אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.

ניצלוש../images/Emo160.gif

הנושא שעל הפרק- מפגשי פורום מי יכול? מי לא? ולמה לא?

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifאני יכול אבל,

כולם אמרו שהם לא יכולים ורק אני וענבל היינו יכולים וצריך את כולם בשביל מיפגש כזה. אולי,פעם בעוד כמה טריליוני שנים כולם יוכלו לבוא ואז נעשה את המיפגשפורום הניכסף.

תשמע, אין פה שאלה של יכול או לא

קודם צריך להעלות אם רוצים או לא, אם רוצים, נותנים הצעות לכל מיני מקומות אפשריים, ואז קובעים תאריך, ורק אז שואלים אם יכולים או לא. הייתי נותן קישור לשרשור בפורום אחר שעשינו בקשר למפגש פורום, אבל עשינו איזה 3 שירשורים שונים רק כדי לסכם את הכל וכדי לקבוע הכל....

אבל זה משנה

קודם כל אם אתהיכול בכללי ורק אחר כך אם אתה יכול באותו תאריך

אין כזה דבר יכול בכללי!

בכללי אתה יכול לעשות הכל! אבל עד שלא תדע איפה ומתי, אתה לא באמת יכול לדעת אם אתה יכול!!!

Pagra Baleben

New member
אוקיי-../images/Emo185.gif|מתיופרי|

ברור שזה חשוב מי יכול ומי לא- כי אם יכולים רק שניים-שלושה ילדים, אז בשביל מה שוות כל ההכנות? אז שכל אחד בבקשה ישרשר כאן
יכול או
לא יכול, ואם יהיו מספיק אנשים שיכולים, נעשה מפגש. אז בינתיים לפי מה שהבנתי תום אני וקובי יכולים...:~} עוד אנשים?

למעלה