אם אנחנו כבר בקטע של

אם אנחנו כבר בקטע של

למחזר סקרים מהארכיון, אז - שאלון שינה: שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

עונה

שם, גיל ומין: מזה משנה ?
אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) ארוך איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) קצר
מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחים שיניים ? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? רואה מה השעה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אמממ לא יודעת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 27 שעות חחח מה הזמן הכי ארוך שישנתם? לא בדקתי מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו כמה
פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא ממש... לא הבנתי איפה אני לקח לי כמה שניות לקלוט
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא
ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא !!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? חח לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לאאאאאאא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? לא ספרתי... די הרבה ישנתם אצל חבר/ה? גם לא ישנתם בישיבה או בעמידה? ישיבה באוטו וכאלה.. נרדמתם מול הטלויזיה? אני לא סופרת דברים כאלה חחח נרדמתם בשיעור תנ"ך? 0 חלמתם "חלום צלול"? 0 מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה אז תנך
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? לא ניסיתי השאלון הזה או תקנון הפורומים? לא ניסיתי איך אתם נרדמים? עוצמים עיניים ? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? מה

יyלושקי

New member
עונה :)

שם, גיל ומין: יעל 14.10 נקבה דע אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךךךךךךךך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) גופיה ותחתונים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גם מה מצויר על המצעים שלכם? כלבים טחח מה אתם עושים לפני השינה? מתפשטת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתהפכת לצד השני במיטה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? לא יודעת ... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בחופש מאוחרררר מאוד. ביום ביצפר רגיל 12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 4 שעות? מה הזמן הכי ארוך שישנתם?10 שעות.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? עזבו
פיג'מה - כן או לא? לא. מעצבן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חח לאאא ישנתם ערומים? לא מסוגלת עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? חחחחח אולי עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () חחחחחחחחחח .. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? לא הרבה
ישנתם בישיבה או בעמידה? לא קיים טחח נרדמתם מול הטלויזיה? כע נרדמתם בשיעור תנ"ך? כע חלמתם "חלום צלול"? כע מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? שניהם. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי? השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים בהחלט טחחחחחחחח
איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? עשו לי ובה באמצע החופש מתמטיקה?! בחייאת

תשובות

שם, גיל ומין: שרית, 23, נקבה. אוהבים לישון? כן. שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכה דקה. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חולצה ומכנס. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)ערומים. מה מצויר על המצעים שלכם? פרחים. מה אתם עושים לפני השינה? מתפנקת עם החתולים ועם החבר. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על שקי דואר. אח, איי, עוקץ! באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מאוחר. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? שלושה ימים. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 15 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו הרבה. פיג'מה - כן או לא? לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא. ישנתם ערומים? כן. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () בזמן השינה??? כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה מאוד. ישנתם אצל חבר/ה? גם הרבה. ישנתם בישיבה או בעמידה? קרה לפעמים. נרדמתם מול הטלויזיה? ממש מעט. נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא קרה. חלמתם "חלום צלול"? תגדירו "חלום צלול". מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? המורה לכימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהם. השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים. איך אתם נרדמים? על הבטן. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? 33.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם, גיל ומין: מאיה, 15, נקבה בהחלט. אוהבים לישון? לא. בזבוז זמן. שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך. איך אתם ישנים בחורף? יש לי פוך, אז חולצה ארוכה משוחררת ותחתונים. איך אתם ישנים בקיץ? תחתונים וחזיה, או חולצה ממש קצרה. מה מצויר על המצעים שלכם? או שהם בצבעים אחידים וצבעוניים, או שיש עליהם ציורים של פרחים גדולים כאילו שילד צייר את זה. מה אתם עושים לפני השינה? מסתמסת\מדברת בפלאפון, ואז קוראת משהו. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים, שוטפת פנים. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? חדר של אחראית בבריכה ליד הכנרת, אני חושבת. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? או בכלל לא, או 3 הכי מוקדם. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? שלושה ימים וחצי. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יום בערך. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? כל החלומות שלי הזויים. אין אחד שלא. אפשר לעשות את 'עליסה בארץ הפלאות - התנסות בסמים שהובילו לכתיבת הסרט' עם החלומות שלי. פיג'מה - כן או לא? חלקים ממנה. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא. ישנתם ערומים? כן. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן:ס!~ עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שאני יודעת. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? מיליארדים. ישנתם אצל חבר/ה? מיליארדים. ישנתם בישיבה או בעמידה? הרבה. נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה. נרדמתם בשיעור תנ"ך? יותר מחמש. חלמתם "חלום צלול"? פעמיים בערך. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה. ולמרות שהיא יותר נחמדה וכזו זקנה חביבה, מהלעשות וכימיה זה לא המקצוע הנבחר שלי. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? הלפרין. השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומימ. איך אתם נרדמים? יש לי שתי שיטות כשאני לא נרדמת. הראשונה - לדמיין שמישהו שאני לא רוצה לדבר איתו נמצא בחדר, ואני מעמידה פנים שאני ישנה כדי שילך, ואחרי כמה זמן אני נרדמת. השניה - שמה את האור חלש-חלש ולוקחת ספר, ומתחילה לקרוא עד שהעיניים שלי מתעייפות, ואז מניחה את הספר בצד ונרדמת. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? עזבו אותי באמשלכם.

