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא זה ולא זה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אוהב את שניהם. השאלון הזה או תקנון הפורומים? אני מכותבי התקנון אז את השאלון.. איך אתם נרדמים? מסתובבים על הצד. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? 14?

Invisible Eden

New member
XDD

שם, גיל ומין: עדן, 13, נקבה. אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חולצה וגופיה איי גאס. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) אותו דבר מה מצויר על המצעים שלכם?משבצות כאלהXD מה אתם עושים לפני השינה? רואה טלוויזיה ומחשקת קצת עם סטס מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מנסה לישון שוב מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? במונית. כי היה כל כך מסריח שאני בהלם שצלחתי להשאר שם באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? כשאני עייפה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 4 לילות. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 16 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היה לי שבוע שלם שכל לילה מישהו אחר הרג אותי בחלוםXD פיג'מה - כן או לא? אצלי לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? XDDDDDDDD ישנתם ערומים? יכול להיות O: עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? XDDD עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? בסטסO: סתם לא:p עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () XDDDDDDDDDDD כן! סתם לא.. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מלא ישנתם אצל חבר/ה? נאמ... אני לא זוכרת אבל גם הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? XDDD לא יודעת נרדמתם מול הטלויזיה? כל הזמן נרדמתם בשיעור תנ"ך? XD חלמתם "חלום צלול"? אני לא זוכרת לרוב ת'חלומות שלי. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהםXD השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומיםP:

וואי יש לי שאלה--->

מה זה XDD? כל הזמן רושמים את זה ואני לא יודעת מה זה
וסורי על הבורות

Danielle b3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo74.gifעונה../images/Emo70.gif

שם, גיל ומין: דניאל *בת* 12
אוהבים לישון
כן
שמיכת פוך או סדין דקיק
פוך
איך אתם ישנים בחורף
מכנס ארוך וגופייה (פיג'מה
)
איך אתם ישנים בקיץ
מכנס קצר וגופיה
מה מצויר על המצעים שלכם
פסים
מה אתם עושים לפני השינה
רואה טלוויזיה
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר
שותים שוקו
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו
המ, לא עולה לי כרגע
איזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ
תשע
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם
הרבה זמן
מה הזמן הכי ארוך שישנתם
מה החלום הכי הזוי שלכם
חח יואו
חצי מהחלומות שלי הם הזווים
פיג'מה כן או לא
כן
בכיף
האם אי פעם
קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו
כן
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה
לא ממש
ישנתם ערומים
אולי רק שהייתי קטנה
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה
חס וחלילה
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה
גם לא
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה
ממש לא
כמה פעמים..
ישנתם מחוץ לבית
מי סופר
ישנתם אצל חבר/ה
מי סופר..
ישנתם בישיבה או בעמידה
לא שזכור לי
נרדמתם מול הטלויזיה
הרבה
נרדמתם בשיעור תנ"ך
אף פעם
חלמתם "חלום צלול"
ז"א
מה מרדים אתכם יותר
המורה לתנ"ך או המורה לכימיה
אבשלום קור או עמנואל הלפרין
מי הם
השאלון הזה או תקנון הפורומים
תקנון
איך אתם נרדמים
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהנההה

שם, גיל ומין:עדי, 17 וחצי, נקבה אוהבים לישון? כן/לאלא שמיכת פוך או סדין דקיק?אני עם שמיכת פוך בכל עונות השנה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)חולצה ארוכה מכנסיים ארוכות וגרביים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)גופיה ולפעמים מכנס קצר מה מצויר על המצעים שלכם?בדרך כלל סתם פסים או ריבועים או פרחים כאלה.. מה אתם עושים לפני השינה?רואה טלוויזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?חוזרת לישון
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?לובי של בניין באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?3-4 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?14 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?וואי תמיד יש לי חלומות הזויים פיג'מה - כן או לא?לא אבל בגדים לבית האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא
ישנתם ערומים?לא.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?חחח כן.. סתם לא
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון אם כוללים טיולים וכאלה.. ישנתם אצל חבר/ה?בשנה האחרונה? נראה לי 7-8 משהו כזה ישנתם בישיבה או בעמידה?בישיבה הרבה.. בבית הספר נרדמתם מול הטלויזיה?כל יום.. אני ישנה רק עם טלווזיה נרדמתם בשיעור תנ"ך?זה לא מורה שאפשר להירדם אצלו בשיעור בלי לצאת מזה בטוב חלמתם "חלום צלול"?אני לא יודעת אם זה היה חלום צלול או לא מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורומים
איך אתם נרדמים?רק עם טלוויזיה ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?4x25-100=0 סינוס 0 זה 90 אבל אם אתם רוצים סוגריים אז צריך לספור כמה שאלות יש כאן ואין לי כוח לזה

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifME!

