אל tal_ya_tal,ואל כולם.

sofisto -

New member
אל tal_ya_tal,ואל כולם.

שלום לך. אני מפנה את השאלה הזו אלייך כי מכל מה שקראתי בהודעות שלך , דבר אחד בלט יותר מכל : את אוחזת בידע רב . אם כך אולי תוכלי לחוות דעתך בנושא אחד שיש לי דעה לגביו אבל אינני רוצה להסתפק רק בזו. o.k. זה העניין: עמוד השדרה,צ``-בסיס עד צ``-גרון,בזמן ההתחברות עולה בדמיוני חרב גדולה זו מכוונת את כוחי בדמיוני אני חש את רצוני להתחבר אל העוצמה שבידי (נ.כתפיים,הזרועות וגם נקודות אגן עליונות ) בעשותי כן (מעט ,מעט, למדתי שעליי להתרחב בהדרגה וברציפות),עולה בי הרצון ``לעוף`` כאשר בדמיוני אני מבצע בזרועותי תנועות נפנוף כנף. עד כאן תיאור , נעבור לשאלה: החרב מעצם היותה סמל כוח , הדריכה אותי לענות לעצמי,את המתבקש. בנקודה זו אבקש התערבותך , מה מעבר לכך תוכלי את לומר לי על כל החויה בכלל ועל סמל החרב בפרט. דעתך תואיל לי . תודה בכל מקרה,דרוך לתשובה..... ביי ביי סופיסטו

Tal_Ya_Tal

New member
היי סופיסטו, B-)

החרב, מעבר להיותה סמל לכח, מייצגת גם את יסוד האוויר (בקלפי התארו). זוהי החרב של האבחנה. אבחנה בין הניגודים. העולם של הכיתוב. ישנה גם החרב המתהפכת (של המלאך השומר על גן העדן) וגם חרב פיפיות (שתיהן מסמלות דואליות, שניות, קיטוב). יסוד האוויר מסמל: אינטליגנציה גבוהה, יכולת תקשורתית טובה, נטייה לניתוק רגשי, אובייקטיביות, שכלתנות, ערנות, חברותיות, צורך בשיתוף פעולה, נטייה להוראה וללמידה, תפיסה מהירה, יכולת לפתור בעיות סבוכות, הגיון, שפע רעיונות, אקרובטיקה מחשבתית. מבחינה פיזית- האינסטינקט: צורך במעורבות חברתית ובפעילות שכלית. שפע של רעיונות ודעות. התעסקות בתיאוריות תוך השתדלות לשמור על אובייקטיביות ככל האפשר. פתיחות לרעיונות חדשים תוך חיפוש אחר הסבר הגיוני לכל דבר. נטייה ליצור קשרים חברתיים על בסיס רעיוני. הזדקקות לחברה, נובעת מתוך הצורך לבחון את התיאוריות האינדיווידואליות, כמו גם על מנת לשמוע ולהשמיע. הזדקקות לחופש ולמרחבים פיזיים ורוחניים. צורך באוויר צלול לנשימה. תחושת הייחודיות, חזקה במיוחד עד כדי צורך להתנתק מחווית החיים המיידית ולחיות את התפיסה האישית, הרציונלית. ישנה מודעות גבוהה לבעיות חברתיות, לאיכות הסביבה ולמהות החיים. התפיסה היא שאפשר ללמוד מכל אדם ומכל דבר. מבחינה רוחנית- האתר: ציפייה להארה, להתחוורות. יכולת לגלות את האשליה שבקוטביות. את ה``ריקוד`` המגנטי של הכוחות האוניברסליים הפועלים. לגלות את הכפילות של המגולם והבלתי מגולם דרך המראה של הנפרדות. על כן נחשפים כאן הקונפליקטים והעימותים, המאבקים ותחושת הנפרדות והייחודיות. ויחד עם זאת, קיים חיבור אל כל הידע הקוסמי אשר בנמצא. קיימים רגעי אמת צרופה, מעין תחושת אמת פנימית המכירה בעצמה. מה שמוביל לדחף חזק של היטהרות מתחושת הפירוד. דחף עז להגיע לריקות ולחיבור עם המוחלט. לחווית האיחוד, ה``הארה``. חכמת הצל: ספק בחיבור עם האחדות המוחלטת, תחושת פירוד ואשליית הנפרדות, גורמים ליצירת מערכות יחסים ``מיוחדות``, שמראות את התכונות המוכחשות, דרך השותף והשלכת רגש האשמה עליו. שינוי הצל: ללמוד לחוש את הקשר עם האחדות המוחלטת על ידי נכונות לפעול על פי השראה, כשזו מגיעה. לבחון את הקוטביות שבאישיות דרך מערכת היחסים וללמוד לזהות את המתנות שבמערכות היחסים. להרחיב את נתיבי הגדילה והכוח שהם מעניקים. אך יחד עם זאת, לזכור שהקוטביות היא הדופק של החיים . על כן, לשאוף להחלים את מערכות היחסים. מעבר לכך, אנשים ש`רואים` מדווחים, שלכולנו יש כנפיים. לפחות כנפיים אנרגטיות. ולכל אחד מאתנו, כנפיים שונות. זה נראה כאילו אתה מחלץ את כנפיך כעת, שאתה באמת רוצה לפרוש כנפיים ולעוף תרתי משמע. L&L TALYA

sofisto_

New member
לך כבר יש כנפיים,מלאכית,אלפיי תודות

המידע שמסרת לי היה בעל ערך רב בעבורי , מסתבר שאכן פניתי לאדם הנכון,טוב עשיתי(אם יורשה לי לומר) שפניתי לדה נוספת אך בשום פנים ואופן לא ציפיתי לתשובה כה שלמה ..... אלפיי תודות על תשומת הלב וההשקעה .... מקווה שאוכל יום אחד לגמול לך בדרך כלשהיא! בהערכה sofisto

Tal_Ya_Tal

New member
תודה, סופיסטו B-) כבר גמלת

The more you use your inner wisdom, the more you know that you know. Spoken by Supreme Master Ching Hai L&L TALYA

למעלה