עונה../images/Emo3.gif

שם, גיל ומין: טל, 14, נקבה אוהבים לישון? כן
/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה {עבה מאוד
} איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופייה ומכנס קצר...לא צריך להגזים מה מצויר על המצעים שלכם? פרחים בד"כ מה אתם עושים לפני השינה? רואה טלוויזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פותחת עיניים
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אוהל באמצע שומקום, גיחה נו. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בין 22:00 ל-23:00 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום מה הזמן הכי ארוך שישנתם? עשר שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו יותר מדי כאלו פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? עוד לא
ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שאני יודעת
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה
ישנתם אצל חבר/ה? הרבה
ישנתם בישיבה או בעמידה? אפעם נרדמתם מול הטלויזיה? אולי פעם אחת או פעמיים נרדמתם בשיעור תנ"ך? אפעם חלמתם "חלום צלול"? אולי פעם אחת מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אני לא לומדת כימיה...והמורה לתנ"ך לא מרדים אותי, להפך
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? אממ....סתם, שוכבת על המיטה ונרדמת. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? כל מה שיצא לי זה כאב ראש

גמני עונה אלף פעמים לאותו שאלון :)

שם, גיל ומין: חנית, 19.6 , נקבה אוהבים לישון? כן/לא בחורף כן! שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך..אוחחחח, איך בא לי עכשיו איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)מכנס טרנינג וגופייה.. איך אתם ישנים בקיץ?מכנס קצר וגופייה.. מה מצויר על המצעים שלכם? הם לרוב חלקים , כשמצוייר מצויירות דמויות של וולט דיסני מה אתם עושים לפני השינה?מאזינה למוסיקה וקוראת ספר..או שפשוט מדברת בטלפון מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שוטפת פנים, מבינה שאני מאחרת להרצאה או לעבודה ואין לי זמן לנשום לוקחת שלוק מהקפה ועפה.. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?בשבט אפריקני באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?לאחרונה , ב3 לפנות בוקר.. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? ארבעה ימים.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?8 שעות בממוצע?חח מה היה החלום הכי הזוי שלכם?לא זוכרת..היו הרבה כאלה פיג'מה - כן או לא?ברור שכן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא.. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?חחחחח.אמא'לה..לא! ישנתם ערומים?כן,זה דיי נוח עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?היו מתים..יש לי הגנה..חח עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא..אני לא עד כדי כך נואשת עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?מה לעזאזל?! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון.. ישנתם אצל חבר/ה?כן..יש מישהו שלא?! ישנתם בישיבה או בעמידה?גם וגם..חח..זה מזכיר לי דברים נרדמתם מול הטלויזיה?המון פעמים נרדמתם בשיעור תנ"ך?כן, ושעה אחרי זה מצאתי את עצמי אצל המנהל חלמתם "חלום צלול"?אולי, לא זכור לי מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לתנ"ך..כימיה פשוט אהבתי אבשלום קור או עמנואל הלפרין?חחח...אבשלום קור אין ספק..עמנואל הלפרין העפעפעים שלו קצת מרדימות..אבל, התגברתי השאלון הזה או תקנון הפורומים?התקנון איך אתם נרדמים?מחבקים כרית או את החבר, עוצמים עיניים, מתגלגלים שעה במיטה, ועוד לא הספקתי להירדם כבר בוקר..איזה באסה! ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? 0.00008888888876754543434?