שם, גיל ומין:אריאל,13,נקבה אוהבים לישון? כן! מאודד שמיכת פוך או סדין דקיק?תלוי מתי.. מתי שקר אז פוך ומתי שחם אז סדין איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)בגדים ארוכים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)גופיה ובוקסר של אבא
מה מצויר על המצעים שלכם?בובספוגגג
מה אתם עושים לפני השינה?טלויזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?פותחים עיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?בשקי שינה על האדמה בלי אוהל באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?11 בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?14 שעות
מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שאני ואחותי נסיכות ואז באה הפיה של סינדרלה והופכת את אחותי לסרטן פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?חחחחחחחחחחחחח לא ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?ל-א-א-א-א.. אלא אם כן לשפוך משחת שיניים נחשב מעשים מגונים עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לאא.. אלא אם כן לשפוך משחת שיניים נקרא מעשים מגונים עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?חח לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?הרבה ישנתם אצל חבר/ה?הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה?לא זוכרת נרדמתם מול הטלויזיה?הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך?אינלי שיעור תנ"ך
חלמתם "חלום צלול"?מ'זה חלום צלול
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורומים איך אתם נרדמים?טלויזיה ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?אעאעאעא אינלי כוח

הו, אני:)

שם, גיל ומין: דניאל, 15, נקבה. אוהבים לישון? כן/לא: כןכן שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)תחתונים וחזיה:) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) אותו דבר:) מה מצויר על המצעים שלכם? בדרך כלל כלום. מה אתם עושים לפני השינה? מתקלחת, ורואה טלויזיה. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מפהקת ונרדמת שוב:) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על סלעים בתוך סקס שינה שהסלע היה בתחת שלי וזה לא היה נוח. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אין שעה מוגדרת. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים נראה לי. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 28 שעות:) מה היה החלום הכי הזוי שלכם? יש המון..( ויקי, ניל רואה לי את החריץץץץ) פיג'מה - כן או לא? לא! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ברור מה, כל יום. ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? הווו כןכן. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()לא ידוע לי. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? כמובן:) ישנתם אצל חבר/ה? כן. ישנתם בישיבה או בעמידה? כן. נרדמתם מול הטלויזיה? כןכן. נרדמתם בשיעור תנ"ך? כן:) חלמתם "חלום צלול"? אממ מזה?X_X מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי הם? השאלון הזה או תקנון הפורומים? לא קראתי את תקנון הפורומים*אופסי* איך אתם נרדמים? זאת שאלה שאני גם צריכה לחשוב עלייה, לא הבנתי איך אני נרדמת. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אמא שלכם זונה

dandusha1

New member
עונה :)

שם, גיל ומין: דניאל , 14 וחצי , נקבה :] אוהבים לישון? כן/לא: כן :) שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךך רצצצח :] איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?): מממממ פיג'מה :] איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) אממ פיג'מה :] מה מצויר על המצעים שלכם? שמש וכוכבים :) מה אתם עושים לפני השינה? טלויזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים :) מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממממ אוהל ? חח :] באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מתי שיוצא , 1 ,2 , 12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום :] מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יום :] חח מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אוי אתם לא רוצים לדעת :] פיג'מה - כן או לא? כן ! :] האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חח ברור :] עודדי אש :) ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא #!@ עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () אההה לא !@ כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? הרבבה :] ישנתם בישיבה או בעמידה? חח לא נרדמתם מול הטלויזיה? כל הזמן נרדמתם בשיעור תנ"ך? מממ לא הרבה דווקא :] חח חלמתם "חלום צלול"? שזה ?:| מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה !@ וואי .. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל :) השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון

d r o r y

New member
עונהההההה:

