אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.

השאלה היא כמובן לגולשים

ולא להנהלת הפורומים

basket case

New member
../images/Emo127.gif

אני מתנדבת ב"הפוך על הפוך" - מרכז ייעוץ ומידע לנוער.. מישהו מכיר?

יפה ../images/Emo45.gif כן שמעתי על זה.

יש להם סניפים בכל הארץ, וזה מין בתי קפה כאלו, שבני נוער באים לשם, והם יכולים לדבר שם עם המתנדבים ולקבל עזרה. תיארתי נכון?

יעל :-)

New member
לדעתי זה נכון

איפה שאני גרה יש גם סניף של "הפוך על הפוך". לא התנדבתי שם, אבל המקום הוקם במרכז הנוער של העיר, שבו הייתי די הרבה (בתקופה שבה נחשבתי לנוער). אז יצא לי להיות בסביבה ותמיד הוזמנתי ע"י המנהל והמתנדבים לכוס שוקו
אם אני לא טועה, אז לפחות פה בסניף באים גם אנשי מקצוע מתחומים שונים (צבא, עורכי דין...) בשביל לעזור, ויש הרצאות ולפעמים היה נדמה לי שהתארגנו קבוצות שכנראה דנו בנושאים מסויימים (אבל לא בטוחה לגבי זה).

basket case

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

אכן, יש שם חיילים שעושים שנת שירות, וניתן לקבל שם גם ייעוץ משפטי. יש גם הרצאות - אני למשל הייתי בערב שיאצו ובהרצאה על חד מיניות . בקיצור, אני אישית חושבת שזה אחלה מקום, ואני נהנית לבוא לשם אפילו שבר עברתי את הגיל הממוצע שם..

basket case

New member
../images/Emo45.gifצודקת

ודרך אגב, הם יכולים לדבר שם גם עם אנשים מקצוע (עובדים סוציאלים/פסיכולוגים וכו'). באמת אחלה מקום..

יה-יה

New member
בא לך לספר עוד קצת על המקום?

אני חופשיה בימים אלו (והלוואי שאהיה כך גם כשאמצא עבודה
) ואני רוצה להתנדב. נשמע טוב. ספרי עוד, בבקשה. תודה, יה-יה.

יה-יה

New member
איזה כיף ../images/Emo8.gif

כיף לי שכיף לך לראות אותי, כשכיף לי לראות אותו
יה-יה: "יה-יה" יה-יה: "מה?" יה-יה: "דחוף לישון!!!" יה-יה: "טוב" יה-יה & יה-יה: "לילה אור"

יעל :-)

New member
אמנם אני לא האדם אליו פנית, אבל

אם זה מעניין אותך, אני אוכל לברר פרטים לגבי סניף דומה שנמצא אולי קרוב אלייך. אבל תצטרכי להמתין לשבוע הבא.

למעלה