PUZMAK J

New member
תשובות שלי

שם, גיל ומין: ירון, 14 וחצי זכר אוהבים לישון? כן/לא: כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)בחורף? עם סווטשרט וטרנינג עבה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) עם בוקסר בדר"כ מה מצויר על המצעים שלכם?פו הדב מה אתם עושים לפני השינה? מכבים את האור מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פותחים את התריס מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? על גג של מתקן למיחזור בקבוקים באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בלימודים בסביבות 10-11... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 42 שעות... כמעט יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 34 שעות, יום וחצי מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אני אחסוך מכם... פיג'מה - כן או לא? לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן... בטיול, בגיחת לילה נרדמתי בדרך והתעוררתי וראיתי מולי עץ, והייתי בטוח שהוא בלון... ולקח לי איזה דקה להבין איפה אני בכלל... התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא... אבל קרה לי עם קובי מחט... בטיול לשוויץ כשזכינו בששטוס ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? אמ...לא שידוע לי... עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? אמ... נישקתי מישהי כשהיא ישנה... לא יותר מזה.. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()אמ.. אמ.. מה פתאום...אמ.. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? רגע אני אחשב... בסביבות ה200 פעמים... ישנתם אצל חבר/ה? בסביבות ה130 פעמים ישנתם בישיבה או בעמידה? בערך 20 פעמים... נרדמתם מול הטלויזיה? בערך 1,000,000 פעמים... נרדמתם בשיעור תנ"ך? 3-4 פעמים... חלמתם "חלום צלול"? 6 פעמים מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל הלפרין, אני מת על אבי... השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון פורומים איך אתם נרדמים? עם מאוורר ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

coullette

New member
^^()^^

שם, גיל ומין:
דפנה,21 נקבה אוהבים לישון? כן/לא
כן שמיכת פוך או סדין דקיק?
פוךךך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)
פיג'מה ארוכה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)
פיג'מה קצרה מה מצויר על המצעים שלכם?
תותים מה אתם עושים לפני השינה?
מקשיבים למוזיקה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מצחצחת שיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?
בהרצאה בסטטיסטיקה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?
1:00 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?
לא יודעת מה הזמן הכי ארוך שישנתם?
20 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?
היו הרבה פיג'מה - כן או לא?
כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
חח איך ידעת? ישנתם ערומים?
כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
לא חח עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
חח לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כנל כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?
לא יודעת ישנתם אצל חבר/ה?
כנל ישנתם בישיבה או בעמידה?
נרדמתם מול הטלויזיה?
לא הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך?
מעולם לא חלמתם "חלום צלול"?
כן מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?
חח אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?
חח איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?
מאיפה לי

עונה.......

