אם אין אני לי

דווקא

אם הוא היה אומר לחבר שלו...זה היה יותר טוב מבחינתי. כי מחמאה כל כך ישירה על איבר בגוף, יכולה להיות מאוד מביכה. במיוחד אם זה גבר מבוגר.
עכשיו, אם נהיה רגע כנים, אין באמת מחמאה כל כך מפורשת שלא מסתתר מאחוריה איזה אינטרס (נניח להשיג *משהו* מאותה בחורה).

לעומת זאת, להגיד למישהי שהיא יפה, או שהיא נראית טוב...זה כבר הרבה יותר עדין ונעים. לא?

גם כשזר אומר לך שאת יפה או נראית טוב

יש בזה אינטרס... אבל מסכים איתך שזה נשמע הרבה יותר טוב.

AsAf2810

New member
לדעתי...

אנשים שנראים סביר ומטה ועדיין מתעקשים לצאת אך ורק עם כוסיות על, הם בד"כ אנשים בעלי רקורד עשיר מבחינת מידת הצלחתם עם בחורות שוות ביותר. וכידוע, עם האוכל בא התיאבון.
איך לעזאזל הם מצליחים עם כוסיות על, את שואלת ?
אפשרות ראשונה: פוליטיקאים לא קטנים עם פה ממש גדול.
אפשרות שניה: טחונים בכסף.
אפשרות שלישית: פוליטיקאים וטחונים בכסף.

אם התרגלת לאכול פילה, מדוע שתתפשרי על עוף ?

שKקירה

New member
הסבר הגיוני ביותר!!!!

ומה עם העגלים שלא פוליטקאים וללא יכולות כלכליות ועדיין לא מתפשרים??? לא חיים בסרט?

AsAf2810

New member
אכן חיים בסרט

ולעתים קרובות, האנשים האלה, מוצאים את עצמם לבד בגיל 40 בגלל שהציבו כל חייהם דרישות לא ריאליות שכמובן לא מומשו.
על סמך מקרים שאני נתקלתי בהם, התופעה הרבה יותר נפוצה דווקא בקרב נשים.

itay Jerusalem

New member
פשוט מאוד

אלו רוב רובם של הגברים השטחיים!

כשבוחרים בן זוג היופי הוא במקום השישי ומטה ולמה? כי פשוט מאוד בודקים אישיות תפיסות עולם משותפות וכו !במהלך החיים הגוף והיופי משתנים ומה שיגרום לקשר להחזיק באמת הוא החיבור הפנימי!

ומה שהולך על פי משיכה גופנית כספית וכו אולי יהיה מצב של לגור ביחד משיקולים כלכליים !אבל לא יהיה קשר אמיתי ומשלים.

גו נקסט והמון בהצלחה:) וסופ"ש מהנה:)

אולי

הם חושבים שהם הכי יפים בעולם, ובעיניך הם נראים סביר ומטה. אני אישית בחיים לא אהבתי מראה של דוגמניות, כל כך ריק.

למעלה