למחזר סקרים מהארכיון, אז - שאלון שינה: שם, גיל ומין:דרור,זכר,בן 23 אוהבים לישון? כן/לא:תלוי מתי שמיכת פוך או סדין דקיק?סדין דקיק איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה.בגדים ארוכים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)בדר"כ,רק עם מכנס קצר.בלי גרביים ובלי חולצה. מה מצויר על המצעים שלכם?פרחים או כל מיני צורות משונות מה אתם עושים לפני השינה?לפעמים יושב על המחשב,לפעמים שומע רדיו,ועוד כל מיני דברים. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?בדר"כ,שותף פנים,והולך לאכול מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?באחד מהטיולים השנתיים בבי"ס. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?בין חצות ל 2:00 בלילה,בערך. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?משהו כמו יום וחצי מה הזמן הכי ארוך שישנתם?בערך 10 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?היו אלפים פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?כן...הבאתי ביד תוך כדי חלום. () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מאות פעמים ישנתם אצל חבר/ה?עשרות פעמים ישנתם בישיבה או בעמידה?מאות פעמים נרדמתם מול הטלויזיה?בטח עשרות פעמים נרדמתם בשיעור תנ"ך?לא יודע חלמתם "חלום צלול"?3/4 פעמים ככה מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?שניהם היו מרדימים אבשלום קור או עמנואל הלפרין?לא יודע השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון איך אתם נרדמים?לא יודע...מה שבטוח זה שלוקח לי הרבה זמן ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?3.9012333

בלבוש1

New member
../images/Emo113.gifשאלון שינהה../images/Emo6.gif

שם, גיל ומין: ענבל עוד מעט 12 ובת
אוהבים לישון? אממ ככה ככה.. לא ממש
שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוךך.. הכי שווה! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) בחורף עם חולצה ארוכה ומעל חולצה ארוכה עווה ומכנסיים
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) אממ עם חולצה קצרה ומכנס קצר מה מצויר על המצעים שלכם? תולי.. כל פעם אני מחליפה
עכשיו זה סתם סגול:-S מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחת שיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? במרפסת
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 11-10 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום שלם מה הזמן הכי ארוך שישנתם? לאדעת.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שחלמתי על איש שקוראים מר דשא ואמרתי לו: "לילה טוב מר דשא יקירי"
פיג'מה - כן או לא? כןן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חח כן
מלא פעמים!1 התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? שמע ישראל לא
ישנתם ערומים? לעע עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא *טפוטפוטפו* עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן! ברור! סתםם
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מלא אבל מלא פעמים! ישנתם אצל חבר/ה? כנ"ל
ישנתם בישיבה או בעמידה? חחחחחחחחחחחחח
אף פעםXDD נרדמתם מול הטלויזיה? מלא אבל מלא פעמים! נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא.. חלמתם "חלום צלול"? לא.. אוף אני רוצה
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? המורה לתנ"ך
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אף אחד השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים
חח אף פעם בחיי לא קראתי אותו ואני גם לא אקרא
איך אתם נרדמים? עם ספר
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? 3 ?

עונה../images/Emo9.gif

שם, גיל ומין:---- אוהבים לישון? כן/לא:לפעמים.. שמיכת פוך או סדין דקיק?בחורף פוך,בקיץ סדין.. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)--- איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)--- מה מצויר על המצעים שלכם?יש לי כמה..
מה אתם עושים לפני השינה?עוצמת עיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?פוקחים עיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?--- באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?סביבות שתים עשרה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?פעם אחת ישנתי 3 שעות.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?11 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?--- פיג'מה - כן או לא?לפעמים
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?אממ..לא זוכרת
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא..
ישנתם ערומים?--- עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?WTF?!?! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?כנ"ל.. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?כנ"ל.. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?לא ספרתי.. ישנתם אצל חבר/ה?יאפ! ישנתם בישיבה או בעמידה?--- נרדמתם מול הטלויזיה?פעם אחת.. נרדמתם בשיעור תנ"ך?פעם אחת כמעט..
חלמתם "חלום צלול"?אע?! מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?גם וגם השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורום..חחחח איך אתם נרדמים?בשקט..

לאוורלה

New member
עונננהההההההה

אוהבים לישון? כן/לא? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? בקיץ סדין בחורף פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)רק עם תחתונים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)רק עם תחתונים מה מצויר על המצעים שלכם?כרגע עצים ונוף מה אתם עושים לפני השינה?טלויזיה/מחשבות/ספר מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?צחצוח שינים ,פיפי מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? נראה לי על הרצפה ברכבת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?חופש- 3/4 בי"ס 11/12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? נראה לי יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 14 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אין לי כוח להסביר אבל זה מאוווווד הזוי פרטים למעוניינים פיג'מה - כן או לא? לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן! התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? תפסתם אותי..... ישנתם ערומים?כה עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()יש מצב כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?בערך לא יודעת 1200 ישנתם אצל חבר/ה?600 ישנתם בישיבה או בעמידה?20-900 נרדמתם מול הטלויזיה?5-6 נרדמתם בשיעור תנ"ך?1 חלמתם "חלום צלול"?מה זה חלום צלול?! מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה (לא שאני לומדת אבל כשלמדתי) אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום השאלון הזה או תקנון הפורומים?לא קראתי את התקנון אז כנראה שזה יהיה השאלון...