שם, גיל ומין: יהודית, 13, נקבה אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? תלוי: חורף-שמיכת פוך
וקיץ סדין דקיק.. איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה
איך אתם ישנים בקיץ? פיג'מה
מה מצויר על המצעים שלכם? כל פעם משהו אחר: נקודות, פסים, כתוב "blue" ועוד כל מיני..
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחת שיניים, ואחר כל במיטה מסתכלת בקטלוגים (או מדברת בטלפון אם מתקשרים)
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? בודקת הודעות בפלאפון ואם אחותי לא בבית במחשב ואז הולכת לשירותים
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אין כזה...
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? חצות או 11 בימי לימודים, בחופש 3 או 2 או אפילו 4 או 5 אם אני לא עייפה...
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 49 שעות
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 14 שעות.... מה היה החלום הכי הזוי שלכם? על זה שאני מכשפה (טובה אבל!) ואני עושה כל מיני קסמים (נגיד מביאה לאמא שלי מכונית) - ואז המכונית התחילה לנסוע לבד וכל זה ועוד דברים ממש מפגרים עם המכונית והיא דיברה ועוד כל מיני דברים דפוקים כאלה ממש מפגר
פיג'מה - כן או לא? כן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כןן חח...
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחח בטח רק זה...
ישנתם ערומים? לא חושבת.. לא.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? חח לאאא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא נדמה לי, ואם כן אני מעדיפה לא לדעת..
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ה-ר-ב-ה!! (30 35 פעמים..) ישנתם אצל חבר/ה? ברבה לא יודעת.. .10 15 פעמים... ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה (ולא בדיוק כי זה משהו כזה שלא ישיבה, לא שכיבה...) נרדמתם מול הטלויזיה? כן... אבל רק פעמיים... נרדמתם בשיעור תנ"ך? כמעט.. חלמתם "חלום צלול"? מה זה..
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה
אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי אלה בכלל?? השאלון הזה או תקנון הפורומים? השאלון.. איך אתם נרדמים? רק כשאני מעוד עייפה, או סתם עייפה. ואם אני לא עייפה-רק אחרי 3 שעות במיטה, ואם אני בכלל לא עיפה-אף פעם.. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? 100

shir8m

New member
עונה

שם, גיל ומין:שיר 15 לפני יומיים נקבה אוהבים לישון? כן/לא יאפ שמיכת פוך או סדין דקיק? בחורף-פוך ותוספות מעליו קיץ-סדין דקיק/פיקה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)מכנס וחולצה ארוכים ועבים (לא פיג'מה קנויה אלא סתם מה שאני מוצאת בארון) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מכנס קצר וגופיה/חולצה קצרה מה מצויר על המצעים שלכם?הם חלקים מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחת שינים ולפעמים קוראת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שותה שוקו!!!!!!!! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אמ...נראה לי אוהל בדואי (פעמיים) באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12 וחצי /12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?לא זוכרת...לא נראה לי משהו מוגזם מה הזמן הכי ארוך שישנתם?נראה לי שבערך 13 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פעם כשהייתי קטנה חלמתי שאני זקנה ושיש לי שיער כמו של בן גוריון , והייתי בקניון מוזר ורציתי להתאבד בקפיצה מאחת מהקומות פיג'מה - כן או לא? אמ...אני כמעט ואף פעם לא ישנה עם פיג'מה אלא סתם עם בגדים לשינה האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן..נראה לי שזה קרה גם באוהל הבדואי התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? בטח שכן...סתם ישנתם ערומים?אולי כשהייתי קטנה עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא! אבל אם להעיר מישהו בדרך ממש מציקה נחשב למעשה מגונה אז כן... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()לא! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה לא זוכרת...לא נראה לי שיותר ממאה זה נשמע מוגזם ישנתם אצל חבר/ה?מה זה השאלות האלה..מאיפה אני זוכרת?? בסביבות ה-30 ישנתם בישיבה או בעמידה? בעמידה אף פעם לא אבל בישיבה נרדמתי כשנסעתי באוטו.. נרדמתם מול הטלויזיה? אם עשיתי את זה אז זה היה בצהריים וזה היה מתוכנן נרדמתם בשיעור תנ"ך?קשה להרדם בבצפר..קר מדי חלמתם "חלום צלול"? מה זה? סליחה על הבורות מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?אני לא לומדת כימיה אז זה חייב לביות המורה לתנ''ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל הלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים? אף פעם לא קראתי את התקנון...או שכן ונרדמתי באמצע איך אתם נרדמים? בקלות ובזהירות רבה ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? מה זה סינוס?

