אם אמא הייתה פה עכשיו

אם אמא הייתה פה עכשיו

אם אמא שלי הייתה פה עכשיו, היא בטח הייתה כבר מהבוקר במטבח ומבשלת לשבת, מבשלת לכל אחד את מה שהוא אוהב.. מבלי להחסיר מאכל אהוב לאף אחד. בטח הייתה אופה לי עוגת יומולדת שאני אוהבת,כמו שתמיד עשתה. בטח מהבוקר הייתה מתקשקשת בטלפון עם חברות ומשפחה וכו'.. איך הכל נקטע לפני חודש וחצי בהפתעה..במקום זה הבית שקט שקט.. הרגשתי צורך לשתף. הוקוס פוקוס1

shandror

New member
../images/Emo82.gifמבינה לליבך

אני כל כך מבינה אותך אמא שלי נפטרה לפני חודשיים וחצי, ובמקום לא לדאוג וללכת אליה בערב לארוחת שישי, אני עומדת עם הסירים וכמו שהיא לימדה אותי - וכמו שספגתי ממנה כל השנים, אני מבשלת פתאום ואני צריכה לדאוג לאבא שלי , לאחותי שילדה תינוק ראשון 10 ימים לפני שאמא שלי נפטרה (הברית שלו היה בדיוק יום לפני שהיא נפטרה, עשינו אותו בבית חולים לידה), ועם כל משהו שאני מבשלת אני בוכה... ואני איתך!!! וגם לי היה יום הולדת לפני חודש (30 שנה) ואם היא היתה כאן היא היתה עושה חתונה!!!! מסיבנ ענקית - ובמקום זה לא היה כלום - רק יוום ענק של בכי ועצב!!! אבל אני בטוחה שזה ישתפר!! אני מקווה!!! אני איתך ומבינה לליבך יותר מכל אחד אחר - ואת יכולה לפנות אליי מתי שתרצי מתוקה אני לרשותך!!! אוהבת שני

למעלה