אם אין אוני לי, מי לי?

אם אין אוני לי, מי לי?

אולי אמונות תפלות, סגולות, קמיעות? א.ליטול עשב ששמו ``פאקשיווא`` שכל הנוגע בו נכווה והוא טוב יותר בתחילת הקיץ כאשר הוא מתנשא מעל הקרקע בכל גובהו.יש להוציא העשבים מהאדמה עם השורש, לרחצם במים,לבשלם עם מי גשמים, לסנן המים עד שיהיו צלולים. יש לשתות פעמיים ביום מעורבים עם יין ביחס 1:1 .אם אין מי גשמים יכול היין לשמש תחליף בעת הבישול. ב.מי ש`גומר` מהר שילך וירחץ עצמו באמבט במים קרים כל בוקר במשך 60 יום. ג.לקחת גיד של שור או תיש, לייבש הייטב ולכתוש לאבק דק כקמח. לערבב האבק בכוס יין (שליש כוס) ולשתות בבוקר על בטן ריקה וכמו כן בלילה,שעתיים לפני השינה. ד.לאכול כל יום תאנים לרוב. ה.לשתות מי גשמים, תוך עמידה ערום במקום מוצנע, כך שמי הגשמים ישטפו את גופך.גם לפתוח הפה כדי שמי הגשם יחדרו פנימה. ו.לצלות בצלים ולסחוט מהם את המיץ ע``י סמרטוט נקי.לקחת מי דבש ולחמם על האש. לערבב מיץ הבצלים עם מי הדבש ביחס 1:1 ולשתות חם טרם עלייתך למיטה. ז.למשוח אבר המין בשמן ``לבנדול``. קדימה, לעבודה ! :cool:

אפרת.א

New member
הכל טוב ויפה...אבל...

לא חושב שמוגזם לחכות 60 יום??? עזוב ת`שאר...הזמן - גורם חשוב בעניין....60 יום???. עם היין - ניחא, נסתדר - עם הגשם - הפה הפעור ומה לא....אבל 60 יום??? עם השור - אין בעיה (כבת מזל שור, אתפוס ת`גיד, אייבש ואכתוש) ובכלל רון מה שתגיד מקובל עלי - לא מערערת ולו לשניה.... אבלללללללללללל - - - - - 60 יום??? ממממממ.....רואה שממך לא יצא מממממ......זהו! החלטה סופית: הולכת לבדוק אם השכן מגולח או לא... (זוכר אותו?)

למעלה