PennyLaneM

New member
...:]

שם, גיל ומין: מורן,17,נקבה. אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חולצה ארוכה,מכנס ארוך,גרביים. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) תחתונים וגופיה. מה מצויר על המצעים שלכם? המצעים אדומים. מה אתם עושים לפני השינה? עוצמים עיניים :] מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פפוקחת עיניים. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אנערף. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 1-2 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 13 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אין לי כוח לפרט. פיג'מה - כן או לא? כן. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא. ישנתם ערומים? כן. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כן :] עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא. כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה. ישנתם אצל חבר/ה? אצל החבר פעמיים..אמא לא מסכימה ;[ ישנתם בישיבה או בעמידה? אפס נרדמתם מול הטלויזיה? כמעט תמיד. נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא ספרתי. חלמתם "חלום צלול"? הרבה. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? שתיהן. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהם. השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון. איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? פחחחחח

A Radcliffe

New member
MEֱ../images/Emo129.gif

שם, גיל ומין:עמית,12,
אוהבים לישון? כן/לא:כן! שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)בגדים שנחשבים לפיג'מה... איך אתם ישנים בקיץ? כנ"ל.... מה מצויר על המצעים שלכם?עכשיו?דירה להשכיר
מה אתם עושים לפני השינה?קוראת+שומעת מוזיקה/רק קוראת/רואה טלוויזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?בחופש?קמה למחשב....לא בחופש?מתחילה להתארגן לביצ'פר... מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אה...מחנ"ק...
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?מאוחר מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?אה.... מה הזמן הכי ארוך שישנתם?אה.... מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שהייתי בגן ונכנס נמר שיכול לעוף.. פיג'מה - כן או לא?כן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
הייתי רוצה
ישנתם ערומים?לא... עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?כמה פעמים לא זוכרת כמה... ישנתם אצל חבר/ה?לא זוכרת ישנתם בישיבה או בעמידה?אה... נרדמתם מול הטלויזיה?הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך?0 חלמתם "חלום צלול"?הא? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?שתיהן(אפילו שאין לי מורה לכימיה יש לי מורה למדים...
) אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אה.... השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון איך אתם נרדמים?אה....בשכיבה.ץ ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?לא יודעת מזה סינוס אז מה שמישו אחר כתב:........ נו באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(שלי...)

עונה../images/Emo3.gif

שם, גיל ומין: *חסוי*,12,נקבה
אוהבים לישון? כן/לא-כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חולצה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופייה ובוקסר
מה מצויר על המצעים שלכם? פרחים סגולים
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכת לשירותים
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אממ לאדעת.. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 10,11... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? עד חמש וחצי בבוקר
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? עד 4 וחצי בצהריים
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אממ מעדיפה לא לדבר עליו.. אבל ליז יודעת מהו
פיג'מה - כן או לא? כןןןן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? נו כןן=/=/ עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא=| עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא=| עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא=| כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? נו זה לא כמו השאלה הקודמת..? ישנתם בישיבה או בעמידה? אממ אף פעם.. נרדמתם מול הטלויזיה? אממ פעמיים-שלוש אצל חברה אני חושבת.. נרדמתם בשיעור תנ"ך? אף פעם לא.. תנ"ך זה השיעור האהוב עלי
חלמתם "חלום צלול"? הא? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדים כימיה.. ותנ"ך אני אוהבת:_P אבשלום קור או עמנואל הלפרין? האאאא?? השאלון הזה או תקנון הפורומים? אפחד מהם
איך אתם נרדמים? עוצמת עיניים?
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? לא רוצה

עונה

שם, גיל ומין:רעות, 16, נקבה אוהבים לישון?
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? גם
מה מצויר על המצעים שלכם? כל מיני... מה אתם עושים לפני השינה?פותרים תשבצים.. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? במחשב... מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?שק שינה באמצע שום מקום מתחת לכיפת השמים... באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?11 וחצי... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?לילה אחד.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? הלכתי לישון ב- 11 וקמתי ב-10.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו לי הרבה... פיג'מה - כן או לא? כן... האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?חחחחחחחחח לא... ישנתם ערומים?כעע... עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא.. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא... עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא... חחחחחחח כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?הרבההה... ישנתם אצל חבר/ה? 3 פעמים... משהו כזה... לא הרבה.. ישנתם בישיבה או בעמידה? אף פעם.. נרדמתם מול הטלויזיה? לא זוכרת כמה.. אבל זה קרה.. נרדמתם בשיעור תנ"ך? חחחחחחחחחחחח זה לא קרה.. אבל כל שיעור זה כמעט קורה.. חלמתם "חלום צלול"?מה זה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנ"ך... אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור... השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים...