D o o S h a

New member
עונה

שם, גיל ומין: עדי, בת אוהבים לישון? כן! שמיכת פוך או סדין דקיק? תלוי בעונה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה בדר"כ איך אתם ישנים בקיץ? טישרט גזורה ובוקסר מה מצויר על המצעים שלכם? הם חלקים מה אתם עושים לפני השינה? מ'זתומרת? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? דבר ראשון כאילו? שמה משקפיםם מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? טירה צלבנית! רק שלשום ישנתי שם באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי ביותר.. אבל נגיד 11... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום וחצי מה הזמן הכי ארוך שישנתם? נמממ 12 שעות, מאתמול להיום מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אוי יש אחד.. שאני לא יכולה להגיד
פיג'מה - כן או לא? בטח! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן חח התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לאאא ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא!!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לאאאאאאאאאא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאאאא! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? המון ישנתם אצל חבר/ה? המוןן ישנתם בישיבה או בעמידה? מדי פעם באוטובוסים לטיולים וכאלה נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? לגמרי? אף פעם... חלמתם "חלום צלול"? אני חושבת שאין כזה דבר מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לתנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים!! איך אתם נרדמים? בזמן האחרון- אני מגלה שאני נרדמת על הגב ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? מזה סינוס?

REUT TV

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם, גיל ומין:רעות בת 17 וחצי אוהבים לישון? כן מאדדד שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? גם
מה מצויר על המצעים שלכם? חחח כל שבוע משו אחר
מה אתם עושים לפני השינה? אמבטיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? תא המטען של האוטו
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12,1 בלילה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יום וחצי פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? הלוואיייי
ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חחחחחח לאא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? אויש..הרבה.. ישנתם אצל חבר/ה? 4-5 פעמים ישנתם בישיבה או בעמידה? אף פעם נרדמתם מול הטלויזיה? זה קורה כל הזמן..
נרדמתם בשיעור תנ"ך? אמממ לא..דווקא מעניין חלמתם "חלום צלול"? מזתומרת?
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל הלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? מזה?? אין לי כוח..

מאמא ג'סט קילד א מאן

למחזר סקרים מהארכיון, אז - שאלון שינה: שם, גיל ומין:גלי 15 נקבה אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק?שמיכת פוך ברור איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)פיג'מה מה מצויר על המצעים שלכם?כול מיני מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחת שיניים או נמצאת על המחשב מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מתלבשת מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?לא זוכרת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?בימי בצפר 12-1 לא בימי בצפר 2-4 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?20 שעות ככה מה הזמן הכי ארוך שישנתם?20 שעות ככה מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שילד אוטיסט מאיים עליי פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לאאאאא! ישנתם ערומים?לאאאאא! עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לאאאאא נו עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()אוף!!!לא!!! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מלא ישנתם אצל חבר/ה?פוףףףף המון ישנתם בישיבה או בעמידה?מלא! נרדמתם מול הטלויזיה?מלא נרדמתם בשיעור תנ"ך?מלא חלמתם "חלום צלול"?לא קרה מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?לכימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?112.5

shemesh16

New member
שאלון נחמד :))

שם, גיל ומין: עדי, בת 16, נקבה =] אוהבים לישון? כן/לא: כן מאוד.. שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך.. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חולצה ומכנסיים ארוכים.. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מכנס קצר וגופיה מה מצויר על המצעים שלכם? לא זוכרת מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? כנ"ל.. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממ אינלי מושג באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? כשיש בצפר משהו כמו 11,12.. כשיש חופש בשעות הקטנות של הלילה =) מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? אינלי מושג =) מה הזמן הכי ארוך שישנתם? נראה לי 10 שעות.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכרת פיג'מה - כן או לא? לא.. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא... התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחח לא ישנתם ערומים? לא .. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא!!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לאאאא..... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () :0 כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? דיי הרבה ישנתם אצל חבר/ה? דיי הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? לא הרבה נרדמתם מול הטלויזיה? פעם ב.. נרדמתם בשיעור תנ"ך? חח לא חלמתם "חלום צלול"? לאדעת מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? חחח כימיה! אבשלום קור או עמנואל הלפרין?חחחחח לאדעת השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים.. השאלון הזה אחלה =) איך אתם נרדמים? מזה איך..שוכבת על המיטה ונרדמת ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? לא יודעת )

למעלה