אםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לונה..

New member
אםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יש לך
, יש לך
, יש לך
בלבך בוא והושט לה את ידךךךך *אהההההההה <ליווי>* אםםםםם יש לך
, יש לך
בלבך דיייייי אני חולה על השיר הזה!! איזה סקסית נעמי רביע בגלגלצ! <מי שלא מכיר, בושות!!> יאללה, חג שמח פורום אנג'י! לאב יו אול! וואי, כבד קצוץ
כמה אחכההה לך סבתא, כמה אחכהההה עד השבע שבעעע אם תספרי שעה ועוד שעה, שעה ועוד שעתיים, ותזכרי שאני שםםם מחכה רק למצות <עם השוקולד למריחהההה> אוח יאמי איי לאב פייסח

S m e l l y Cat

New member
חחחחח יא משעשעת../images/Emo108.gif

עהההה כבד קצוץ זה רעעעע:||| מצות עם שוקולד זה משובח. במיוחד עם "השחר". אוח אוח
ומצאתי את האפיקומן!!!!!11 יעעעעעעעע!!!!!!!$#@!$5!!1111 ואבא הבטיח שאני יכולה לקנות את כל העונות של חברים[אלו שאין לי. דה.] מאמאזוןןןןןןןן!!!!!!1^$%@333!!11 וייייעהנהפיייפיפי!!!!!!!!!444@#%&#$!!!!1 [מי מכורה מי?!?!] פסח שמיייחחחחח לכולםםםםםם ושיהיה לכם חופש משובח. [ומצות עם שוקולדדד!! הרבבבהההההה שוקולדדדדד]

¥EleVatioN¥

New member
אני לא היחידההההה../images/Emo129.gif

אני לא היחידה שאוהבת שחררררררררררר יוווו כולם אומרים שנוטלה הכי טעים אבל לא נכון! שחר שולטטטטטטט
^^

dilan angel

New member
ברור ששחר רולללזזזז!!!

כולם אומרים לי ששוקולד שחר זה של הדוסים
ונוטלה זה של הביוקר.. חחח עלקקקק אין על שחחחחחחחחחחרררררררררררר אין!!!

Ma E

New member
שחר הכי טעייים../images/Emo70.gif וגם דבש וקוטג../images/Emo70.gif

dilan angel

New member
יו לונה שתמותי

כל הליל סדר השיר הזה תקוע לי בראש כי ראיתי ת'הודעה שלך רגע לפני שיצאתייי.... צצצצצצצצצצצצצאאאאאאאאאאאאא שיררררר מעאפןןןן צאאאאאאאאאאאאא
יוווו המניאק לא יוצא לי מהראש...

לונה..

New member
נבלה

שתמותי תגידי לשכנה הכונפה הזו שיש לך מול הבניין, שכל היום תולה כביסה ומציצה על אנשים ברחוב, הבנת?!
חחחח סתם
נו, את רואה, לפחות חשבת עליי! איזה עצוב, ברבע לשתיים לחזור מהסדר... כאילו לא חטאתי מספיק. לא נורא, העיקר שקיבלתי כבד קצוץ וארבע חבילות שוקולד אגוזים!!
והכי שווה זה שוקולד פרה למריחה, וכל מי שיעז לומר אחרת... לא יודע מזה שוקולד!!

למעלה