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

שם, גיל ומין: אודליה, 14.9, F אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) מממ בעיקרון יש לי חולצות שאני לא יוצאת איתן מהבית אז אפשר לקרוא להן פיז'מה..וגם אם ממש קר אז סווטישרט איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) חולצה קצרה.. מה מצויר על המצעים שלכם? חיחי, המומינים!
מה אתם עושים לפני השינה? מורידה תמשקפיים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? משתינה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? מכווצת על איזה מושב ב480 באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 11.. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים ומשהו.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 20 שעות עם הפסקה של חצי שעה באמצע מה היה החלום הכי הזוי שלכם? חחחחחחחח באמת נראה לכם שיש איזה "הכי" מבין כל ההזויים שלי?! הצחקתם אותי!
פיג'מה - כן או לא? יא אללה..שאלו יהיו הדילמות שלנו:| האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא:| ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? |: כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? חח אני סופרת? ישנתם אצל חבר/ה? כנ"ל.. ישנתם בישיבה או בעמידה? לודעת, פעמים ספורות נרדמתם מול הטלויזיה? אפעם אני חושבת נרדמתם בשיעור תנ"ך? אפעם חלמתם "חלום צלול"? וואי, הרבה:] מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? חח אי אפשר לבחור השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? לודעת..מתכרבלת בשמיכה עוצמת עיניים ומקווה לטוב ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אני לא עד כדי כך משועממת

מממ אניי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

שם, גיל ומין: צליל, 12.5, נקבה אוהבים לישון? כן/לא כןןןןןן שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכתת פוךךךךךךךךךךך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי? חולצה ארוכה ובוקסר של פווו הדבבבבב
איך אתם ישנים בקיץ? גופיה ובוקסר שמצויר עליו שמש! חחחחחחח מה מצויר על המצעים שלכם? ממממ משהו מוזר כזה.. לא ברור! אבל יפה! מה אתם עושים לפני השינה? רואה טלויזיה! מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים, מסתרקת, ואזזז הגיע תורו של המחשב חחח! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? ביער! חחח היו שם עקרביםםםםםםםם!!! באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 3:00 כשיש חופש וכשיש לימודים בערך ב- 00:00 או 1:00 לפעמים! מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום שלםםם מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שגנבו לי את המחשב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן חח! התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבההההההה ישנתם אצל חבר/ה? הרבההההההה ישנתם בישיבה או בעמידה? אף פעם נרדמתם מול הטלויזיה? מלאאאא!! נרדמתם בשיעור תנ"ך? חחחח פעם אחת חלמתם "חלום צלול"? הא?! מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים! איך אתם נרדמים? עם מוסיקה שקטה חח! ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אין לי כווחחחחחח!

danielle099

New member
ם אני ודרך אגב חדשה ...../images/Emo24.gif

שם, גיל ומין: דניאל 15 נקבה אוהבים לישון? כן/לא מאוד שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיגמה ארוכה או בגדים ארוכים איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)בוקסר וגופיה מה מצויר על המצעים שלכם?חלקים .. מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחים שיינים.....חח מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחים שינים.....חח מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אמ....לא יודעת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?תלוי אם יש בצפר 11 ואל לא מתי שבא לי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יום שאחד..חח מה הזמן הכי ארוך שישנתם?12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?ואי לא זוכרת כבר פיג'מה - כן או לא?תלוי האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא ישנתם ערומים?לללא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()ללא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מלא ישנתם אצל חבר/ה?מלא ישנתם בישיבה או בעמידה?אף פעם נרדמתם מול הטלויזיה?מלא נרדמתם בשיעור תנ"ך?אף פעם חלמתם "חלום צלול"?אמ.... מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אמ... השאלון הזה או תקנון הפורומים?חח...תקנון איך אתם נרדמים?אמ.. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?אין לי שמץ..

למעלה